Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κενέζικη εισβολή στην Ελλάδα....

Ξύπνησαν ένα πρωϊ οι κλόουν που παριστάνουν την κυβέρνηση και είπαν "Δεν κάνουμε καμιά μπίζνα με τους Κινέζους να κονομήσουμε κάνα φράγκο;". Και έτσι ξεκίνησαν όλα .
Σας φαίνεται πιθανό αυτό το σενάριο ; Αυτός ο θίασος ζητά άδεια από το Αμέρικα ακόμη και για την εισπνοή και την εκπνοή. Θα έπαιρνε μόνος του τέτοια πρωτοβουλία ; Όχι βέβαια !
Είναι φανερό ότι η Αμερική ΠΑΡΕΧΩΡΗΣΕ αυτό το οικόπεδο στους κινέζους με...
κάποια ανταλλάγματα που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε .
Φυσικά η συμφωνία περιελάμβανε και δημιουργία κινεζικής ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ στην Ελλάδα . Η μακρόχρονη προοπτική είναι κινέζοι δήμαρχοι και βουλευτές να ξεφυτρώσουν κάποια μέρα .
Τα λιμάνια και οι άδειες για άνοιγμα εμπορικών καταστημάτων ήταν συμφωνημένο να δοθούν . Όποιος σταθεί εμπόδιο ( πχ συνδικαλιστής ) θα δολοφονηθεί . Μόνη ελπίδα η μαζική λαϊκή αποχή απο τα μαγαζιά των κινέζων . Δεν μπορούν να δολοφονήσουν τους πάντες .
Προκηρύξεις να βρίσκονται πεταμένες κάθε πρωί στους δρόμους "ΚΙΝΕΖΟΙ , ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ" , "ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ" και άλλα τέτοια .
Τα κινεζάκια επανεστάτησαν εναντίον των Λευκών , τον 19ο αιώνα , όταν οι αποικιοκρατικές δυνάμεις είχαν πάρει στα χέρια τους όλη την οικονομία της Κίνας ( Επανάσταση των Μπόξερς 1898-1901 ) . Πολύ ορθά έπραξαν σκεπτόμενοι το εθνικό τους συμφέρον . Σήμερα εμείς δεν δικαιούμαστε να κάνουμε το ίδιο ;
Απορίας άξιον είναι το πώς εκφυλίστηκε η Λευκή Φυλή . Στις αρχές του 19ου αιώνα αιχμαλώτιζε και έκανε σκλάβους τους Αφρικανούς και τους Ινδονήσιους . Διοχέτευε όπιο για να μαστουρώσει τους Κινέζους για να μην επαναστατούν . Λάδωνε ασύστολα τοπικούς ηγετίσκους για να κάνουν τα στραβά μάτια .
Προς το τέλος του 19ου αιώνα πολλά κηρύγματα "δημοκρατίας" ακούγονται στις χώρες των λευκών . Οι λευκοί αποσύρονται απο τις αποικίες . Αφήνουν ντόπιους ηγέτες-μαριονέτες να κάνουν την βρώμικη δουλειά .
Η φυσική απουσία των λευκών όμως δίνει στις μαριονέτες την ευκαιρία να πουληθούν σε όποιον πληρώνει περισσότερα .
Έτσι καταλήγουμε στο σημερινό παράδοξο οι Κινέζοι να λεηλατούν με πρωτοφανή απληστία τον φυσικό πλούτο όλων των χωρών της Αφρικής και να μην μιλά κανείς ! Περισσότεροι κινέζοι υπάρχουν σήμερα στην Αφρική παρά λευκοί στο απόγειο της αποικιοκρατίας !
Το λάδωμα ντόπιων αξιωματούχων στην Αφρική "πάει σύννεφο" ( με τις ευλογίες της κινεζικής κυβέρνησης ) ενώ την ίδια στιγμή η SIEMENS ( των λευκών ) τιμωρεί υπαλλήλους της που έδωσαν μίζες στους Έλληνες αξιωματούχους !
Τί γίνεται ρε παιδιά ; Θα τρελλαθούμε τελείως ;
Τί θέατρο του παραλόγου είναι αυτό ;
Πού είναι εκείνη η φυλή που ήταν κάποτε ο φόβος και ο τρόμος των Ινδιάνων , των Αφρικανών και των Ινδονησίων ;
Πού πήγε τόση ορμή και απληστία ;
Ποιός μας ευνούχισε έτσι ;
Δεν λέω οτι καλώς έγιναν όλα αυτά τα εγκλήματα . Να πάψουν να γίνονται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .
Τί νόημα έχει να γίνουμε εμείς αγγελούδια και να επαναλαμβάνουν τα ίδια οι κινέζοι ;
Επικοινωνία    :    pitago99@gmail.com   ή     ecovill@otenet.gr  
(από pythas.t35)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails