Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Οι νοσταλγοί της παράγκας... καλύτερα να αλλάξουν Νομό!

Ρε παιδιά έχετε καταλάβει τι πάει να γίνει στο Ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας ή νομίζετε ότι τσακώνονται απλά για την καρέκλα και πιθανώς...
τη δόξα; Ασφαλώς όχι!

Πάει να στηθεί μία νέα παράγκα μπροστά στην οποία μάλιστα  οι τόσες φημολογούμενες "αμαρτίες" της νύν διοίκησης θα είναι απλά πταίσματα. Ηγέτης σε αυτή την προσπάθεια η γνωστή ομάδα Παναιτωλικός (Αγρίνιο) συνεπικουρούμενος από το γνωστό πρώην πασόκο και νύν αριστερό!!!
Αυτοί λοιπόν αφού σχεδίασαν επί χάρτου τη στρατηγική τους (παρόμοια με αυτή του Καλλικράτη που το Αγρίνιο πήρε το μισό νομό σε δήμους) βρήκαν ένα εκ Μεσολογγίου φιλόδοξο τύπο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου (ο οποίος προφανώς δεν κατάλαβε τι πάει να κάνει μπροστά στην πρεμούρα του για καρέκλα) υποστηριζόμενο από δυο τρεις άλλους αρχομανείς τύπους  για υποστήριξη. Κατά σύμπτωση όλοι μέλη της γνωστής ομάδας του Μεσολογγίου  οι οποίοι απ' ότι φαίνεται μισούν οτιδήποτε είναι έξω από τον ευατό τους αποφάσισαν να δωρίσουν την ΕΠΣΝΑ στον Παναιτωλικό. Η πρόφαση βρέθηκε αμέσως. Τα περί ατασθαλιών, αναπνοής του ποδοσφαίρου, χουντικών, και ότι άλλη παπαριά πιάνει στα 20χρονα. 
Βρέθηκαν φυσικά και κάτι τεμπελαχανεία ψυχασθενείς της πλατείας του Μεσολογγίου να βρίζουν νυχθημερόν προς πάσαν κατεύθυνση.
Επειδή πλέον έχει γίνει αντιληπτό το τι πάει να γίνει και ευτυχώς τα σοβαρότερα αποσοβήθηκαν νομίζω ότι οι Μεσολογγίτες έχουν πλέον μία υποχρέωση. Να φτύσουν κατάμουτρα αυτά τα φίδια που κυκλοφορούν ανάμεσα τους και να τα αναγκάσουν αν φύγουν από την πόλη (Μποϊκοτάρετε τις δουλειές τους) και να δείτε στο πότε μετανιώνουν.
Σε τελική ανάλυση αν κάποιοι εκεί στο Μεσολόγγι έγιναν νεόπλουτοι δεν τους φταίει η υπόλοιπη Αιτωλοακαρνανία.

Φίλαθλος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ εξ Αγρινίου

ΥΓ Επειδή ο φίλαθλος κόσμος στο Αγρίνιο δεν είναι μαλάκες βλέπει τι πάει να γίνει ήδη νομίζω ότι έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και το ποδόσφαιρο από λογικές παράγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails