Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: «Ο κ. Παπανδρέου έφυγε, τώρα είναι η ώρα να φύγει και το ΠΑΣΟΚ»

Με επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς και στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο.

Κατηγόρησε τα κόμματα ότι ασχολούνται με το χθες και καταγγέλλουν ο ένας τον άλλο. Συγκεκριμένα για την Αριστερά είπε ότι «έδιωχνε τις επιχειρήσεις, τους τουρίστες και τις επενδύσεις από τη χώρα» και ότι «χάιδευε τους κουκουλοφόρους».



 Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι με το Μνημόνιο έκλεισε καταστήματα και οδήγησε χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία. Εξαπέλυσε πυρά κατά του Γ. Παπανδρέου υποστηρίζοντας ότι η πρότασή του για δημοψήφισμα απομόνωσε την Ελλάδα από την Ευρώπη.

«Ο κ. Παπανδρέου έφυγε, τώρα ήρθε η ώρα να φύγει και το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ότι ήταν μόνος στην Ελλάδα και το εξωτερικό όταν μιλούσε για μέτρα ανάπτυξης. «Ανάπτυξη για μας σημαίνει πάνω από όλα ανταγωνιστικότητα. Ανταγωνιστικότητα σημαίνει και μείωση των φόρων», ανέφερε.

Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι θα αποκαταστήσει το αίσθημα δικαίου του ελληνικού λαού, ότι θα διερευνηθούν τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών από δικαστικούς και ότι θα τακτοποιηθούν οριστικά τα αυθαίρετα χωρίς επιπλέον πρόστιμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails