Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Πούλαγε ανθρώπινη σάρκα ως... κρέας στρουθοκαμήλου

Στην σύλληψη ενός 56χρονου, υπόπτου ότι κατακρεούργησε ανθρώπους, πούλησε τη σάρκα τους στην αγορά ως «κρέας στρουθοκαμήλου» και διατήρησε τα μάτια τους μέσα σε βάζα στο σπίτι του προχώρησε η κινεζική αστυνομία, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.

Πούλαγε ανθρώπινη σάρκα ως... κρέας στρουθοκαμήλου
Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ, χωρικός από την επαρχία Γιουνάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, συνελήφθη στα τέλη Απριλίου στο πλαίσιο της έρευνας για το φόνο ενός νεαρού 19 ετών, αναφέρει ο ιστότοπος Guanxi News.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν στην κατοικία του το κινητό τηλέφωνο και την τραπεζική κάρτα του θύματος.
Ομως η αστυνομία εξέφρασε φόβους για μακάβριες ανακαλύψεις, καθώς 17 πρόσωπα έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν ίχνη πρόσφατα στην περιοχή, μερικά από τα οποία κατοικούσαν σε απόσταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι του Ζανγκ.
«Ο Ζανγκ Γιονγκμίνγκ είναι ένα καννιβαλιστικό τέρας», είπαν κάτοικοι του χωριού του, τους οποίους επικαλείται ο ιστότοπος, προσθέτοντας ότι είχαν δει πλαστικές σακκούλες να κρέμονται μπροστά από το σπίτι του, από τις οποίες έβλεπαν μερικές φορές να προεξέχουν οστά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, Standard, η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του ύποπτου «δεκάδες βολβούς ματιών διατηρημένους μέσα σε μπουκάλια οινοπνευματωδών».
Οι ερευνητές βρήκαν επίσης κομμάτια σάρκας, προφανώς ανθρώπινης, κρεμασμένα μέσα στο σπίτι για να ξεραθούν, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως είναι πιθανό ο Ζανγκ να έτρεφε τα τρία σκυλιά του με ανθρώπινη σάρκα, ένα μέρος της οποίας πωλούσε επίσης στην αγορά λέγοντας πως είναι «κρέας στρουθοκαμήλου», προσθέτει η Standard.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Guangxi News, ο Ζανγκ έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για φόνο και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης σχεδόν 20 ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails