Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πέθανε στα 29 της, το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη σόκαρε τον χώρο της ελληνικής showbiz. Το νεαρό μοντέλο έδινε μάχη με τον καρκίνο κάτι που ωστόσο δεν ήταν γνωστό παρά σε πολύ κοντινά της άτομα.
Μετά από δύο χρόνια που πάλευε με την επάρατη νόσο δυστυχώς, το όμορφο μοντέλο άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί βυθίζοντας στη θλίψη την...
οικογένεια και τους φίλους της.
Η άτυχη κοπέλα ξεκίνησε ως μοντέλο από το Ciao ANT1 και όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της είχε δουλέψει με την Ρούλα Κορομηλά στον Alpha, στο "10-2" στη ΝΕΤ, στη σειρά "Ελλάς το Μεγαλείο σου", στην "Νταντά" και στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”. Μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο της Αναπληρωματικής Playmate το 2005.
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Μ. Τετάρτη από τον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα στο Γ’ Νεκροταφείο, στις 15:30.
Συγκλονισμένη η οικογένεια της έστειλε στους φίλους της το ακόλουθο μήνυμα:
“Η ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ! ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:30, ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 15:30.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ”
Γιάννα Χατζημιχάλη, πέθανε από καρκίνο το 29χρονο μοντέλο
Γιάννα Χατζημιχάλη
Σαν κεραυνός έπεσε στην showbiz, η οποία είναι σοκαρισμένη, από την τραγική είδηση του χαμού της Γιάννας Χατζημιχάλη. Ήταν μόλις 29 χρονών και εδώ και χρόνια πάλευε με τον καρκίνο, χωρίς να γνωρίζουν πολλοί το Γολγοθά που ανέβαινε.
Για δύο χρόνια έδινε τη σκληρή μάχη για τη ζωή της, όμως τελικά ο εχθρός νίκησε. Σήμερα το πρωί «έφυγε» ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους φίλους της.
Η Γιάννα είχε κερδίσει το 2005 τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate, ενώ είχε ξεκινήσει ως μοντέλο από το Ciao ANT1. Είχε δουλέψει με τη Ρούλα Κορομηλά στον ALPHA, στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί» και είχε παίξει και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Η νταντά» και το «Ελλάς στο μεγαλείο σου».
Η υποκριτική άλλωστε ήταν η μεγάλη της αγάπη. Μάλιστα πέρσι είχε κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και είχε πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Η Φάκα» στο θέατρο «Αθηνά».
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Μ. Τετάρτη στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα στο Γ’ Νεκροταφείο, στις 14:30.
Γιάννα Χατζημιχάλη, πέθανε από καρκίνο το 29χρονο μοντέλο

(από boxtv, ishow)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails