Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ


Γράφει ο Μακελάρης

To σοκ είναι μεγάλο. Στην οικογένεια του δεν το έχει πει. Δεν είναι εύκολο και το καταλαβαίνουμε. Ο ίδιος αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Το πάθος και η σαβουρο-σεξομανία, για να μην το πούμε διαφορετικά, τον έφαγε και τον πήρε στο λαιμό της. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της πολιτικής. Με δάφνες, πίκρες αλλά και επιτυχίες. Το όνομα του έχει συσχετιστεί με θυελλώδεις παρεμβάσεις- και -στο Κοινοβούλιο αλλά και σε δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως και στην κριτική που έχει κάνει για.... την πόλωση των τελευταίων εκλογών.

"Βούτηξε" τον ιό του Αιds μια από τις τελευταίες νύχτες, πριν αποκαλυφθεί το ανατριχιαστικό θέμα με την Ρωσίδα οροθετική. Οι πηγές είναι κάτι παραπάνω από σίγουρες και διασφαλισμένες. Στο μπορντέλο της Αχαρνών. Τα έχει κάνει τα λάθη του όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Και το πλήρωσε. Ακριβά. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε-όπως καταλαβαίνετε-να δώσουμε άλλα στοιχεία. Στην Αμερική ο Μάτζικ Τζόνσον βγήκε και το είπε ο ίδιος. Όπως και σε διάφορες περιπτώσεις με ηθοποιούς και τραγουδιστές. Ας βγει να το πει και αυτός. Θέλει γενναιότητα. Και θα την βρει γιατί και ο  ίδιος λέει ότι είναι γενναίος. Δεν τίθεται ζήτημα λοιδωρίας. Τον είχαμε πετύχει στο παρελθόν κι αλλού. Τον είχαμε μπανίσει και σε άλλα μπορντελοξενοδοχεία. οι φίλοι του, του επισήμαναν να προσέχει. Δεν άκουγε κανέναν.
Ως γνωστόν στην BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

Κρίμα. Θα παρακαλούσαμε να είστε πολύ προσεκτικοί στα σχόλια σας. Το θέμα δεν ειναι για πλάκα. Σας ευχαριστούμε...

Kafeneio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails