Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Xαρούλα....Κατεβαίνω υποψήφια στις εκλογές !!!

«Να αγαπήσουμε ξανά την Ελλάδα»

Με σύνθημα «Να ξαναγαπήσουμε την Ελλάδα» και εκφράζοντας την πρόθεσή της να κατέβει στην πολιτική σκηνή με ένα νέο πολιτικό κίνημα η Χάρις Αλεξίου συνοψίζει τον θυμό της για τα τεκταινόμενα και για το χαμένο ήθος στην πολιτική.
Αν και στο παρελθόν ήταν κατηγορηματικά αντίθετη σε ενεργή εμπλοκή της στην...
πολιτική, σήμερα με τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν γύρω μας η Χάρις Αλεξίου δείχνει ιδιαίτερα διαλλακτική, δηλώνοντας ότι θα έβλεπε με θετικό μάτι οποιαδήποτε πρόταση από ένα νέο πολιτικό σχηματισμό.

H σπουδαία τραγουδίστρια δήλωσε σε συνέντευξή της στο aixmi.gr : «Πολύ παλιά έχω πει «όχι» και δεν με έχουν ξαναπλησιάσει» αναφερόμενη σε πρόταση που δέχθηκε στο παρελθόν προκειμένου το όνομά της να μπει στο ψηφοδέλτιο μεγάλου κόμματος.
Σε σχετική ερώτηση αν σήμερα θα απαντούσε θετικά σε πρόταση για ενεργή συμμετοχή της σε ένα νέο πολιτικό κίνημα η απάντηση της Χαρούλας βγήκε αυθόρμητα: «Ναι, βέβαια», ενώ όπως δηλώνει, ο στίχος τραγουδιού της που εκφράζει απόλυτα τη σημερινή εποχή είναι: «Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο κι άλλο εκείνη να σε πεθαίνει!»
Σχολίασε ακόμη και για την γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα: «Εκτός από τον θυμό που νιώθω, στο μυαλό μου υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Δεν ξέρεις πια με ποιον πρέπει να τα βάλεις. Σαν να μην έχει πρόσωπο όλο αυτό το κακό»
Στο κομμάτι των καλλιτεχνών δήλωσε: «Υπάρχει μια τρέλα στην τέχνη τέτοιες εποχές. Υπάρχει μια σχιζοφρένεια. Αυτό που λέμε ότι ο κόσμος χάνεται κι εσύ κοιτάς το ηλιοβασίλεμα. Θα χρησιμοποιήσω το δικό μας παράδειγμα. Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο στο «Παλλάς» με τη Δήμητρα Γαλάνη και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου πάνω στη σκηνή, μέσα σε όλο αυτό που ο κόσμος μαγεύεται, να λέω «τι κάνουμε εμείς εδώ; Έξω καίγεται ο τόπος κι εμείς... Δεν γίνεται να μην επηρεάσει τον καλλιτέχνη αυτό» και συνεχίζει «Μετά το εκλογικεύω και λέω ότι το χρειάζεται αυτό ο κόσμος, είναι μια απίστευτη παρηγοριά, είναι ένα δώρο προς τον κόσμο να συνεχίζεις να κάνεις όμορφα πράγματα. Γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε μέσα στη μαυρίλα και στη μιζέρια. Κι αυτή θα είναι και η αντίστασή μας. Να μην το βάλουμε κάτω».
Τέλος, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση σχολίασε: «Είναι πολύ τραυματισμένο το σώμα της Ελλάδας, που δεν μπορείς να καταλάβεις από πού πρέπει να ξεκινήσει η θεραπεία. Η Ελλάδα είναι βαριά άρρωστη».
(από wwwaristofanis)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails