Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

David Icke: Πέρα από την αιχμή.

David Icke: Πέρα από την αιχμη
΄Το ταξίδι του David Icke που απαντά τα μεγάλα ερωτήματα…
Από το εξαιρετικό “ξύπνημα” του, το 1990 και το 1991, ο David Icke βρίσκετε σε ένα ταξίδι γύρω από τον κόσμο, και μέσα στον εαυτό του, για να βρεί τις Μεγάλες απαντήσεις στα...
μεγάλα ερωτήματα: Ποιοί είμαστε; Πού βρισκόμαστε; Τι κάνουμε εδώ; Ποιός ελέγχει πραγματικά αυτόν τον κόσμο και πώς και γιατί;
Σε αυτή την επτάωρη παρουσίαση σε χιλιάδες άτομα στο Brixton Academy του Λονδίνου, Ο David αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ερωτήσεις και συνδέει τις τελείες μεταξύ τους για να αποκαλύψει μια εικόνα της ζωής στη γη που είναι πραγματικά πέρα από την αιχμή της εξέλιξης.
Πουθενά στον κόσμο θα δείτε μια παρουσίαση σαν κι αυτή, η οποία συνδέει το φαινομενικά μη συνδεδεμένα για να σχηματιστεί το μωσαϊκό της γνώσης που μπορεί να μας ελευθερώσει από τη συλλογική υποδούλωση μας από της κρυμμένες δυνάμεις πίσω από τις κυβερνήσεις, τράπεζες, επιχειρήσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλες τις άλλες υπηρεσίες χειραγώγησης και ελέγχου.
Ποια είναι η σχέση μεταξύ της αρχαίας ιστορίας, το 9/11, τον “πόλεμο κατά της τρομοκρατίας”, η συγκέντρωση του οργουελικού εφιάλτη και τη φύση της πραγματικότητα; Φαίνεται μια παράξενη ερώτηση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα όλα συνδέονται εκ θεμελίων, όπως ο Icke τόσο συναρπαστικά αποκαλύπτει.
Όπως ο ίδιος λέει: “Χωρίς την κατανόηση της φύσης της εμπειρίας της πραγματικότητας μας και πώς την δημιουργούμε, δεν μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε οτιδήποτε άλλο.”
Δεκάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο έχουν λάβει γνώση του David Icke και το έργο του από αυτά που έχει γράψει σε ένα ρεύμα βιβλίων και από ότι έχει γίνει η καθημερινή μας εμπειρία.
Τώρα, πηγαίνετε μαζί του στο επόμενο στάδιο του απίστευτου ταξιδιού του – ένα ταξίδι πέρα ​​από την αιχμή.
(από paranormal)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails