Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τι ειπώθηκε στις συναντήσεις Πικραμμένου με Μέρκελ και Ολάντ

Τι ειπώθηκε στις συναντήσεις Πικραμμένου με Μέρκελ και ΟλάντΤον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ συνάντησε σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.
Η συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ διήρκεσε 20 λεπτά, με τον γάλλο πρόεδρο να δεσμεύεται για τη συνέχιση της βοήθειας της ΕΕ υπό την προϋπόθεση, όμως, ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Παράλληλα, τόνισε ότι η κοινοτική βοήθεια θα έπρεπε να είχε δοθεί νωρίτερα, ενώ εξέφρασε την...
ελπίδα να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές στην Ελλάδα. Από την πλευρά του, ο κ. Πικραμμένος υπέβαλε υπόμνημα στον κ. Ολάντ με τις ελληνικές θέσεις για τα θέματα ανάπτυξης.
Η Άνγκελα Μέρκελ, στην 40λεπτη συνάντηση με τον έλληνα πρωθυπουργό, υπογράμμισε τη σημασία να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και εξέφρασε την ετοιμότητα της Ευρώπης να στηρίξει τη χώρα μας υπό την προϋπόθεση ότι η Αθήνα θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Ο κ. Πικραμμένος αναφέρθηκε στη δύσκολη κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.
(από newpost)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails