Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Εκεί στο Μεσολόγγι όλη η βλακεία συγκεντρώθηκε σε μερικά άτομα μόνο.

Εκεί κάτω στο ηρωικό Μεσολόγγι σταματήστε τη φαγωμάρα για ευτελείς σκοπούς. Και προ πάντων σταματήστε να στοχοποιείτε διάφορα πρόσωπα μέσω άλλων blogs επειδή νομίζετε ότι είναι ιδιοκτήτες του Αβόλευτου. Σας το λέμε ακόμα μια φορά το blog μας δεν...
φτιάχτηκε από Μεσολογγίτη και ούτε βρίσκεται στο Μεσολόγγι. Είμαστε στην Αθήνα. Την ταυτότητα όμως του Αβόλευτου δεν θα τη μάθετε. Επομένως μην την πληρώνουν οι άσχετοι με το blog μας (και δικαίως μας διαμαρτύρονται μετά). Ότι δημοσιεύουμε είτε επώνυμα είτε ανώνυμα είναι πράγματα που μας στέλνουν από το Μεσολόγγι και την περιοχή βέβαια και εμείς ανάλογα με την επιθυμία σας για ανωνυμία η επωνυμία τα δημοσιεύουμε. Μην μας χρεώνετε λοιπόν καμία πρόθεση.
Τώρα για το Παλιό νοσοκομείο που έγινε τόση φασαρία. Αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά παιδιά. Να κάθεται ένα κτίριο σαν νεκροταφείο στο καλύτερο σημείο της πόλης και απέξω κάποιοι φαιδροί τύποι να τσακώνονται ποιος θα διαχειριστεί τις 71000 κωλομετοχές. Ντροπή στο Μεσολόγγι γιαυτό. Εμείς το αποτέλεσμα κοιτάμε. Το ίδιο φυσικά κοιτάει και ο απλός κόσμος. Ένα πράγμα που θα μπορούσε να έχει λήξει στην τετραετία που πέρασε όχι μόνο δεν έγινε αλλά κινδυνεύει να πέσει και ταφόπλακα. Αφήστε το δήμαρχο να το φτιάξει και μετά βάλτε τον φυλακή αν δεν σας αρέσει. Αλλά όχι αυτό το νεκροταφείο στην είσοδο. Άλλα όλα αυτά γίνονται για να βγαίνουν κάτι τύποι στα ΜΜΕ και να βγάζουν κροκοδείλια δάκρυα παίρνοντας δημοσιότητα.

ΥΓ Αβόλευτου: Αν ο οποιοσδήποτε καφετζής, ναύτης η κτηνίατρος  ή μουσικός του Μεσολογγίου έχει πρόβλημα με το ύφος του blog μας μπορεί απλά να μην μας ξαναδιαβάσει. Δεν πειράζει μας διαβάζει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.

5 σχόλια:

KASTRINOS. είπε...

Φίλε λάθος είσαι και να με συγχωρείς, Τι πρόβλημα έχεις να δημοσιεύσεις την ταυτότητά σου; Φοβάσαι μην σου γυρίσουνε τον αρραβώνα πίσω εδώ που φτάσαμε; Δεν θέλουν τα σκουλήκια άλλοθι. Σε παρακολουθώ γιατί μ’ αρέσεις., κι αυτό νομίζω πως τα λέει όλα. Κανένας από εμάς δεν νιώθει βολεμένος…. γιατί πίσω απ’ το αβόλευτος να κρύβεσαι ; Γράψε τους πρώτα στ’ αρ…. σου κι έπειτα γράψε ελεύθερα και τα’ όνομά σου. Και σε πληροφορώ λόγω και κάποιας πείρας , πως τότε είναι σίγουρο πως θα στα κλώσουνε.

Ανώνυμος είπε...

kala mas epeises megale

Ανώνυμος είπε...

symfono an kai den eimai apo mesologgi. kykloforoyn pantoy skoylikia. grapstoys. thrasideiloi einai aftoi oxi esi.
diladi to troktiko ti eprepe na kanei.

Ανώνυμος είπε...

ακομη δεν ξεδιπλωσες το κουβαρι με το νοσοκομειο.τι περιμενεις ?

Ανώνυμος είπε...

avoleyte se xeroyme oso kai na prospatheis na mperdepseis

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails