Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Kαμμένος: Η Παιδεία είναι πολυτέλεια!

Την δική του απάντηση για τη δήλωση που έκανε πως «η Παιδεία είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή» και η οποία προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων έδωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», μιλώντας την Τρίτη για το πρόγραμμα του κόμματός του για την Παιδεία, αφού όπως υποστηρίζει αυτό «είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή», τόνισε:

«Να σας πω εξειδικευμένα θέματα σε δυο μήνες κόμμα όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… 

Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία όταν παραδίδεται η χώρα…Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή. Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. Στην υγεία χρειάζεται να συγκεκριμενοποιηθεί. ….  Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Γιατί έχω τη δυνατότητα να πάνε». 

Αμέσως ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο ενώ ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ έσπευσε να ανακοινώσει ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν βγάλει πρόγραμμα για την Παιδεία και ότι επί …διακυβερνήσεως Καμμένου τα παιδιά θα έχουν βιβλία από την πρώτη ημέρα!

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος αντέκρουσε σήμερα με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ όλες τις επικρίσεις που δέχθηκε, υποστηρίζοντας πως η Παιδεία είναι πολύ σημαντική και για το λόγο αυτό έχει εντάξει πολλούς εκπαιδευτικούς στα ψηφοδέλτια των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

http://newpost.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails