Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Σκότωσε τον 82χρονο ερωτικό της παρτενέρ

Φωτογραφία για Σκότωσε τον 82χρονο ερωτικό της παρτενέρ
Ισόβια σε 74χρονη που έκρυψε το πτώμα μαζί με τον κουμπάρο του θύματος Σε ισόβια καταδίκασε μία 74χρονη γυναίκα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία ενός 82χρονου στις αρχές του 2009, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο κουμπάρος του θύματος επίσης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών, επειδή βοήθησε τη δράστιδα, με την οποία μάλιστα συνευρίσκονταν περιστασιακά, να εξαφανίσει το πτώμα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία κρίθηκε ένοχη ομόφωνα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, γνώριζε το θύμα από το 1996 και είχε μαζί του σχέση οικονομικά εξαρτημένη. Σύμφωνα με τις καταθέσεις διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του επί πληρωμή, ενώ, ενίοτε του μαγείρευε και του καθάριζε. Ωστόσο, η κατηγορούμενη τα τελευταία χρόνια, παρά την φορτικότητα και τις επίμονες προσπάθειες του ηλικιωμένου, δεν επιθυμούσε να τον βλέπει πια.
Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, τον Ιανουάριο του 2009, το θύμα επισκέφθηκε την κατηγορουμένη ζητώντας εκ νέου να συνευρεθούν. Εκείνη όμως τον απώθησε, τον χτύπησε και τον έριξε στο έδαφος, με συνέπεια ο 82χρονος να χτυπήσει στο κεφάλι. Κατόπιν, η κατηγορούμενη έβαλε τον αιμόφυρτο άντρα σε σακούλα, με αποτέλεσμα αυτός να εκπνεύσει λόγω ασφυξίας. Στη συνέχεια, μετέφερε το πτώμα, με τη συνδρομή του συγκατηγορουμένού της τον οποίο στο μεταξύ είχε ειδοποιήσει, σε αγροτική περιοχή, όπου ανακαλύφθηκε τρεις μέρες αργότερα από βοσκό.

Κατά την απολογία της, η κατηγορουμένη, σε συναισθηματικά φορτισμένο τόνο, αρνήθηκε τις πράξεις που της καταλογίζονται, υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου οφειλόταν σε ατύχημα έπειτα από καβγά που είχε μαζί του.

Ωστοσο, ο συγκατηγορούμενός της κατά την απολογία του, είπε ότι του ειχε  εξομολογηθεί την πράξη της, λεγοντας ότι σε προγενέστερο στάδιο του εκμυστηρεύτηκε ότι σκόπευε να διαπράξει το έγκλημα.
24wro

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails