Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το web-bot προφητεύει για το τέλος του 2012

ο Web Bot ή το Web Bot Project αποτελεί ένα Internet bot πρόγραμμα λογισμικού που φέρεται να είναι σε θέση να προβλέψει μελλοντικά γεγονότα από την παρακολούθηση σε λέξεις κλειδιά που εισάγονται στο διαδίκτυο. Αυτό αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αρχικά για να προβλέψουν τις τάσεις της αγοράς μετοχών. Ο δημιουργός του έργου Web Bot, Clif High και ο βοηθός του George Ure, που αυτοαποκαλούνται "The Time Monks" κρατούν την τεχνολογία και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν επτασφράγιστο μυστικό ενώ πωλούν τις προβλέψεις μέσω του δικτυακού τόπου.


Με την πάροδο του χρόνου και πέρα από την αρχική χρήση για τις προβλέψεις των μετοχών βγήκε το συμπέρασμα ότι το Web Bot θα μπορούσε να προβλέψει πολλά περισσότερα. Απροσδόκητες Προβλέψεις (Συμπεριλαμβανομένου του 2012) Το 2001 οι δημιουργοί του Web Bot παρατηρήσαν ότι είχαν πάρει κάτι περισσότερο από τις προβλέψεις της αγοράς μετοχών που έψαχναν.

Καθώς άρχισαν να στρέφουν την προσοχή τους σε αυτές τις πρόσθετες προβλέψεις που είχαν, έμειναν άναυδοι. Τον Ιούνιο του 2001 η μηχανή αναζήτησης προέβλεψε ότι «ένα περιστατικό ή μια εκδήλωση που θα αλλάξει τη ζωή" θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες 60-90 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν στις 9/11 από τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη, αλλάζοντας βέβαια πολλές ζωές τόσο στην Αμερική όσο και σε όλο τον κόσμο. 

Ένα άλλο παράδειγμα των αποτελεσμάτων του Web Bot είναι η πρόβλεψη της τρέχουσας χρηματοπιστωτικής κρίσης. To Web Bot προέβλεψε ότι το 2008 θα υπάρξει ένα μεγάλο κραχ του χρηματιστηρίου ή ένα κλιματικό γεγονός που θα έχει μια καταστρεπτική επίδραση στην οικονομία.
Σήμερα όλοι βιώνουμε πολύ ένοντα τις επιπτώσεις της κρίσης αυτής. Τελευταία "προφητεία του προγράμματος είναι ότι ενα συνταρακτικό γεγονός θα συμβεί το 2012.

Αναφορές σε αυτή τη χρονολογία βρίσκουμε και σε άλλες προφητείες όπως:της Σιβύλλα, των Μάγια, των Χόπι, του i Ching, του Μέριλιν, της Αποκάλυψης του Ιωάννη...
Επίσης ο Αινστάιν είχε διατυπώσει μια θεωρία η οποία συνίσταται στην ευθυγράμμιση του γαλαξία μας με το κέντρο του στο οποίο βρίσκεται μια μάυρη τρύπα. 

Η θεωρία αυτή επιβεβαιώνεται από σύγχρονους αστρονόμους και μάλιστα το αποτέλεσμά της θα είναι η μετακίνηση των πόλων της Γης κάτι που θα φέρει τεράστιες κλιματικές αλλάγές, μαζική εξαφάνιση ειδών μέχρι και καταστροφή του κόσμου αν η μετακίνηση γίνει γρήγορα...

http://www.apocalypsejohn.com/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails