Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ...

Αγαπητέ φίλε / φίλη
είτε συμπεριλαμβάνεσαι στους πολλούς που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην πολιτική κίνηση “Ο Κύκλος των Χαμένων Αξιών”,
είτε είσαι ένας από τους πρόσφατους φίλους μας, που συζητήσαμε την ανάγκη για την ίδρυση του νέου πολιτικού σχηματισμού,
είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε, ότι ιδρύθηκε ο πολιτικός σχηματισμός με την ονομασία:

Κοινωνία Αξιών

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρακαλούμε να διαβάσεις την επιστολή του καθηγητή – συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά, που επισυνάπτεται στο...
παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα και να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας, για να σχηματίσεις γνώμη τόσο για τη θέση μας για τις τρέχουσες εκλογές, όσο και κυρίως για τα κείμενα που συγκροτούν την “πρόταση ελπίδας” προς όλους τους πολίτες.
Εκ μέρους της “Κοινωνίας Αξιών” σε παρακαλούμε, μετά από αυτό, να μας εκδηλώσεις / επιβεβαιώσεις τη διάθεσή σου για υποστήριξη και συμμετοχή (να είσαι μέλος μας) στις δραστηριότητες ανάπτυξης και επιτυχίας μας πανελλαδικά.
Παρακαλούμε να μας απαντήσεις σε πρώτη φάση στα πιο κάτω αρχικά ερωτήματα ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής :
  1. Θέλεις να είσαι μέλος και να συμμετέχεις μαζί μας ;
  2. Σε ποια Περιφέρεια, Νομό ή Πόλη μπορείς να αναπτύξεις προσπάθειες (ένα ή περισσότερα μέρη).
  3. Σε ποιους τομείς της Πολιτικής και Κοινωνικής ζωής της χώρας μας έχεις ενδιαφέρον ή σημαντική εμπειρία για συνεισφορά; (γράψε ελεύθερα ένα σύντομο κείμενο περίπου 30 λέξεων).
  4. Έχεις να μας προτείνεις άλλα άτομα σε αυτήν την αρχική φάση ? (αν ναι, γράψε μας τα στοιχεία τους όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email για να λάβουν μια παρόμοια επιστολή).
Για να διευκολυνθείς επισυνάπτουμε στο παρόν email μια φόρμα απαντήσεων σε αρχείο excel, το οποίο θα μας αποστείλεις συμπληρωμένο με την απάντησή σου.
Παρακαλούμε να μας απαντήσεις μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012.
Θα ήταν επίσης εξαιρετικά χρήσιμο αν μαζί με την απάντησή σου μπορείς να στείλεις και το βιογραφικό σου.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
και θα σου απαντήσουμε σύντομα με απλές οδηγίες για την επόμενη φάση της οργανωτικής μας ανάπτυξης και τις πρώτες δράσεις και δημόσιες εμφανίσεις μας.
Από την οργανωτική επιτροπή.
(από press-gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails