Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Λυκάνθρωποι και ζόμπι στην αρρωστημένη γενιά των εφήβων μας


Από τα αμέτρητα, απάνθρωπα και 100% σαδιστικά βασανιστήρια, στα οποία οι δαιμονικοί κυρίαρχοι του κόσμου (δαιμονικοί άνθρωποι-απάνθρωποι) υποβάλλουν μεθοδικά τους έφηβους, στο σχολείο, στα ΜΜΕ, στους υπολογιστές, ΠΑΝΤΟΥ, η έφηβη γενιά της εποχής μας έχει πλέον παραφρονήσει. Δεν αντέχει - γονείς, παπάδες και δάσκαλοι όλων των ...
αθμίδων (και όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει), ξυπνήστε!
Πολλά από αυτά τα δυστυχισμένα παιδιά δε θέλουν πια να είναι άνθρωποι (βλέπουν και τίποτα καλό από ανθρώπους;) και καταφεύγουν σε φαντασιώσεις με λυκάνθρωπους, βαμπίρ και ζόμπι!... Έχουν άλλωστε γεμίσει τη ζωή τους με κόμικς, μυθιστορήματα και ταινίες γι' αυτά!
Στον τύπο είδαμε την είδηση (από κει η φωτο):
Σχολή για ζόμπι
Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να ζουν σαν αυτά
Μπορεί να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα ζόμπι που βγαίνουν από τάφους και τρώνε ανθρώπινη σάρκα, αλλά η κουλτούρα και η φιλοσοφία τους υπάρχει και με... πτυχίο!
Στο πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης, ένας καθηγητής παραδίδει μαθήματα που διαρκούν ένα εξάμηνο και αφορούν στα ζόμπι. Ο Άρνολντ Μπλούμεργκ, μελετάει και διδάσκει στα παιδιά για την ζωή των φρικιαστικών πλασμάτων έτσι όπως παρουσιάζονται στις ταινίες και τα κόμικς.
Οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα φτιάξουν τα δικές του ιστορίες και σενάρια σχετικά με τα ζόμπι.
Σε ηλ. συζήτηση μεταξύ φίλων μου, φίλη σχολίασε το θέμα και με καλύπτει το σχόλιό της:
Η ιδέα των νεκροζώντανων, είτε αυτοί είναι βρυκόλακες είτε ζόμπι, προβάλλεται πια ασταμάτητα σε διάφορα σήριαλ και ταινίες. Προσωπικά ξέρω διάφορα παιδιά που τους αρέσουν οι βρυκόλακες και θα ήθελαν να μοιάζουν, κι ένα συνηθισμένο θέμα συζήτησης μεταξύ τους είναι αν προτιμούν τους βρυκόλακες ή τους λυκάνθρωπους, και γιατί! Μάλιστα οι βρυκόλακες έχουν εκσυγχρονιστεί και έτσι οι νέοι ταυτίζονται πιο εύκολα μαζί τους απ΄ότι με τους "παραδοσιακούς", καθώς στα καινούργια σήριαλ και ταινίες μπορούν να εμφανίζονται και την ημέρα, κι ερωτεύονται κιόλας, και μερικοί είναι και ρομαντικοί και φιλάνθρωποι.
Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την προπαγάνδα ορισμένων που χρηματοδοτούν και προβάλουν τέτοια θέματα, λες και δεν υπάρχουν άλλα. Έχει να κάνει με την ψυχική κατάσταση των ανθρώπων: χωρίς τον Χριστό είμαστε σαν νεκροζώντανοι και προσπαθούμε να αντλήσουμε ζωή από τους άλλους ανθρώπους. Και βέβαια φαινόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι, μέχρι να μας πατησουν τον κάλο - κάποιο πάθος στο οποίο "τσιμπάμε" πιο εύκολα - και να μεταμορφωθούμε σε λυκανθρώπους.
Ξέχασα να σημειώσω σχετικά με τους λυκανθρώπους τα περί αγέλης, στην οποία ο νέος αισθάνεται ότι έχει μια ταυτότητα και είναι ασφαλής (το ίδιο που ισχύει και για την ένταξη σε συμμορία - νομίζω αναφέρεται στο βιντεάκι). Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει προσωπικά: μερικοί θα ήθελαν να είναι λυκάνθρωποι ή βρυκόλακες λόγω των υπερφυσικών δυνάμεων που αποδίδονται στα φανταστικά πλάσματα, κι αυτό για να μπορούν να απωθούν τους εχθρούς τους ή να τους εκδικούνται σκληρά χωρίς να τιμωρούνται. Ονειρεύονται π.χ. να μεταμορφωθούν μπροστά σε "κακούς" και να τους τρομοκρατήσουν, ή να κάνουν κιμά τον ενοχλητικό συμμαθητή χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους!
Για τους λυκάνθρωπους (παιδάκια που έχουν πέσει νοκάουτ από το καθημερινό, συνεχόμενο & ανελέητο σφυροκόπημε του μυαλού τους με δήθεν "ανέσεις" & "αγαθά", αλλά στην πράξη με ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ!!!) δείτε το σχετικό βιντεάκι ΕΔΩ.
Τίτλος: "Ξεχάστε τους Emo... Τώρα έχουμε λυκάνθρωπους!"
Στους ίδιους τους έφηβους αδελφούς μου, που ενδιαφέρονται γι' αυτό το θέμα, έχω να πω πως αυτά τα (ανύπαρκτα) "όντα" δεν έχουν καμία δύναμη. Μόνο σκοτάδι -το σκοτάδι της κακίας, στο οποίο προστίθεται το σκοτάδι της ανυπαρξίας. Την αληθινή δύναμη, το Φως & τη ζεστασιά της Αγάπης και της αιώνιας Ζωής, την έχει και την προσφέρει κάποιος άλλος, τον οποίο σάς προσκαλώ να γνωρίσετε:
Και κλείνω ξαναφωνάζοντας: Μεγάλοι, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Προστατέψτε τα παιδιά σας - και από εσάς τους ίδιους και τις απαιτήσεις σας και από τις απαιτήσεις του συστήματος, που (με καθαρή δαιμονική υποκρισία) υπόσχεται "επιτυχία" και παίρνει τον ανθό τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails