Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

«H πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή»!

«H πολιτική μαφία του ΠΑΣΟΚ να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή»Καταιγιστικός ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου Γιάννης Βισβίκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, για τις εξελίξεις στο κόμμα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚικο πολιτικό σύστημα της Αιτωλαοακαρνανίας.
Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΝΕ Μεσολογγίου, μιλώντας για πολιτική μαφία που ρήμαξε τον...
τόπο και ξαναζητάνε την ψήφο μας είπε:
«Το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται σε συνδυασμό με την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και τις επικείμενες εκλογές, αποτελούν μια ευκαιρία να απαλλαγεί ο νομόs μας απο την πολιτική μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, η οποία λυμαίνεται τον τόπο τα τελευταία 30χρόνια. Είναι μια αδίστακτη παρέα με σημείο αναφοράς τους τον Παπανδρεϊκό μανδύα, μια ομάδα στελεχών, δημάρχων, νομαρχών, γραμματέων νεολαίας και υφυπουργών, μια νομενκλατούρα που ρήμαξαν τον τόπο και τώρα ζητάνε ξανά την ψήφο μας. Αυτή η μαφία του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρέπει να μπει στο περιθώριο, αφού γλύτωσε τη φυλακή.»
(από iefimerida)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο!!! δημοσιογράφε συνεργατη του τεως... τον έβγαλες στο τερεν τον "λαγό" να καθαρίσει τις διαδρομες ενοψη εκλογών..να ξανατρέξει το καθαρόαιμο μόνο του χωρίς αντίπαλο...Εχουν αλλάξει όμως πλέον τα δεδομένα ο λαός δεν ξεχνα!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails