Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Εκλογοφοβίας συνέπειες

Του Θανάση Νικολαΐδη.
ΤΟ ΚΚΕ κάνει «δουλειά» του και, βέβαια, μη μας κατηγορεί για αντικομουνισμό με την ίδια ευκολία που η δεξιά μας αποκαλούσε «συνοδοιπόρους» κι αυτούς «μιάσματα». Αυτά έκανε πάντα. Με το μυαλό να παίρνει ανάστροφα γύρες, τα καμπανταηλίκια παλικαριών του και να πληρώνουμε όλοι την αγραμματοσύνη των ξεροκέφαλων «ηγετών» του. Διαχρονικά, ιστορικά και ανιστόρητα.
ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στο...
ρεύμα κι ό,τι βρέξει. Καχύποπτοι και με τα «όχι» κι ας μην προλαβαίνουν να μετράνε γκάφες που δεν παραδέχονται και «λάθη» που νομίζουν πως τα ξεπέρασαν. Με τάση «αυτοκτονική», που τους απομακρύνει απ’ τον νου και την καρδιά του μέσου έλληνα. Κι αν το σημερινό ΚΚΕ μιλάει για τον λαό και τον επικαλείται, την ίδια στιγμή βραχυκυκλώνεται, τον αποδιώχνει και συνεχίζει, αυτοαναιρούμενο.
ΔΕΝ θα κατέβαιναν στον «αγώνα» τους οι ναυτικοί χωρίς την ΠΝΟή του ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές. Κι αν οι εργαζόμενοι στα καράβια έχουν τα αιτήματά τους και τα διεκδικούν εκβιαστικά σε περίοδο κρίσης, «το Κόμμα»…ασελγεί κατά του μέσου έλληνα που περιμένει να γιορτάσει, να δουλέψει ή να συνέλθει απ’ το σοκ.
ΚΑΙ πάμε στην άλλη πλευρά. Των «κυβερνώντων» και οπορτουνιστών της πολιτικής, που δεν…τρελάθηκαν για να βάλουν πάνω απ’ το προσωπικό και κομματικό τους όφελος τα συμφέροντα των πολιτών. Μπορούσε να πάρει προληπτικά είτε «καταναγκαστικά» μέτρα η κα Διαμαντοπούλου και δεν το’ κανε. Απείλησε δείχνοντας τα δόντια της για μέτρα που δεν πήρε και για πολιτική επιστράτευση που δεν την προχώρησε. Κυβέρνηση και Υπουργός ισορρόπησαν σε χαλαρό σκοινί κι ας κόψει τον λαιμό του ο επαγγελματίας με τα νεκρά πασχαλιάτικα μαγαζιά και με τις ακυρώσεις που «σκοτώνουν».
ΜΕ το μάτι στο κομματικό τους «αύριο» και την αγωνία τους συμπυκνωμένη στο εκλογικό «σήμερα», μην περιμένεις και πολλά-περίμενε τα ίδια. Εκείνα που έζησες και πέρασες απ’ τους άτολμους μπροστά σε διλήμματα και λάγνους της πολιτικής φανατικούς θηρευτές της ψήφου.
ΚΑΙ, βέβαια, δεν είχαν κάτι να χάσουν οι «συμβαλλόμενοι» της Κυβέρνησης. Ξένες περιουσίες λιγόστεψαν, άλλων ιδρώτας σάπισε στο χωράφι, άλλοι στερήθηκαν την «κρουαζιέρα του φτωχού» στο Αιγαίο. Οι ίδιοι προστάτεψαν την πολιτική τους μπάζα, έκρυψαν το πρόσωπο μην αλλάξει το ίματζ προς τα έξω και πάμε για εκλογές. Γι αυτές ζουν και αναπνέουν ικετεύοντας, και άσε την Ελλάδα που αναπνέει βαριά.
ΓΙ αυτό και ρίξ’ τους με μια σπρωξιά απ’ την πολιτική σκηνή και άλλαξέ τους ως πρόσωπα. Όποιο κόμμα κι αν ψηφίζεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails