Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Time: Ανησυχία στην Ελλάδα για την άνοδο της ακροδεξιάς

Αντιδρώντας σπασμωδικά λόγω της σφοδρής οικονομικής κρίσης που τους στοίχισε τις συντάξεις και τις δουλειές τους, οι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στους πολιτικούς που τους απογοήτευσαν, γράφει το περιοδικό «Time» σε δημοσίευμα αφιερωμένο στην άνοδο της Χρυσής Αυγής.


«Μια άλλη πολιτική δύναμη προσπαθεί να καλύψει το κενό, υποσχόμενη ότι θα 'καθαρίσει' τη χώρα. Ίσως οι πιο σκληροί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς καταλάβουν κάποια έδρανα στο ελληνικό κοινοβούλιο στις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου», τονίζει το περιοδικό.

Η Χρυσή Αυγή και η τάση ανόδου που καταγράφει στο τελευταίο διάστημα είναι το θέμα του «Time». Το περιοδικό κάνει μια σύντομη αναδρομή στη Χρυσή Αυγή από την ίδρυσή της, αναφέρεται στις βίαιες επιθέσεις μελών της κατά μεταναστών και τονίζει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είχαν δημοσιευθεί, είναι πιθανό να συγκεντρώσει ακόμα και 5% και να μπει στη βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί η δήλωση ενός κατοίκου της Αρτέμιδας στο περιοδικό, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση ανάγκης παίρνει τηλέφωνο μέλη της Χρυσής Αυγής, αντί την αστυνομία.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφερόμενο στη σιγουριά που εκφράζουν μέλη του ακροδεξιού κόμματος για την είσοδό τους στη ελληνικό κοινοβούλιο, ακόμα και αν πρόκειται για ψήφο διαμαρτυρίας.
Newsbomb.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails