Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Καζάκης... Τι πραγματικά κρύβεται πίσω του;

Κάποια στιγμή θυμάστε τότε με την κίνηση του Μίκη Θεοδωράκη εμφανίστηκε μεταξύ του Θεοδωράκη του Κασιμάτη και άλλων "μεγάλων" της κίνησης και ο Καζάκης προφανώς και αυτός συμεριζόμενος τα ιδεολογικά της κίνησης. Βέβαια οι μέρες που πέρασαν έδειξαν διάφορα για τον ίδιο με αποκορύφωμα την προσπάθεια του κάποια στιγμή να παραγκωνίσει ακόμη και το Μίκη θεοδωράκη για να πάρει την...
αρχηγία ώστε να μετατραπεί η κίνηση σε κόμμα, κάτι που κανείς δεν συμφωνούσε... τελικά εν μια νυκτί ο Καζάκης βρέθηκε εκτός! τότε μας έστειλε κάποιος από την κίνηση του Μίκη το παρακάτω μήνυμα το οποίο και δεν δημοσιεύσαμε επειδή δεν γνωρίζαμε τι κρύβεται πίσω από την εκπαραθύρωση Καζάκη. Βέβαια μετά το video που θα δείτε διαβάστε και το μήνυμα γιατί μάλλον είχε δίκιο ο φίλος... για τον Καζάκη!!! Μας κάνει όμως εντύπωση πως ξαφνικά τον παίζουν τα ΜΜΕ και blogs με 1000 για έναν άνθρωπο που εμφανίστηκε απο το πουθενά,,,
Δημήτρης Καζάκης: ο ανύπαρκτος!
Στη δίνη της εξουσίας, της αρπαξίας, της φωτογραφίας, της φαντασμαγορίας!
Από το μεγάλο τίποτα στο αχανές πουθενά!
Σκόνη και θρύψαλα αφήνει στο διάβα της σπασμωδικής του προσπάθειας για αναρρίχηση, αφού η δίψα του για αρχηγιλίκι, δεν του άφησε λίγο χώρο στο θολωμένο του μυαλό να σκεφτεί, ότι ίσως να έπρεπε να το κάνει με περισσότερη τέχνη για να μη φανερωθεί τόσο γρήγορα σε εμάς τους βλάκες τους Έλληνες..... κι αν ρε φίλε μας θεωρείς όλα αυτά που μας σέρνεις γιατί μας ήρθες από το πουθενά να μας διαφεντέψεις?
Που πας μηδενικέ αναλυτή με αυτό το ύφος? Με τέτοιο ήθος "αν-ήθο", άνθος εύσοσμο, ντροπή της επιστήμης? Κοντά στα "ωραία" που μας έλεγες και νόμιζες πως έπειθες με τις trash αναλύσεις σου, πώς κολλάς αυτό το στόμα?
Ποιος είσαι τελικά?
Αυτός ή εκείνος?
Βρέθηκες στη Σεισάχθεια από το πουθενά σου..... και την έκανες σκαλάκι και πάτησες..... και βρέθηκες στη Σπίθα (δεν νομίζω ρε ξέφτιλε να ένιωσες ποτέ μεγαλύτερη τιμή στη ζωή σου!!!)......και μας είπες ότι στην Κερατέα βρέθηκες "τυχαία"!!!!
Κι ούτε ένα ευχαριστώ!!!! Ούτε ένα ευχαριστώ......ένα ταπεινό ευχαριστώ για την τιμή που σου έκανε και σε έμαθε όλος ο ντουνιάς! Και πήγες να κάνεις και τη Σπίθα σκαλάκι..... αλλά εκεί την πάτησες!!!!!
Πες ένα ευχαριστώ σε όλους, ζήτα δημόσια συγνώμη περίγελε της φουρτουνιασμένης κοινωνίας και σκύψε το κεφάλι......
Πρακτόρια και μελανοχίτωνες δε θα βρεις εδώ..... οι αγανακτισμένοι είναι τώρα αυτοί που σε "κυνηγούν" και οι κραυγές τους πάντα θα τυραννάνε τα βουλωμένα αυτιά σου!
Καλό ύπνο ασύγκριτε αν - αλητή, κυνηγέ της δεκάρας, αμέτρητε τιποτένιε!!!
Οι νικηφόροι σε χαιρετούν!!!!
Κ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails