Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

1.094 θέσεις σε Λάρισα - Μαγνησία

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ
1.094 θέσεις σε Λάρισα - Μαγνησία
Σε 1.094 ανέρχονται οι νέες θέσεις εργασίας που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Από την κατανομή των θέσεων επωφελούνται 17 φορείς της περιοχής, μεταξύ των οποίων η Περιφέρεια, Δήμοι, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Σε 1.094 ανέρχονται οι νέες θέσεις εργασίας που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Από την κατανομή των θέσεων επωφελούνται 17 φορείς της περιοχής, μεταξύ των οποίων η Περιφέρεια, Δήμοι, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου. Η συντριπτική πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στους ακόλουθους φορείς:

    Περιφέρεια Λάρισας, 250 θέσεις,
    Δήμος Λαρισαίων, 200 θέσεις,
    Δήμος Τυρνάβου, 132 θέσεις, και
    Δήμος Ελασσόνας, 100 θέσεις.


Ενενήντα επιτυχόντες θα απορροφήσει ο Δήμος Κιλελέρ, 80 το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ στο Δήμο Τεμπών θα καλυφθούν 70 θέσεις ανέργων. Στο μεταξύ, η Ανεξάρτητη Αρχή ενέκρινε 108 ακόμα θέσεις, εκ των οποίων 50 στη Λάρισα και, συγκεκριμένα, στο Δήμο Λαρισαίων, μέσω της Εθελοντικής Ανθρωπιστικής Δράσης «Ανθρωπομανία», και 58 στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Πενήντα από αυτές τις θέσεις αφορούν υποψηφίους 32 ειδικοτήτων όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών στο Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου μέσω του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) Μαγνησίας. Πέντε θέσεις αφορούν Οικογενειακούς Βοηθούς κατηγορίας ΥΕ στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και θα προκηρυχθούν από το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Αγία Υπομονή».

 ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ :
http://www.inews.gr/224/1094-theseis-se-larisa---magnisia.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails