Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Πολλές δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και 15-20 σοβαρά, από τη μετωπική σύγκρουση το Σάββατο μεταξύ δύο επιβατικών τρένων κοντά στο Άμστερνταμ, ανακοίνωσε η ολλανδική υπηρεσία επιτήρησης σιδηροδρόμων. Σύμφωνα με το πρακτορείο ANP, ο αριθμός των πιο σοβαρά τραυματισμένων ανέρχεται σε 56, δεκατρείς από τους...
οποίους είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Συνολικά, τουλάχιστον 125 επιβάτες τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση, οι περισσότεροι έχουν υποστεί κατάγματα και εκχυμώσεις, σύμφωνα με τις Αρχές.
Τα δύο τρένα, που μόλις είχαν αναχωρήσει από τους σταθμούς Άμστερνταμ-Κέντρο και Άμστερνταμ-Σλότερνταϊκ, κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, περίπου 50 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS. Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή, ανέφεραν οι μάρτυρες.
Το ατύχημα συνέβη σε μια γέφυρα που βρίσκεται μεταξύ των δύο σταθμών. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν καθοριστεί ακόμη.
Εξαιτίας της σύγκρουσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων μεταξύ του κεντρικού σταθμού του Άμστερνταμ και του αεροδρομίου Σίπχολ τουλάχιστον μέχρι τις 13:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας).
FIMOTRO.BLOGSPOT.COM .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails