Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ)

Ανοίγουν 1.500 θέσεις για νέους σε 76 πόλεις.
Ξεκινά μέσα στον Μάρτιο η προκήρυξη ενός φιλόδοξου προγράμματος του υπουργείου Εργασίας, που αφορά στην πρόσληψη 1.500 νέων (έως 30 ετών) σε υφιστάμενες και νέες κοινωνικές δομές που υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν σε εβδομήντα έξι μεγάλους δήμους της χώρας.
 
Ξεκινά μέσα στον Μάρτιο η προκήρυξη ενός φιλόδοξου προγράμματος του υπουργείου Εργασίας, που αφορά στην πρόσληψη 1.500 νέων (έως 30 ετών) σε υφιστάμενες και νέες κοινωνικές δομές που υπάρχουν ή θα δημιουργηθούν σε εβδομήντα έξι μεγάλους δήμους της...
χώρας.
Οι νέοι που θα προσληφθούν θα ανήκουν σε διάφορες διοικητικές, επιστημονικές και υποστηρικτικές ειδικότητες και θα απασχοληθούν για δύο χρόνια σε δομές, όπως κοινωνικά παντοπωλεία, κέντρα ημερήσιας υποδοχής αστέγων, υπνωτήρια, συσσίτια, κοινωνικά φαρμακεία, δημοτικοί λαχανόκηποι, γραφεία διαμεσολάβησης κ.ά.
Δικαιούχοι θα είναι φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (σωματεία, ιδρύματα, εταιρείες αστικού δικαίου, συνδικαλιστικές οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις), οι οποίοι θα συγκροτήσουν κοινωνικά εταιρικά σχήματα με συμπράττοντες φορείς δήμους όλης της χώρας με πληθυσμό πάνω από 80.000 κατοίκους.
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
5.835 γιατροί - οδοντίατροι με σύμβαση
Αιτήσεις από τις 15 Μαρτίου για 350 θέσεις ιατρικού προσωπικού στον ΕΟΠΥΥ
ΕΜΙΡΑΤΑ
Θέσεις σε Ντουμπάι και Αμπου Ντάμπι
ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
878 προσλήψεις στη ΔΕΗ, στο ΕΤΑΑ και σε 28 δήμους
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
1.000 φρουροί στις φυλακές
Αίτημα πρόσληψης 1.000 σωφρονιστικών υπαλλήλων σε καταστήματα κράτησης όλης της χώρας υπέβαλε το υπουργείο Δικαιοσύνης.
ΕΘΝΟΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ
(από alfavita)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails