Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μόνο το αίμα θα σώσει την Ελλάδα...

Η ΕΕ και οι εγκατεστημένοι Ιούδες της απλά δεν νοιάζονται για το ότι η Ελλάδα πεθαίνει και οι αυταπάτες θα έπρεπε να είχαν καταρρεύσει προ πολλού. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν διαμαρτυρηθεί, έχουν τρέξει στους δρόμους, αλλά ποτέ δεν έχουν πραγματικά επαναστατήσει.
Τώρα ένας απελπισμένος άνθρωπος, ένας συνταξιούχος τους έδωσε κάτι για να διαδηλώσουν. Ο κ. Χριστούλας , 77 ετών, πήγε μπροστά από το...
σπίτι του "κακού" το κτίριο του ελληνικού κοινοβουλίου, στάθηκε κάτω από ένα δέντρο και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Στη σημείωση του κατηγορεί τα βαμπίρ που ρουφάνε το αίμα τους και τις μαριονέτες της ΕΕ για την αργή, βασανιστική δολοφονία ενός έθνους και προτρέπει τους νέους να επαναστατήσουν πραγματικά, να ρίξουν από πάνω τους τους Ιούδες.
"Δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη μορφή πάλης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος", έγραψε. "Πιστεύω ότι οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα αναλάβουν και θα κρεμάσουν τους προδότες αυτής της χώρας στην Πλατεία Συντάγματος όπως και οι Ιταλοί το Μουσολίνι το 1945."
"Δεν μπορούμε να συνδέσουμε την αυτοκτονία αυτού του ανθρώπου με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εκτός από αυτό δεν ξέρω καν αν είχε χρέη ή αν τα παιδιά του βοήθησαν σε αυτό", δήλωσε ο Πάνος Μπεγλίτης, ο πρώην υπουργός άμυνας των Σοσιαλιστών.
Ένας παλιός φίλος του κ. Χριστούλα για, 30 χρόνια, ο Αντώνης Ρίζος, είπε:
 "δεν έδωσε κανένα σημάδι ότι επρόκειτο να το κάνει αυτό είμαστε συγκλονισμένοι και έκπληκτοι. Επέλεξε να αυτοκτονήσει ως πολιτική πράξη. Οι πολιτικοί που δημιούργησαν αυτή την τρομερή κατάσταση θα πρέπει να σωπάσουν και δεν είναι άξιοι να πουν ούτε το όνομά του, "
Πρόσφατα, η Ρωσία προσέφερε στην Ελλάδα βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων και δανείων, με τον ίδιο τρόπο που η Ρωσία έσωσε την οικονομία της Κύπρου. 
Η Ρωσία προσφέρθηκε να πληρώσει για μια ναυτική βάση στον Πειραιά, το κύριο λιμάνι της Αθήνας, καθώς και η Gazprom ενδιαφέρθηκε για την αγορά της ΔΕΠΑ. Κάτι το οποίο θα έφερνε δισεκατομμύρια ευρώ που Ελλάδα χρειάζονταν απεγνωσμένα, και οι δύο όμως προτάσεις απορρίφθηκαν από τις ελληνικές αρχές.
Ακόμα κι έτσι, οι Ρώσοι έχουν αρχίσει να επισκέπτονται την χώρα ως τουρίστες και επενδυτές ακινήτων, καθώς και ως προσκυνητές κυρίως στο Άγιο Όρος, μεταξύ των οποίων είναι και ο εκλεγμένος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Όλα αυτά βοηθούν στην εισροή συναλλάγματος στην χώρα και στην μείωση των πιθανοτήτων για μια γενικευμένη οικονομική κατάρρευση, κάτι για το οποίο και η ΕΕ προσπαθεί.
 Πέραν αυτού όμως η ΕΕ προσπαθεί να αποτρέψει την δημιουργία μιας πολιτικής οικονομικής και πολιτιστικής συμμαχίας των ορθοδόξων χωρών.
Ωστόσο, αν η νεολαία στην Ελλάδα δεν καταφέρει να αποκρίνει αυτά τα βαμπίρ από την εξουσία, τότε το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας είναι προδιαγεγραμμένο. Επίσης, ο στρατός και η εκκλησία θα πρέπει να ντρέπονται για το ότι δεν έσωσαν την Ελλάδα.
Θα κλείσω με τα λόγια του πατέρα Σταύρου Παπαχρήστου. (θεολόγος και  Έλληνας ορθόδοξος ιερέας Εκκλησίας).
"Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει την πίεση. Δεν αντέχουμε άλλο. Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι εκατομμύρια Ελλήνων αργοπεθαίνουν, "
Το πρόβλημα, είναι ότι αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο, να πλημμυρίσει η ΕΕ την χώρα σας με ισλαμιστές  Άραβες και Πακιστανούς.
Που ως αποτέλεσμα θα έχει την καταστροφή της Ελλάδας.
Το άρθρο είναι ελεύθερη μετάφραση από το Ρώσικο ιστολόγιο Rodina Mat, ευχαριστούμε τον Γιάννη για τη βοήθεια.
(από epirus-ellas)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails