Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Ξεχασμένος» κρατούμενος στις ΗΠΑ σώθηκε από τα... ούρα του!

Η ιστορία του θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο ταινίας θρίλερ. Ένας νεαρός Αμερικανός επέζησε επί τέσσερις ημέρες μέσα σ' ένα κελί στο οποίο τον είχε ξεχάσει η αστυνομία, πίνοντας τα ίδια του τα ούρα!

Την απίστευτη ιστορία αποκάλυψε χθες Τετάρτη η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών (DEA) και σύμφωνα με αυτήν ο 23χρονος φοιτητής Ντάνιελ Τσονγκ είχε συλληφθεί με άλλα οκτώ πρόσωπα στη διάρκεια επιχείρησης-«σκούπα» της αστυνομίας στις 21 Απριλίου για αδικήματα σχετικά με ναρκωτικά.
Για κακή του τύχη όμως, αντί να απελευθερωθεί αφού ανακρίθηκε, ξεχάστηκε μέσα σ' ένα μικρό κελί!
Παρά τις κραυγές του και τα χτυπήματα στην πόρτα και τους τοίχους του κελιού, κανένας δεν κατάλαβε ότι είχε ξεχαστεί στο κελί ως την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας, αποκάλυψε ο φοιτητής στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο Τσονγκ δήλωσε ότι αναγκάστηκε να πιει τα ίδια του τα ούρα και κάποια στιγμή επιχείρησε μάλιστα να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να κόψει της φλέβες του με τους φακούς από τα γυαλιά του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε επί τρεις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

 Η DEA δεν εξήγησε πώς οι πράκτορές της είναι δυνατόν να έχασαν τα ίχνη του και να μην άκουσαν τις εκκλήσεις του για βοήθεια. Το θύμα πάντως προτίθεται να καταθέσει μήνυση.

http://newpost.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails