Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων 5 ιερόδουλων με AIDS

Δημοσιοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα από την Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες άλλων 5 νέων παράνομα εκδιδόμενων ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό hiv, μετά από ελέγχους σε υπαίθριους χώρους στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται, πως σε βάρος όλων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των οροθετικών ιερόδουλων
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=14733&Itemid=906&lang=

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, «Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω πέντε γυναικών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά».

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS), μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

-Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222

-Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails