Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Ραγκούσης τώρα δημιουργεί ρεύμα.

Θυμάστε το 2007 όταν έχασε ο Βενιζέλος τις εσωκομματικές εκλογές προσπάθησε να συστήσει ένα Ρεύμα Ιδεών, που θα του εξασφάλιζε ευχέρεια δημοσίων παρεμβάσεων. Με πολύ σκληρό τρόπο ο Γ. Παπανδρέου, μέσω του Γιάννη Ραγκούση, προειδοποιούσε ότι τέτοια κίνηση δεν γίνεται ανεκτή. Επειτα από μια συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στη Χαρ. Τρικούπη τον...
Φεβρουάριο του 2008 ο κ. Βενιζέλος υποχώρησε.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται πολλές φορές σαν φάρσα. Τώρα σειρά έχει ο Ραγκούσης. Αφού δεν κατάφερε να κατεβάσει τον Λοβέρδο υποψήφιο , δεν τα βρήκε με Διαμαντοπούλου και Πάγκαλο  δημοσιοποίησε μέσω της ιστοσελίδας ότι  δημιουργεί ένα ρεύμα  με τίτλο «Προχωράμε» και ανέλυσε τις θέσεις  «προϊόν κοινού προβληματισμού με πολλούς φίλους», ενώ ανακοίνωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας proxorame.gr.
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι «να ανοίξει ο δρόμος για τη δημοκρατική παράταξη και τη χώρα».
Ο κ. Ραγκούσης αναφέρεται σε έξι αλήθειας, που θα πρέπει να επικρατήσουν στο δημόσιο διάλογο, ενώ επιτίθεται κατά αυτών που «πρωταγωνίστησαν στη σκοτεινή πλευρά της Μεταπολίτευσης που υπερχρέωσε την Ελλάδα», κατά όσων «διακρίθηκαν στην ανεύθυνη διεκδίκηση μιας ευημερίας», αλλά και κατά όσων «μέσα στην κυβέρνηση, στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην Αντιπολίτευση και στα συνδικάτα, δυόμισι χρόνια τώρα έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να εμποδίσουν την Ελλάδα να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα».
(από kafeneio-gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails