Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ

Το 1998 υπογράφηκε η σύμβαση για την αγορά των υποβρυχίων με απευθείας ανάθεση.Ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή από τον Μάρτιο του 2000 όπου έθετε τα εξής ερωτήματα για τους ασύμφορους όρους της σύμβασης με τα γερμανικά ναυπηγεία HDW:
Α. Πως το κόστος ενός υποβρυχίου από 265 εκατομμύρια δολάρια πήγε σε 400 εκατομμύρια δολάρια;
Β. Γιατί η παράδοση ορίστηκε σε 11 χρόνια τη στιγμή κατά την οποία η απευθείας ανάθεση έγινε για την...
κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών;
Γ. Πως επελέγη ο τύπος του υποβρυχίου S-214 που δεν υπήρχε ούτε σε σχέδιο;
Ο Πάνος Καμμένος από τις 24 Ιανουαρίου 2000 είπε στη Βουλή ότι η Τουρκία είχε παραγγείλει υποβρύχια με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά έναντι 280 εκατομμυρίων δολαρίων.
Από τον Αύγουστο του 2001 υπέβαλε αναφορά.Κατέθεσε ως μάρτυρας τον Μάρτιο του 2010 στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση,δίνοντας στοιχεία για το σκάνδαλο.
Φθάσαμε τον Μάρτιο του 2012 να γίνει η πρώτη σύλληψη πολιτικού προσώπου.
Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος κάνει την εξής δήλωση:
"Οι υπεύθυνοι της συγκυβέρνησης που σήμερα αλληλοστηρίζονται δεν θα αποφύγουν την ποινική τιμωρία των πολιτικών που εμπλέκονται σε σκάνδαλα προβάλοντας την ημέρα των εκλογών μια σύλληψη που ζητούσαμε εδώ και 14 χρόνια.
Θα αποδοθούν ποινικές και αστικές ευθύνες.Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα κάνουν καμιά συμφωνία όπως οι συγκυβερνούντες.Όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν επικοινωνιακό προπέτασμα καπνού να νξέρουν ότι η τιμωρία δεν τελειώνει με το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σήμερα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails