Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Εφθασε το "άδοξο" πολιτικό τέλος της Ντόρας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελου... επιτέλους!!!

Οταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών επί Καραμανλή ήταν τόσο μεγάλος ο θυμός μου με τις ανθελληνικές και προδοτικές κινήσεις της που είχα φτάσει στο σημείο να δηλώσω και να το τηρήσω ότι δεν θα ξανααναφερθεί ονομαστικώς στο ιστολόγιο μας η συγκεκριμένη κυρία...
Σήμερα με χαρά διαπιστώνω ότι τελειώνει επιτέλους η πολιτική της καριέρα.
Κι όχι διότι έβγαλε ένα εκατομμύριο εκτός Ελλάδος (αυτό άλλωστε το...

έχουν κάνει πλήθος βουλευτές) αλλά γιατί με την στάση της όλο αυτόν τον καιρό να τσιρίζει δεξιά κι αριστερά η ίδια καθώς και τα στελέχη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", ότι "πρέπει να βρεθεί επιτέλους ο ένοχος ανήθικος βουλευτής", ξεφτιλίστηκαν ομαδικώς....
Καληνύχτα κ. Μητσοτάκη-Μπακογιάννη -Κούβελου.....
(παρακολουθήστε την σχετική ειδησεογραφία)
Γράφει ο Μάνος Χωριανόπουλος

Λύθηκε το μυστήριο με το πρόσωπο που έβγαλε στο εξωτερικό, το εκατομμύριο τον Μάρτιο του 2011, καθώς πρόκειται για τον κ. Ισίδωρο Κούβελο, τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη και αρχηγό της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της έκανε λόγο για "προσπάθεια σπίλωσης" και πρόσθεσε ότι η μεταφορά έγινε για επιχειρήσεις του κ. Κούβελου στο εξωτερικό.
Όπως ανέφερε, το ποσόν αφορά ρευστοποίηση μετοχών που κατείχε ο σύζυγός της στις ΗΠΑ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε, στη συνέχεια, για αγορά πλοίου στο Λονδίνο.
Σε διευκρινίσεις της προς τους δημοσιογράφους, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε πως η διαδικασία αυτή είναι συνηθισμένη, καθώς οι συναλλαγές της χρηματιστηριακής εταιρείας που χειρίζεται την αγοραπωλησία των ναυτιλιακών μετοχών του κ. Κούβελου, καταγράφονται στην Τράπεζα της Ελλάδος.
"Όλα αναγράφονται στο Πόθεν Έσχες"
"Η δραστηριότητα του άνδρα μου, είναι καταγεγραμμένη στο "πόθεν έσχες" του από την ημέρα που τον παντρεύτηκα μέχρι σήμερα", δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. (δείτε ΕΔΩ το πόθεν έσχες του ζεύγους)
"Πρόκειται για αδιανόητη προσπάθεια: Σήμερα σπιλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος. Κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν όντως τα λεφτά τους στην Ελβετία", παρατήρησε η κ. Μπακογιάννη, αφήνοντας και αιχμές περί ενδεχόμενης προσπάθειας σπίλωσης του κομματικού της φορέα.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι πρόκειται για άνδρα συγγενικό πρόσωπο βουλευτή, που προέβη σε αυτή την ενέργεια και όχι για πρώην ή νυν βουλευτή.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης της μεταφοράς των χρημάτων στο εξωτερικό, λίγο πριν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, προκάλεσε σάλο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του προσώπου που προέβη σε αυτή την ενέργεια και που αρχικά είχε θεωρηθεί ότι επρόκειτο για βουλευτή.
Στη Βουλή η λίστα
Εξάλλου, συνεχίζεται από το πρωί η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Βουλής, ο πρόεδρος της οποίας αναμένεται σε λίγο να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις, σχετικά με τον έλεγχο που έκανε στα "πόθεν έσχες".
Εκτός του προαναφερθέντος προσώπου, αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, από την Επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο των "πόθεν έσχες" των βουλευτών, διευκρινίσεις για τα πολιτικά πρόσωπα και τους συγγενείς τους, που, όπως ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Παρασκευή στη Βουλή, έχουν εμβάσει στο εξωτερικό, ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ.
(από News 247, koukfamily)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails