Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Kissinger: "Ο Πούτιν είναι πατριώτης"!

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας, πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «πατριώτης της Ρωσίας" και δεν βρίσκεται σε αντίθεση με τη Δύση και τις ΗΠΑ. Αυτή τη δήλωση έκανε σε συνέντευξή του στην εκπομπή GPS, με τον Fareed Zakaria  στο CNN ο 89χρονος πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Henry Kissinger. Ο Κίσινγκερ κάλεσε τους...
συμπολίτες του να μην βλέπουν με καχυποψία τις ενέργειες του ηγέτη της Ρωσίας πιστεύοντας εκ των προτέρων ότι εναντιώνεται στα συμφέροντα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. «Δεν νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί ενάντια στη Δύση - είπε ο Κίσινγκερ. Είναι, πρώτα απ’ όλα Ρώσος πατριώτης, που αισθάνεται προσβεβλημένος απ’ ό, τι συνέβαινε στη Ρωσία τη δεκαετία του ‘90».
( I don't think he is anti- Western. He is, above all, a -- Russian patriot who feels humiliated by the experience of the 1990s, which were in the most formative period of his career. He is not anti-western. When I first met him, he was very anxious to have a kind of strategic partnership with the United States.)
(από taxalia)

1 σχόλια:

Κλεάνθη είπε...

Και εμείς έτσι λέγαμε στον ηλιθιότατο, αλλά αυτός επέμενε να μας σώσει. Αρε που είσαι. Από τα γεννοφάσκια του μάθαινε να κάνει ρουσφέτια. τώρα τον επιασε ο πόνος??. Και τους άλλος τους γαλάζιους που κάλυπταν όλα για να συνεχίσουν τις ατασθαλίες. Για να βγούν τώρα που θέλουμε να είμαστε σωστοί.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails