Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Που το πάνε το παιδί.. που το πάν το παλληκάρι!!!

Ήρθε η ώρα για να δείξει η πολιτεία ότι σέβεται τους νόμους που η ίδια ψήφισε. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 11/2/2011 συνεδριάζει στην Πάτρα η επιτροπή διαφάνειας που συστήθηκε με τον νόμο του Καλλικράτη για να προβεί στον έλεγχο νομιμότητας των δικαιολογητικών που σύμφωνα με το νόμο κατέθεσαν οι συνδυασμοί για να λάβουν μέρος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Είναι γνωστό ότι ο κ. Κατσούλης δεν κατέθεσε τα κατά τον νόμο δικαιολογητικά, μία ενέργεια που ισοδυναμεί με έκπτωση του...
ψηφοδελτίου του. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει και ο κ. Πρεβεζάνος. Μόνον οι συνδυασμοί των Μουρκούση, Αναγνωστόπουλου, Μαργαρίτη και Μπρούμα δεν κινδυνεύουν με έκπτωση, αλλα πιθανόν με πρόστιμα για μικροπαραβάσεις. Όλα αυτά βέβαια αν εφαρμοστεί ο νόμος, αλλα εδώ είναι ελλάδα και κυβερνάει και το ΠΑΣΟΚ οπότε κάνουμε τον νόμο λάστιχο και βγάζουμε ότι αποτέλεσμα θέλουμε.
Σημειωτέον ότι εις βάρος του κ. Κατούλη θα κάνει παρέμβαση στην επιτροπή και ο κ. Μουρκούσης. Πρέπει να πούμε ότι ο δήμος Μεσολογγίου είναι ένας από τους 7 δήμους που ο δήμαρχος κινδυνεύει με έκπτωση λόγω ακριβώς μη τήρησης του νόμου.
Η αλήθεια είναι ότι οι "συνεργάτες" του κ. Κατσούλη (από κλητήρες μέχρι και δικηγόρους) περιδιαβαίνουν τα σοκάκια του Μεσολογγίου και δίνουν νομικές ερμηνείες τραβηγμένες από τα μαλιά. Στο Κατσουλικό στρατόπεδο υπάρχει άγχος και αγωνία, γιαυτό ο Δήμαρχος πηγαινοέρχεται συχνά πυκνά εις τας Αθήνας ξεροσταλιάζοντας έξω από τα γραφεία βουλευτών, υπουργών αλλά και οικονομικών παραγόντων μήπως και ασκηθεί παρέμβαση για να πέσει στα μαλακά. (το μόνο που τον νοιάζει είναι η μη έκπτωση αλλά πρόστιμο). Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις Ραγκούση θα εφαρμοστεί ο νόμος. Αλλά που ξέρεις... ΠΑΣΟΚ είναι αυτό!
Ο εκλογολόγος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails