Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση Μέρκελ σε Nigel Farage: "Δεν αφήνουμε τους Ελληνες να φύγουν από το Ευρώ γιατί θα το ζητήσουν κι άλλοι μετά."!!! (βιντεο)

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής Nigel Farage σε συνέντευξή του στο RT μιλάει για την Ελλάδα.
Το βίντεο είναι στα αγγλικά και χωρίς υπότιτλους.
(Ελεύθερη μετάφραση από το 1.30 μέχρι το 2.20)
Nigel Farage:
"Είχα μια συνάντηση τον Νοέμβριο με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και της είπα: Κοιτάξτε κα καγκελάριε δεν θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα να εγκαταλείψει το Ευρώ, να κάνει υποτίμηση και επανεκίνηση της οικονομίας της; Δεν θα ήταν καλύτερα για τους Γερμανούς φορολογούμενους από το να υπογράφονται κάθε τόσο λευκές επιταγές; Γιατί δεν αφήνετε την...
Ελλάδα να φύγει (από το Ευρω);
Και η απάντησή της ήταν χαρακτηριστική: "Κοίτα, είπε, δεν μπορούμε να αφήσουμε την Ελλάδα να φύγει γιατί αν φύγει τότε θα υπάρξουν κι άλλες χώρες που θα θελήσουν να εγκαταλείψουν το Ευρώ και αυτό θα σημάνει το τέλος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος."
Αρα η πραγματικότητα εδώ είναι ότι η Ελλάδα και οι Ελληνες βρίσκονται πάνω στην κόψη του ξυραφιού και θυσιάζονται στον Ευρωπαϊκό βωμό για να σωθεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα!!!! Και αυτό είναι ένα πρόγραμμα που αυτοί οι πολιτικοί (εννοεί οι Ευρωπαίοι) το επεξεργάζονται για πάνω από μισό αιώνα και δεν θέλουν να το εγκαταλείψουν ακόμα κι αν καταρρέει!!!"
Ο νοών νοείτω......
(από koukfamily)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails