Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

«ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.
Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ...
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΥΦΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΗΤΑΝ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ. ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ, ΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΙΝΔΟΥΪΣΤΙΚΕΣ – ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.
ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΧΟ. Η ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΣΑΡΑ. ΣΑΜΣΑΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΟΧΟΣ. Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ.
ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΣΟΦΙΑ ΟΜΩΣ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΞΙΦΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΟΣ. ΠΑΛΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΟΥΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΦΤΕΙ. ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΟΣ, ΝΟΗΜΑ. Η ΖΩΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΡΟΥΤΙΝΑ, ΜΗΧΑΝΙΚΟ. ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΑ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.
ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ – ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΡΟΣΙΜΑ, ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ – ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΙΓΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ. ΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΜΠΟΡΟΥΝ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΜΑΖΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΘΕΟ… ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ. ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΦΩΤΙΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ. ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ, ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΑΔΥΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΟ ΟΛΟΣΧΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ… ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΚΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
ΓΙΑΤΙ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΠΟΤΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ! ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ, ΟΠΩΣ ΟΔΥΝΗΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΘΕΪΚΗ.
ΝΑΙ! ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΒΟΥΔΑΣ!»
OSHO
(από patanjaligreek)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails