Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Καιροσκόποι, οπορτουνιστές πολιτικοί: Κάθε μέρα και με διαφορετική ιδεολογία...

Ο Μάκης Βορίδης είναι γνωστή φιγούρα στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Ως φοιτητής ίδρυσε την φοιτητική οργάνωση "Φοιτητική Εναλλακτική". Αργότερα διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας της Ε.Π.ΕΝ μέχρι το 1990, και το 1994 ίδρυσε το  "Ελληνικό Μέτωπο". Στους εθνικιστικούς κόλπους και τα πηγαδάκια επικρατούσε η εντύπωση για τον Βορίδη ότι είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος που θα πουλούσε ακόμη και τη μάνα του προκειμένου να καθήσει σε βουλευτικό έδρανο. Αυτή η εντύπωση δεν άργησε να επιβεβαιωθεί όταν το...
κόμμα του άρχισε να καιροσκοπεί με οποιαδήποτε κίνηση του υποσχόταν κάτι ("Πρώτη Γραμμή", "Λ.Α.Ο.Σ." κτλ). Τελικά, το όνειρο ζωής του επετεύχθη το 2007 όταν και εξελέγη βουλευτής με το δεξιό κόμμα ΛΑΟΣ.
Το συντηρητικό θρησκόληπτο κόμμα με το οποίο εξελέγη βουλευτής, του κάλυψε κάθε φιλοδοξία αφού μέχρι και υπουργική θέση πήρε ψηφίζοντας υπέρ του εθνοπροδοτικού μνημονίου. Μετά την "καταξίωσή" του στο πολιτκό σκηνικό, οι "εθνικιστικές" και "πατριωτικές" ιδέες του αντικαταστάθηκαν από κάτι καινούριους όρους όπως «εθνικοφιλελεύθερος» (!!!!;;;;????).
Το αποκορύφωμα της πολιτικής του "συνέπειας" ήταν η προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία και η ανοιχτή πλέον στήριξη του φιλελευθερισμού (βλέπετε το παρακάτω βίντεο).
Πόσοι άραγε από τους ψηφοφόρους του κύριου Βορίδη γνωρίζουν ότι ο "σταθερός" αυτός "ιδεολόγος" έχει μεταφράσει στα ελληνικά το μνημειώδες συλλογικό έργο των Pierre Vial, Alain de Benoist, Robert de Herte και άλλων εθνικιστών ιδεολόγων, «Φιλελευθερισμός: Εχθρός των Λαών»;
Ειλικρινά, δεν ντρέπεται ο κύριος Βορίδης να δηλώνει κάθε μέρα και διαφορετική ιδεολογική ταυτότητα;
Πώς νιώθει ο ίδιος όταν βλέπει στην τηλεόραση την παραπάνω δήλωσή του και έχει στην βιβλιοθήκη του μεταφρασμένο από τον ίδιο το παρακάτω βιβλίο;
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ - ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Fileleftherismos                                                                                                   
Ο ελληνικός λαός θα πρέπει επιτέλους να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την κοροϊδία! Εδώ και 38 χρόνια η κομματοκρατία τον εμπαίζει και τον κοροϊδεύει με γελοιότητες τύπου: " Τσοβόλα δώσ'τα όλα" και "Λεφτά υπάρχουν"!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να απαντήσουμε με μια μεγάλη αποχή. Αρνηθείτε να συμμετέχετε στο θέατρο σκιών υπό τον τίτλο: "Μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή". Γυρίστε την πλάτη στην κομματοκρατία και τα συμφέροντα των κομματόσκυλων!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
(από http://eurasiagr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails