Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Φήμες για Μαρκεζίνη και νέο κόμμα.

Η αυριανή παρουσίαση από τον Πάνο Καμμένο, μέσω διαδικτύου, του νέου πολιτικού φορέα στην ίδρυση του οποίου προχωρεί, με αμιγώς αντι-μνημονιακά χαρακτηριστικά, έχει εντείνει τη φημολογία ως προς το ποιες προσωπικότητες θα είναι εκείνες που θα συμπορευτούν μαζί του.
Ο ίδιος ο ανεξάρτητος βουλευτής αφήνει να εννοηθεί σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ότι η παρουσίαση του...
νέου κόμματος θα έχει «επαναστατικά» χαρακτηριστικά, σε σχέση με τα ειωθότα, ενώ εκτός του Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, συζητήσεις γίνονται τόσο με τους διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όσο και με πολιτικά πρόσωπα από τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, που έχουν εκφράσει τη ρητή αντίθεσή τους στις δανειακές συμβάσεις.
Σύμφωνα πάντως με φήμες που από χθες κυκλοφορούν έντονα στα δημοσιογραφικά στέκια, σημαντικό ρόλο στον καινούριο πολιτικό φορέα ο οποίος θα ιδρυθεί, και θα έχει πατριωτικά χαρακτηριστικά, θα διαδραματίσει και ο ακαδημαϊκός σερ Βασίλης Μαρκεζίνης. Ο οποίος άλλωστε έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια συνεπή ρητορική, στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των εθνικών δικαίων και ιδανικών.
Απ΄ την άλλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι σήμερα στη γραμμή αποδόμησης του Μνημονίου.
(από statesmen)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κομματα πολλα!!.....οι ψηφοφοροι θα ειναι λιγοι!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails