Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ JUDY FÄLTSKOG ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ NASA.

Συμφώνα με τον συγγραφέα του βιβλίου ''The Hidden Records'' και ερευνητή Wayne Herschel, μία αστροφυσικός της NASA που ονομάζεται Judy Fältskog διέρρευσε, αρχές του 2010, εξωγήινα εισερχόμενα ραδιοσήματα από το φωτεινό κόκκινο άστρο Αλντεμπαράν του αστερισμού του Ταύρου.
Αν και τα σήματα που περιείχαν το εξωγήινο μήνυμα επιβεβαιώθηκαν από το τηλεσκόπιο του Αρεσίμπο στο...
Πουέρτο Ρίκο και από άλλα πολλά ραδιοφωνικά αστρονομικά παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο, που έχουν πλέον επικεντρωθεί σε αυτές τις συντεταγμένες που εκπέμπονται από χιλιάδες έτη φωτός μακριά, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το αποκρυπτογραφήσουν!
Μετά την διαρροή της ιστορίας από το προφίλ της Judy στο facebook, το προφίλ της ξαφνικά διαγράφηκε και πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι η ''αυτολεγόμενη'' αστροφυσικός δεν έχει καμία σχέση με τη NASA. Ο Wayne Herschel που ερεύνησε πρώτος το θέμα, μίλησε για καταστολή της αλήθειας και συνωμοσία της NASA για να εξαφανιστούν τα πραγματικά στοιχεία της αστροφυσικού.
Η επίμαχη ανάρτηση της Judy που πρόλαβε και διέσωσε ο Wayne έγραφε: ''Είμαι αστροφυσικός και ραδιοαστρονόμος θεωρητικής φυσικής. Το σήμα που εντοπίσαμε φαίνετε να απευθύνεται σε εμάς, ως είδος, λόγω της κατεύθυνσης του προς τον πλανήτη μας. Μόνο το 1% του σήματος φαίνεται να διαμορφώνεται και τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι μια πρόοδος στο δυαδικό κώδικα ταξινόμησης. Υπάρχουν τόσες πολλές υπομεταφορείς δεσμοποιημένες σε αυτό το μήνυμα. Δεν νομίζω ότι έχουμε την τεχνολογία για να επικοινωνήσουμε σε αυτή τη συχνότητα. Βεβαία δεν έχουμε βγάλει ακόμα κάποια συμπεράσματα... Ωστόσο μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είναι γήινο! Προέρχεται από ανώτερης νοημοσύνης όντα πέρα από το ηλιακό μας σύστημά.''
Σήμερα η Judy Fältskog είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και το θέμα αναφέρεται δημοσίως σαν απάτη... 
(από ufotruth-gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails