Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Ο Βουδούρης κόβει γέφυρες με τον Βενιζέλο και ανοίγει παράθυρο στον Κουβέλη

Ο ανεξάρτητος μετά τη διαγραφή του βουλευτής Μεσσηνίας του ΠαΣοΚ Οδ. Βουδούρης έκοψε οριστικά τους δεσμούς του με το ΠαΣοΚ του Βαγγέλη Βενιζέλου και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αφού ταλαντεύτηκε ανάμεσα σε Κατσέλη και Κουβέλη επέλεξε ΔΗΜΑΡ.
Πριν από λίγο έκανε μια πολύ σκληρή δήλωση.
Μεταξύ άλλων δήλωσε
"Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οδήγησε με το δεύτερο μνημόνιο αυτό το...
μεγάλο δημοκρατικό, προοδευτικό κίνημα σε μια πρωτοφανή δεξιά στροφή και σε μια ταπεινωτική υποταγή στους δανειστές της ...... χώρας μας. Σήμερα διαπιστώνουμε με λύπη πως ακυρώνει και το δημοκρατικό χαρακτήρα αυτής της ιστορικής παράταξης. Η αδυναμία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να δρομολογήσει μια ουσιαστική διαδικασία διαδοχής, που να αντανακλά τις διαφορετικές απόψεις, θυμίζει άλλες εποχές και σηματοδοτεί το τέλμα στο οποίο έχει οδηγηθεί αυτό το κόμμα.
Το γεγονός ότι μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κορυφαίο κομματικό και κυβερνητικό στέλεχος τις δυο τελευταίες δεκαετίες σημαίνει δυστυχώς ότι καμία ελπίδα ανανέωσης και ανατροπής του πολιτικού συστήματος που ευθύνεται για την κρίση, δεν μπορεί να προέλθει σήμερα από το ΠΑΣΟΚ. ..
(από kafeneio-gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails