Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

THE ILLUMINATI - ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...

Οι 13 πανίσχυρες οικογένειες.
Η Απόκρυφη Κοινωνία Των Πεφωτισμένων
Η θεωρία ότι υπάρχει μια απόκρυφη συνωμοσία που οργανώνεται από μια ελιτιστική ομάδα πανίσχυρων οικογενειών, που συνδέονται γενεαλογικά μεταξύ τους εδώ και εκατοντάδες χρόνια, με σκοπό να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα διαλύσει τα εθνικά σύνορα των χωρών φέρνει αμέσως στο νού τον όρο της παγκοσμοιοποίησης, που τόσο συχνά χρησιμοποιείται από διεθνείς οργανισμούς και επίσημα κυβερνητικά χείλη τα...
τελευταία χρόνια.
Απανωτοί καταστροφικοί τυφώνες στον Κόλπο του Μεξικού, μυστήριες μεταδοτικές ασθένειες στη Νοτιοανατολική Ασία, αδυσώπητοι θρησκευτικοί πόλεμοι σε όλα τα πλάτη της γης, δεκάδες προαναγγελθείσες τρομοκρατικές ενέργειες σε Ευρώπη και Αμερική, αιματοβαμμένες εμφύλιες συρράξεις στα Βαλκάνια, αναμενόμενες φυσικές καταστροφές σε διάφορα μέρη του κόσμου και ιδιαίτερα στην Ευρώπη, αξεπέραστες τεχνητές οικονομικές κρίσεις και σκοτεινές θεωρίες συνωμοσίας σε υψηλά στρατιωτικά κλιμάκια! Είναι, άραγε, όλα τα παραπάνω εντελώς ανεξάρτητα μεταξύ τους ή αποτελούν μέρος ενός τέλεια οργανωμένου ευφυέστατου σχεδίου για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης;
Η απάθεια και η ανικανότητα των Ευρωπαίων ηγετών θα επιφέρουν καταστρεπτικές συνέπειες για τις χώρες τους... Επερχόμενη καταστροφή των χωρών της Ευρώπης, ιδιαίτερα Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας...
Η απληστία προηγείται της παρακμής των πολιτισμών. Όλοι οι πολιτισμοί έχουν άνοδο, ακμή και πτώση. Μετά την παρακμή τους επικρατεί νέα τάξη πραγμάτων.
...το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του Ελλαδικού κρατιδίου θα αλλάξει, σίγουρα όχι μόνο με λόγια αλλά με βίαιη αντίδραση..!
Ο άνθρωπος μπροστά στα δυσεπίλυτα και πολλαπλασιαζόμενα προβλήματα, προσπαθεί να βρεί λύσεις με τρόπο που, αντί να τον οδηγούν πλησιέστερα στην αγάπη και την κατανόηση, τον παίρνουν μακρύτερα, εκεί όπου υπάρχει μόνον το σκοτάδι της ψεύτικης εικονικής ζωής: του κόσμου της ύλης, όπου διάφοροι υπόσχονται, διάφοροι διαφημίζουν ότι έχουν λύσεις, όπου κάποιοι δηλώνουν μεσσίες ενός κόσμου "ευκολίας" και "υλικής χαράς", όπου ο ένας εκμεταλλεύεται την ανάγκη του άλλου, όπου ο ένας δημιουργεί τους φόβους στους άλλους, όπου η επιστήμη παράγει την ασθένεια για να πουλήσει ένα αμφίβολο φάρμακο. Πηγαίνουμε στραβά, διότι απο το μικρότερο επίπεδο ως το μεγαλύτερο επίπεδο συμμετέχουμε σ΄ένα παγκόσμιο παιγνίδι στραβών, ατόμων που ζούν "πιστεύοντας" σε λάθος αξίες. Ατόμων, που κοροιδεύουν το "σωστό", το "τίμιο", το "αξιοπρεπές" και το "θεοσεβές". Πηγαίνουμε στραβά, διότι ξεχάσαμε τι είμαστε, ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξής μας. Πηγαίνουμε στραβά, διότι στη σημερινή ζωή ακολουθούμε τον κανόνα "θα σου κάνω ζημιά, πριν προλάβεις να μου κάνεις εσύ ζημιά". Δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει "συμβόλαιο λόγου"! Οι γονείς αδικούν τα παιδιά τους, τα παιδιά αδικούν τους γονείς τους, οι συγγενείς αδικούν τους συγγενείς και γενικότερα οι άνθρωποι αδικούν συνανθρώπους τους σ΄έναν αγώνα απόκτησης περισσότερης ύλης και χρήματος, περιουσίας και δύναμης, θέσεων και εξουσίας σ΄έναν κόσμο που ανήκει σ΄Εκείνον! Σ΄έναν κόσμο, όπου είμαστε φιλοξενούμενοι για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά που επιθυμούμε την εξουσία μας να τη μεταβιβάζουμε κληρονομικά στα παιδιά μας.
Ο κόσμος αφήνιασε απο επιθυμίες και πείνα να αποκτήσει πράγματα "νομίζοντας" ότι προοδεύει. Η πρόοδος όμως που κατάντησε ο κόσμος να ονειρέυεται τρέφεται με ζωές! Το βλέπουμε γύρω μας, το ζούμε καθημερινά, το βλέπουμε στις ειδήσεις. Το να ζητάς να έχεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις, ενώ αυτό που έχεις δεν έχει καμιά αξία για τον άνθρωπο. Πρέπει να χάσεις κάτι, για να καταλάβεις την αξία του. Στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης και της προσπάθειας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των εμφανών αλλά ΟΧΙ μοναδικών μηχανισμών που χειρίζεται ή θα διαχειρίζεται η Ελίτ και ότι κρύβεται στο σκοτάδι (υπόγειος κόσμος), για να δημιουργηθεί μια Ενιαία Παγκόσμια Εξουσία πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: Μήπως με την παγκοσμιοποίηση βελτιωθούν τα πράγματα, όπως υπόσχονται οι άνθρωποί της και δεν πορευθούμε τελικά προς τις έσχατες μέρες; Όμως, αφήνοντας κατά μέρος τις πιθανές κατηγορίες, όλα δείχνουν πως, πιθανότατα, κάποια γεγονότα του παρελθόντος θα επαναληφθούν, ανεξάρτητα απο το αν έχουν προβλεφθεί ή όχι - και πως αυτά, όπως γίνεται συνήθως, θα είναι πολύ μεγαλύτερα και καλύτερα (ή χειρότερα) απο το παρελθόν. Αυτό θα συμβεί, μάλλον, επειδή η ανθρώπινη συνείδηση που ευθύνεται για τη γέννησή τους, θα είναι πάντα η ίδια, γνωστή κι απο το παρελθόν ανθρώπινη συνείδηση. Αν αυτό αληθεύει, τότε ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης είναι η αλλαγή της ανθρώπινης συνείδησης, και όχι η προσπάθεια φίμωσης της αλήθειας και των γεγονότων. Και οι επίδοξοι εξουσιαστές ας έχουν πάντα κατά νού, ότι αυτό σημαίνει να αλλάξουν τις δικές τους συνειδήσεις, όχι τις συνειδήσεις κάποιων άλλων.
Είμαστε άδικοι! Θέλουμε να κάνουμε κουμάντο στο σπίτι "Εκείνου", τη στιγμή που δεν δεχόμαστε ούτε μύγα να μπεί στο δικό μας. Ποτέ δεν σκέφτηκαν οι αδικούντες πως θα ένιωθαν εκείνοι, αν κάποιος τους αδικούσε με τον ίδιο τρόπο. Ποτέ δεν σκέφτηκαν ποια να είναι η χαρά του "δίνω" και η ικανοποίηση του "προσφέρω"! Πως όμως να σκεφτούν έτσι τα όντα, που ζούν με κατώτερα ένστικτα, με εγκέφαλο υπό διάπλαση, που σε τίποτα δεν διαφέρει απ΄τον εγκέφαλο ενός δίχρονου παιδιού, που τα θέλει όλα δικά του χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει το βαθύτερο "γιατί"; Ποτέ δεν είναι δυνατό να αποκτήσουν αισθήματα ανώτερα αυτοί των οποίων οι πράξεις είναι μικροπρεπείς και άσχημες. Γιατί αυτές μοιάζουν ως επί το πλείστων όμοιες με τις σκέψεις τους (Δημοσθένης).
Οι κοινωνίες,είναι και θα είναι ατελείς. Αποτελεί κεντρικό σημείο της πίστης από αρχαιοτάτων χρόνων ότι αυτός ο κόσμος είναι και θα παραμείνει ελλιπής. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει ανισότητα και αδικία. Αν και δεν θα θέλαμε να συμβαίνει αυτό και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώνουμε τα πράγματα, εν τούτοις είναι κάτι το οποίο αναμένουμε να συμβαίνει και δεν εκπληττόμαστε ούτε ταραζόμαστε απ΄αυτό. Συνέπεια των προβλημάτων αυτών είναι η ύπαρξη εντάσεων μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες. Οι εντάσεις αυτές στο παρελθόν εκφράζονταν σε εθνικό επίπεδο και εκτονώνονταν με διακρατικούς και διεθνικούς πολέμους. Σήμερα οι εντάσεις αυτές απορροφώνται κατά κύριο λόγο μέσα στο εσωτερικό των κοινωνιών. Και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν οι κοινωνίες είναι η αύξηση της αστυνόμευσης του εσωτερικού τους. Αυτή την αστυνόμευση την επιβάλει η ελλιπής ανθρώπινη φύση και οι ατελείς ανθρώπινες κοινωνίες. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας καθιστά αυτονόητο το γεγονός ότι η αυξημένη αυτή αστυνόμευση βασίζεται και θα συνεχίσει να βασίζεται στις νέες τεχνολογίες. Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο άνθρωπος, που επιλέγει να ζήσει σε μια τέτοια κοινωνία, είναι υποχρεωμένος να δεχθεί περιορισμούς στην προσωπική του ελευθερία. Ο περιορισμός των ατομικών ελευθεριών των ανθρώπων, που ζούν σε οργανωμένες δυτικές κοινωνίες, είναι ήδη υπαρκτός και θα γίνει πιο έντονος στο κοντινό μέλλον. Αυτό είναι αναπόφευκτο αποτέλεσμα της εξέλιξης των κοινωνιών αυτών και συνέπεια της εγγενούς ατέλειας κάθε ανθρώπινης κοινωνίας. Τα ηλεκτρονικά συστήματα που επεξεργάζονται κι αποθηκεύουν ατομικές πληροφορίες, που αφορούν την προσωπική ζωή του καθενός ανθρώπου γίνεται όχι για να υπηρετηθεί, αλλά για να αιχμαλωτιστεί αλύτρωτα κάθε άνθρωπος. Αν πράγματι αξίζει για κάτι ν’ ανησυχούμε, αυτό είναι για την τύχη του δημοκρατικού πολιτεύματος. Χωρίς αμφιβολία αυτό είναι ατελές, αλλά όμως μας παρέχει ένα ζωτικό χώρο, μέσα στον οποίον μπορούμε να βιώσουμε την ελευθερία μας. Σήμερα είναι γεγονός ότι η δημοκρατία φθίνει και εκλείπει, με αποτέλεσμα να γίνεται ανεπαρκείς για τον υποτιθέμενο σύγχρονο κόσμο. Η δημοκρατία που φτάνει στα άκρα είναι όμοια με τη χειρότερη τυραννία (Αρίστιππος).
Έχει ξεκινήσει πλέον μια διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων αυτού του κόσμου και από μια προσπάθεια εφαρμογής θεωριών για το «καλό» της ανθρωπότητας. Γι’ αυτή την Παγκόσμια αλλαγή συνεργάζονται σήμερα μυστικές Εταιρείες και Οργανώσεις, με ανθρώπους - κλειδιά σε κάθε Κυβέρνηση, πολυεθνικές Βιομηχανίες και καρτέλ Πετρελαίων, μεγάλα συγκροτήματα αλυσίδας τροφίμων, φαρμάκων και μονοπωλιακής διαχείρισης Υβριδίων και Σπόρων «μιας χρήσεως και μιας εποχής» για τη Γεωργία, καθώς και μια «Διεθνής» της Δημοσιογραφίας και τραστ εκδοτών Τύπου και Τηλεόρασης, για την τελική προβολή του «μυστικού» έργου τους. Μια από αυτές τις οργανώσεις είναι η Λέσχη «Μπίλντερμπεργκ». Θέση της Λέσχης είναι να υποβαθμιστούν τα Έθνη και να υπάρξει μια Νέα Παγκόσμια Αυτοκρατορία. Η παράδωση της κυριαρχίας κάθε χώρας της Ευρωπαική Ένωση, αποτελεί το απαραίτητο βήμα της Λέσχης για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Η παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποσκοπούν στη δυναστική ομογενοποίηση λαών και πολιτισμών κι εντάσσονται στο σχεδιασμό της λεγόμενης Νέας Εποχής. Εφαρμόζεται η τακτική του «διαίρει και βασίλευε». Όλοι το ξέρουν ως ένα σημείο ότι αυτοί που κατέχουν προνομιούχες θέσεις είναι οι πιο διεφθαρμένοι, οι πιο παρηκμασμένοι, οι πιο ανέντιμοι και οι πιο ακόλαστοι σε κάθε μορφή κοινωνίας. Κι όμως ο κόσμος επιτρέπει σ’ αυτά τα άτομα να τον υποβάλλουν σε πέρα για πέρα καταπιεστικούς, ασυνείδητους, βίαιους νόμους, που ορίζουν: « δεν μπορείς να κάνεις, παρά μόνο αυτό που σου επιτρέπεται να κάνεις».
Τα δικαιώματα των πραγματικών ή κατασκευασμένων μειονοτήτων, εθνικών και θρησκευτικών, γίνονται μοχλός για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας προβάλλεται για να χτυπηθούν χώρες, όπως η Ελλάδα, που χαρακτηρίζονται από μεγάλη ομοιογένεια εθνική, θρησκευτική και γλωσσική. Στόχος είναι να μεταβάλλουν ανθρώπους και κοινωνίες σ’ έναν άμορφο χυλό. Γι’ αυτό δε θέλουν πρόσωπα κι υπεύθυνους πολίτες, αλλά ένα απρόσωπο κοπάδι, το οποίο εύκολα θα κατευθύνουν. Ο Διεθνής Σοσιαλισμός δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει το μονοπώλιο των μεγάλων κεφαλαίων. Δημιουργήθηκε στρατός από ακούσιους εθελοντές, που πιστεύοντας ότι παλεύουν για το δίκαιο του απλού εργάτη, μειώνουν την αποτελεσματικότητα και τον ανταγωνισμό του ντόποιου κεφαλαίου κάθε χώρας, εξασφαλίζοντας έτσι το μονοπώλιο του μεγάλου κεφαλαίου. Συνάμα καθιστούν δισκίνητο για εύρεση εργασίας το ντόπιο εργάτη, αναγκάζοντας τους ντόπιους εργοδότες να προτιμούν ξένους εργάτες (που μπορούν πιο εύκολα ν’ αποφύγουν την πανάκριβη ασφάλεια εργασίας). Έτσι πετυχαίνουν τη σταδιακή αντικατάσταση του ντόπιου πληθυσμού με ξενόγλωσσους και διασπούν την ομοιογένεια της ντόπιας κοινωνίας. Συγχρόνως πετυχαίνουν τη σταδιακή έλλειψη ικανότητας των εξειδικευμένων εργατών, που έχει σαν αποτέλεσμα να γίνει η κοινωνία καταναλωτική και απλώς να παρακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας. Σκοτεινοί μηχανισμοί που κατευθύνουν αφανώς και εμφανώς εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο, με το ευγενικό ίνδαλμα της ειρήνης, προλειαίνουν ξεκάθαρα το έδαφος για Παγκόσμια Κυριαρχία, προωθώντας και στη χώρα μας τα «κατάλληλα» πρόσωπα στα μέσα επικοινωνίας και στον τύπο, καθώς και σε άλλους χώρους, ώστε να επιταχύνεται η επιβολή και το γκρέμισμα κάθε ιερού και όσιου. Η κραυγαλέα προπαγάνδα για την ειρήνη είναι προπομπός πως έρχεται πόλεμος. Είναι κι αυτή μια μορφή πολέμου, μια τυραννία γνώμης, μια επίδειξη σοφίας για λογαριασμό των άλλων.. Οι δυνάμεις Ανατολής και Δύσης ετοιμάζονται για την τελική μάχη, που θ’ αποφασίσει για την τύχη της κοσμοκρατορίας. Η σημερινή κατάσταση του κόσμου είναι καταδυνάστευση και κακοδιοίκηση, ο κόσμος πάσχει κι έχει ανάγκη από κάποια καλή κυβέρνηση. Γεγονότα που εκτυλίσσονται τόσο ραγδαία στις μέρες μας, αξίζουν να τύχουν περισσότερης της προσοχής μας. Πρίν παρουσιαστεί επι της σκηνής ο μέγας δικτάτωρ της γης, ο Χριστός είπε: «επί της γης συνοχή εθνών εν απορία ηχούσης θαλάσσης και σάλου, αποψυχούντων ανθρώπων από φόβου και προσδοκίας των επερχομένων τη οικουμένη» (Λουκ. 21:26). Εκ της χαοδικής συγχύσεως των εθνών του κόσμου κατά την εποχή, που αλλεπάλληλοι θα είναι οι πόλεμοι και φοβεροί, η Σατανική ομοσπονδία του εσχάτου καιρού, θα προσπαθήσει να δώσει την εξουσία σε «εκείνον» που προέρχεται κατευθείαν απ’ τον Δράκοντα, ο οποίος θα παρουσιαστεί ως ο "μέγας φιλάνθρωπος", ο σωτήρας του κόσμου, που θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας.
Καθώς αυτά τα τρομακτικά τελικά γεγονότα του Καιρού του Τέλους αρχίζουν να εκτυλίσσονται, δεν χρειάζεται να χάνουμε την πίστη μας στην ίδια την ζωή που στην ουσία της είναι ο Θεός! Και στην ουσία εφαρμόζεται το Θεικό Σχέδιο! Η πορεία προς το μέλλον χωρίς θεμέλια και πυξίδα, αλλά με οδηγό τις πρόσκαιρες ψευδαισθήσεις που διαλαλούν κάθε τόσο τα κάθε λογής φερέφωνα και εντολοδόχοι κυβερνόντες αναμφίβολα μόνο σε συνωμοσιολογικά συμπεράσματα μας οδηγούν. Η αθλιότητα των ανθρώπων για εξουσία χωρίς ήθος και δικαιοσύνη σε κάθε επίπεδο, οδηγεί στο παγκόσμιο επίπεδο ανιθηκότητας και αδικίας με τελικό κυβερνήτη τον Άρχοντα αυτού του πλανήτη, τον Σατανά. Και όπως έλεγε ο Ηράκλειτος: "Πόλεμος Πατήρ Πάντων".
Είναι κοινα παραδεκτο ότι οι θεωριες συνωμοσιας είναι αναποσπαστο κομματι της ανθρωπινης φυσης και δεν είναι λιγες οι περιπτωσεις που μεσα από αυτές αποκαλυπτωνται αληθειες της επικοινωνιας και του Internet. Όταν εκεινες τις ενδοξες και θριαμβευτικες, για τις Η.Π.Α., ημερες του Γεναρι του ’91 ο πλανηταρχης George Bush ευχαριστουσε το στρατιωτικο επιτελειο του για την απολυτη επιτυχια της εισβολης στο Ιρακ με το «Ευχομαι η Ιστορια να καταγραψει ότι η κριση στο Περσικο ηταν αποφασιστικης σημασιας για τη Νεα Παγκοσμια Ταξη», γνωριζε ακριβως ποιους ταρακουνουσε μ’εκεινη τη φραση του και σιγουρα αναμεσα σ’αυτους δεν ηταν ο Saddam. O Bush συμπεριελαβε σκανδαλωδως άλλες 162 φορες κατά τη διαρκεια της προεδριας του την εκφραση «Νεα Παγκοσμια Ταξη» και ποτε δεν εκρυψε τη συμμετοχη του τοσο σε φιλομασονικες -με το περιτυλιγμα φιλανθρωπικων ιδρυματων- , εστω κι αν είναι μισες.
Στην περιπτωση των « Ιλλουμινατι», εχουν γραφτει εκατονταδες βιβλια και συγγραματα, από τις αρχες του 18ου αιωνα και όλα θα ειχαν ξεχαστει στο περασμα του χρονου, αν δεκαδες μαρτυριες, εγγραφα και αποδειξεις από τις αποκρυφες δραστηριοτητες τους στο περασμα του χρονου δεν ερχονταν στη δημοσιοτητα τα τελευταια χρονια, εξαιτιας και της παγκοσμοιοποιησης. Οργανώσεις, όπως: (Οι Ιπποτες της Μαλτας, Skull & Bones κλπ.) οσο και διαφορα οικονομικα forum (Τριμερης Επιτροπη, Η Λεσχη Bilderberg κλπ.) συνδεονται με τις Μυστικες Κοινωνιες των Ιλλουμινατι. Η αληθεια είναι ότι η μασονία από μονη της, κυριως ο αυστηρα μυστικιστικος της χαρακτηρας σαν κλειστη αδελφοτητα και – αποκρυφη στη δομη της - οργανωση αποτελουσε ανεκαθεν το κοκκινο ανεξερευνητο πανι και οι κατά καιρους συνωμοσιολογοι τη δαιμονοποιουσαν αποδιδοντας στους μασονους και στις Μεγαλες Στοες την ευθυνη για όλα τα κακα της ανθρωποτητας.
Η ιστορια θελει τον Γερμανο-Εβραίο Adam Weishaupt, ένα ριζοσπαστη καθηγητη του Νομικου Δικαιου στο Πανεπιστημιο της Βαυαριας, να θετει πρωτος το 1770 τις βασεις για την ιδρυση ενός μυστικου συνδεσμου με την ονομασια The Bavarian Illuminati, μιας από τις πολλες οργανωσεις εκεινης της περιοδου που αντιδρουσαν στα μοναρχικα καθεστωτα της Γηραιας Ηπειρου, καθως και στο φανατισμο και τις προκαταληψεις της καθολικης εκκλησιας. Ο μυθος θελει τον Weishaupt να εμπνεεται για το ονομα της οργανωσης του από τον Σατανά, τον Lusifer και να στρατολογει μελη από τις φημισμενες μασονικες στοες της Αγγλιας, που ηδη αποτελουσαν μυστικα και αποκρυφα κεντρα ακολασιας για τους περισσοτερους κοινους θνητους του 18ου αιωνα.
Η πραγματικότητα θέλει τον Weishaupt να υποκινείται από μασονικές στοές για εξυπηρέτηση σκοτεινών σκοπών. Απλά μια παραλλαγή του προκαθορισμένου σχεδίου τους σε αυτή την χρονική στιγμή της ιστορίας. Ο Weishaupt και κυριως ο βαρονοςKnigge, που ηταν εκεινη την εποχη ενας από τους επικεφαλης των Μεγαλων Στοων, καταφεραν ως τα τελη του 1780 να στρατολογησουν 3.000 μελη, την αφροκρεμα της μασονιας, μεταξυ των οποιων ιδεολογους πολιτικους, δικηγορους, δικαστες, διασημους γιατρους, καθηγητες,και περνωντας τους από αυστηρα φιλτρα και αποκρυφες ιεροτελεστιες μυησης εξασφαλισαν την αφοσιωση, την απολυτη εχεμυθεια και τη γερη συνοχη μεταξυ των Illuminati. Παρ’όλα αυτά, οι επαναστατικες και συχνα αναρχικες ιδεες του Weishaupt, που αρκετες από αυτές ταυτιζονταν με τη βασικη ιδεα του μετεπειτα κομμουνισμου, δεν αργησαν να ερθουν αντιμετωπες με τις αυστηρές αρχες των μασονων της Αγγλιας και ετσι πολύ γρηγορα επηλθε η διασπαση και η απομονωση των Illuminati. Συν τοις αλλοις, επειδη καμια οργανωση δεν μπορει να παραμενει μυστικη όταν αποτελειται από μερικες χιλιαδες μελη, το 1785 ο Εκλεκτορας της Βαυαρίας εθεσε εκτος νομου τους Πεφωτισμενους και εκλεισε αρκετες από τις Μεγαλες Στοες τους, μεταξυ των οποιων και τη Μεγαλη Ανατολη, που όμως το παρακλαδι της στο Παρισι ειχε ηδη καταστρωσει τα σχεδια για τη μεγαλη Γαλλικη Επανασταση του 1789. Από την εποχη εκεινη και μετα , αν και επισημως οι Ιλλουμινατι βρεθηκαν αστεγοι και ο Weishaupt φερεται να κυνηγηθηκε ιδιαιτερα από το καθεστως της Βαυαριας, οι Ιλλουμινατι και οι μασονοι γενικοτερα κατηγορηθηκαν ότι είναι υπευθυνοι για ολες τις καταστροφες της ανθρωποτητας, για εκβιασμους κυβερνητικων στελεχων, για προσηλυτισμους μελων σε πανεπιστημια, για τοποθετησεις πρακτορων σε κυβερνησεις και θρησκευτικες ιεραρχιες, αλλα και για αποκτηση εφημεριδων και εκδοτικων οικων. Η θεωρια της Συνωμοσιας των Ιλλουμινατι μολις ξεκινουσε. Και το σίγουρο είναι: όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Οι δεκατρείς πανίσχυρες οικογένειες
Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει σημερα το γεγονος ότι οι κορυφαιοι παικτες του παγκόσμιου οικονομικού παιγνιδιού, εκεινοι που πραγματικα κυβερνουν τον πλανητη και που οριζουν τους κανονες για τους προεδρους και τις κυβερνησεις είναι οι πανίσχυροι τραπεζίτες, οι άρχοντες του μάυρου χρυσού και οι αυτοκράτορες των βιομηχανιών και του παγκόσμιου εμπορίου. Είναι ακριβως η ιδια παντοδυναμη ομαδα που εχει στην κατοχη της όλα τα Μεσα Μαζικης Ενημερωσης, ελεγχει πληρως το Hollywood, ενώ εχει και τον τελευταιο λογο στη φοβερα διεισδυτικη προς τις νεαρες ηλικιες μουσικη βιομηχανια. Αν δουμε αναλυτικα τους συμμετεχοντες σ’αυτή την οικονομικα ελιτιστικη καστα και που μαλιστα οι περισσοτεροι είναι μελη αριστοκρατικων οικογενειων και γαλαζοαιματων Ευρωπαιων που κυριαρχουν για αρκετες εκατονταδες χρονια, θα βγαλουμε πολύ ευκολα το συμπερασμα ότι ο κοσμος ουσιαστικα διαφεντευεται από καμια εικοσαρια παντοδυναμες οικογενειες και από καποιες λιγοτερο ισχυρες, που απλως συνδεονται κατά καιρους μεταξυ τους. Είναι παντως αληθεια ότι την ιδια εποχη που οιIlluminati αναστεναζαν στα κελια της Βαυαριας η προσπαθουσαν απεγνωσμενα να επανενταχθουν σε μασονικες στοες, τοσο στη Γαλλια οσο και στις Η.Π.Α. μελη τους επαιρναν ενεργο ρολο τοσο στις πολιτικες οσο και στις οικονομικες εξελιξεις. Για παραδειγμα, στη Νεα Υορκη το 1785 ιδρυθηκε η Στοα της Ταξης Των Illuminati (η μετεπειτα γνωστη ως Μεγαλη Στοα Rockefeller), με μελη τον τοτε κυβερνητη Dewitt, τον Clinton Roosevelt, τον προγονο του προεδρουFranklin, τον διευθυντη της εφημεριδας Tribune, Horage Greeley και τον Thomas Jefferson, τον μετεπειτα προεδρο των Η.Π.Α. που συνεταξε την περιφημη Διακηρυξη της Ανεξαρτησιας στην οποια πολλοι σημερα συνωμοσιολογοι ανακαλυπτουν κοινες εκφρασεις μ’εκεινες του Πεφωτισμενου Γερμανου Welshaupt. Το ιδιο στενη σχεση με τουςIlluminati διατηρουσε και ο Ben Franklin,που μαζι με τον Thomas Jefferson αποτελουσαν το 1782 τα μελη της επιτροπης του Κογκρεσου που ενεκρινε την τοποθετηση της μισοτελειωμενης πυραμιδας και ενός ματιου κλεισμενου σε τριγωνο, των δυο συμβολων αρκετων μασονικων στοων αλλα και των Illuminati, στο πισω μερος της Μεγαλης Σφραγιδας των Η.Π.Α. Μαλιστα,αρκετα χρονια αργοτερα, ο μακροβιοτερος στη θεση του προεδρου της υπερδυναμης, ο Franklin Delano Roosevelt, εδωσε επισης τη συγκαταθεση του ώστε η πυραμιδα με το ‘ματι που τα βλεπει όλα (TheAll-Seeing-Eye) να τοποθετηθει στο πισω μερος του χαρτινου νομισματος του ενός δολαριου. Το σκανδαλιστικο της υποθεσης είναι ότι στη βαση της πυραμιδας υπαρχει στα λατινικα ο αριθμος 1776, που ναι μεν αναφερεται στην ημερομηνια της Ανακηρυξης της Ανεξαρτησιας των Η.Π.Α., την ιδια όμως χρονια ιδρυθηκε επισημα και η Ταξη τωνIlluminati. Και αν αυτό αποτελει απλη συμπτωση, δυσκολα μπορει να πιστεψει κανεις ότι τοσο οι δυο λατινικες εκφρασεις που περικλειουν την πυραμιδα, οι «Annuit Coeptis» και «Novus Ordo Seclorum», που μαζι σε ελευθερη μεταφραση σημαινουν «αναγγελλοντας τη γεννηση της νεας παγκοσμιας ταξης», οσο και τα 13 σκαλια της πυραμιδας, οσες δηλαδη και οι βαθμιδες μυησης των Πεφωτισμενων, μπηκαν εντελως τυχαια; Και γιατι τα σκαλια να μην είναι 14;
Η γέννηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης
Η θεωρια ότι υπαρχει μια αποκρυφη συνωμοσια που οργανωνεται από μια ελιτιστικη ομαδα πανισχυρων οικογενειων, που συνδεονται γενεαλογικα μεταξυ τους εδώ και εκατονταδες χρονια, με σκοπο να δημιουργησουν μια παγκοσμια κυβερνηση που θα διαλυσει τα εθνικα συνορα των χωρων φερνει αμεσως στο νου τον ορο της παγκοσμοιοποιησης, που τοσο συχνα χρησιμοποιειται από διεθνεις οργανισμους και επισημα κυβερνητικα χειλη τα τελευταια χρονια. Οι περισσοτερες από τις θεωριες της συνωμοσιας των Illuminati βρισκουν προσφορο εδαφος από το γεγονος ότι ολοι αυτοι οι οργανισμοι, με τον ένα η τον αλλον τροπο, ιδρυθηκαν, καθιερωθηκαν και χρηματοδοτουνται από τεραστια οικονομικα καρτελ, πισω από τα οποια βρισκονται οι πανισχυρες φαμιλιες του Springmeier, κυριως οι μεγαλοτραπεζιτες Rotschild, αλλα και οι βασιλιαδες του μαυρου χρυσου Rockefeller (Standard Oil). Οι Rothschild, και κυριως ο Mayer Amschel, ο Γερμανος ιδρυτης της φαμιλιας και εκεινος που ξεκινησε την αυτοκρατορια των τραπεζων από την Φρανκφουρτη, φερεται ως ενας από τους βασικους χρηματοδοτες των Βαυαρων Illuminati του Weishaupt, ενώ μελη της δυναστειας είναι σημερα γνωστο ότι χρηματοδοτησαν αμφοτερα τα δυο αντιμαχωμενα μερη κατά τη διαρκεια των πολεμων του Ναπολεοντα, στρατηγικη που σχεδον αποδεδειγμενα ακολουθησαν οι περισσοτερες από τις δεκατρεις πανισχυρες οικογενειες σε ολους τους μεγαλους πολεμους και επαναστασεις. Ενεργη ηταν η συμμετοχη τους στην εναρξη του Α’ Παγκοσμιου Πολεμου. Όπως αποδεικνυεται βαση τεκμηριων, λειτουργησαν μαζι για να κατασκευασουν τις περιστασεις που οδηγησαν σε εκεινη την παγκοσμια συγκρουση. Θελησαν να καταστρεψουν το παγκοσμιο καθεστως με εκεινο τον πολεμο και επομενως να εχουν την ευκαιρια να διαμορφωσουν τον κοσμο συμφωνα με τα δικα τους δεδομενα. Αυτό είναι ακριβως αυτό που εκαναν! Ανακαινηση κτηριου: αφαιρουν αυτά που δεν τους κανουν και ‘γεμιζουν’ τα κενα με δικα τους υλικα. Ο πολεμος είναι το καθαρισμα των ‘ΜΗ ΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ’ και μετα ερχεται η αντικατασταση με ‘δικους τους’. Η δυναμη στον κοσμο ηταν σε πολύ λιγοτερα χερια μετα από τον πολεμο, απ’ότι πριν από αυτόν. Αυτό αρχισε να συμβαινει και πριν τη συγκρουση, όταν ακομα κατασκευαζαν τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο. Αυτό συνεχιζετε μεχρι σημερα και πραγματικα,εξελισσεται συνεχως. Το 1919 πραγματοποιηθηκε η Ειρηνευτικη Διασκεψη των Βερσαλλιων κοντα στο Παρισι οπου η ελιτ της Στρογγυλης Τραπεζης (που είναι από τα πρωτα μελη του δικτιου των Illuminati) από τη Μεγαλη Βρετανια και τις Η.Π.Α., ατομα όπως ο Aifred Milner, Edward Mandel House & Bernard Baruch, κληθηκαν στις συνεδριασεις που θα αποφασιζαν πως θα αλλαζαν τον κοσμο, μετα τα αποτελεσματα του πολεμου, που ειχε δημιουργηθει από τους ιδιους ανθρωπους. Αποφασισαν να επιβαλουν μεγαλες πληρωμες επιδιορθωσεων (νατη η ανακαινηση!!) στη Γερμανια ετσι, ώστε να εξασφαλισουν την καταρρευση της μεταπολεμικης Δημοκρατιας της Βαιμαρης, που τους καθοταν στο στομαχι και δεν τους επετρεπε να αλωνιζουν ελευθερα.
Μεσα στην απιστευτη οικονομικη καταρρευση καταφεραν να δημιουργησουν εκεινες τις περιστασεις που εφεραν τον Χιτλερ στην εξουσια. Αποφασισαν επισης στις Βερσαλλιες ότι ολοι θα υποστηριζαν τη δημιουργια μιας εβραικης πατριδας στην Παλαιστινη. Λιγο πριν την εναρξη του Β’ Παγκοσμιου Πολεμου, η συνεργασια Ντιπον και Τζενεραλ Μοτορς, συμπεριελαμβανε τη συμμετοχη της Στανταρτ Οιλ σημερα (Exxon) σε μια παρα πολύ σημαντικη συμφωνια. Η Τζενεραλ Μοτορς και η Στανταρτ Οιλ μαζι με το γιγαντιαιο Ναζιστικο χημικο καρτελ IG Farben δημιουργησαν μια εταιρεια με το ονομα Ethyl G.m.b.H (σημερα Ethyl inc.) που παρειχε στον μηχανοκινητο Γερμανικο Στρατο συνθετικα τετρααιθιλικα καυσιμα (μολυβδουχο βενζινη).Στα 1936-1939 σε εντονες εκκλησεις των Ναζιστων αξιωματουχων που συνειδητοποιησαν πως τα αποθεματα πετρελαιου της Γερμανιας δεν θα ικανοποιουσαν τις πολεμικες απαιτησεις, η Τζενεραλ Μοτορς και η Στανταρτ Οιλ (Exxon) μαζι με Γερμανικες χημικες βιομηχανιες ανηγειραν εργοστασια τετρα-αιθυλιου. Συμφωνα με Γερμανικα αρχεια που κατασχεθηκαν τα εργοστασια αυτά συνεβαλαν σημαντικα στις Γερμανικες πολεμικες προσπαθειες. Επισης συμφωνιες της Στανταρτ Οιλ και της IG Farben που ειχαν κανει συμφωνιες από τα 1920, οπου μοιραστηκαν ευρεσιτεχνιες και διαιρεσαν τις παγκοσμιες αγορες, συνεχισαν την εφαρμογη των συμφωνιων, ακομη και μετα την εκρηξη του πολεμου αναμεσα στις Η.Π.Α. και τη Γερμανια, αλλα και χωρις να προμηθευουν τις Η.Π.Α. με συνθετικο ελαστικο, το οποιο χρειαζοταν απεγνωσμενα στον πολεμο τον Δεκεμβριο του 1941. Αντι να αντιμετωπισουν κατηγοριες για εγληματα οι αξιωματουχοι της Στανταρτ Οιλ δεχθηκαν προστιμο με τα μικροτερα ποσα που επετρεπε ο Νομος. Όταν ο Χαρυ Τρουμαν ακουσε τον προεδρο της Επιτροπης Ερευνας της Γερουσιας που αφορουσε το προγραμμα της εθνικης ασφαλειας, χαρακτηρισε τις συμφωνιες προδοτικες, χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια στο θέμα. Ο ίδιος ο Τρούμαν είχε δωροδοκηθεί από Εβραίους χορηγούς της προεκλογικής του εκστρατείας με 2.000.000 δολάρια. Ήταν εκείνος που ζήτησε από τα Ηνωμένα Έθνη, την ανεξαρτησία του Ισραήλ, μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο. Ο Χ. Τρούμαν ήταν μασόνος 33ου βαθμού. Συνολικά οι πρόεδροι της Αμερικής ελέγχονται από τους Ιλλουμινάτι, εκτός ολίγων, όπως ο Νίξον που δεν τα πήγαινε καλά μαζί τους, αφού ο ίδιος έλεγε: Εβραίοι υπάρχουν σε όλη την κυβέρνηση, αφοσιωμένοι στο Ισραήλ, όχι στην Αμερική. Ο πρόεδρος Νίξον εκδιώχτηκε από τη θέση του με τα γνωστά άρθρα της Νιού Υόρκ Τάιμς εναντίον του.
Πρωτεργάτες της ίδρυσης της Αμερικής ήταν οι Ιλλουμινάτι. Ένας διάσημος μασώνος που έζησε το 1740-1785 με το όνομα Σάλομον, ήταν ένας εβραίος έμπορος που χρηματοδότησε την αμερικανική επανάσταση, προερχόμενος από τη δυναστεία των Rothschild. Ήρθε στην Αμερική το 1772 και βρήκε μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. Έδωσε οικονομική βοήθεια σε πολλούς πατριώτες και πολιτικούς ηγέτες, ανάμεσα στους οποίους ο Τζέφερσον, ο Μάντισον, ο Ουάσιγκτον, ο Ράντολφ και σε άλλους. Οί πάμφτωχοι αλλά μελλοντικοί πρόεδροι χρηματοδοτήθηκαν για την αμερικανική επανάσταση αλλά και για τα προς τα ζην, χωρίς να επιστρέψουν ποτέ τα χρήματα που πήραν. Η Αμερική ιδρύθηκε με χρήματα των μεγαλοτραπεζίτων Εβραίων, την οικογένεια Rothschild, την κορυφή των Ιλλουμινάτι στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, εκείνη την εποχή αλλά και σήμερα ακόμη. Ο Κορν Γουάλας, ο στρατηγός που ηττήθηκε από τον Ουάσιγκτον, γράφει στο βιβλίο του Θρύλοι του Σατανά : Ένας φρικτός πόλεμος ξεκινά τώρα στην Αμερική και όταν τελειώσει η Αμερική θα είναι θεωρητικά ελεύθερη αλλά θα προκύψουν πάμπολλες νομικές δεσμεύσεις. Οι εκκλησίες σας θα χρησιμοποιούνται για εβραική κατήχηση και για τουλάχιστον 200 χρόνια ο κόσμος της Αμερικής θα εργάζεται για μία μεταφυσική παγκόσμια διακυβέρνηση. Όλες οι θρησκείες θα ελέγχονται εν αγνοία τους από τον Ιαραηλιτισμό και θα διαβιούν κάτω από το άγρυπνο, άγριο βλέμμα του μασονισμού. Οι Ιλλουμινάτι ήταν αυτοί που ίδρυσαν τη Σοβιετική Ένωση. Στη Ρωσία στις αρχές του 1917, μόλις οι Μπολσεβίκοι ανέλαβαν την εξουσία, πέντε κορυφαίοι κουμουνιστές, ιδρυτές της Σοβιετικής Ένωσης ήταν εβραίοι. Ανάμεσά τους οι Βλαντιμίρ Λένιν και ο Λήον Τρότσκυ αποτελούσαν το παρασκήνιο του κουμουνισμού, ο οποίος ήταν εβραικό κατασκεύασμα, με τον εβραίο Μάρξ, ο οποίος ήταν αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας του Σατανά. Ο Τρότσκυ ήταν από το Μπρόνξ της Νέας Υόρκης, ήταν εκδότης κουμουνιστικής εβραικής εφημερίδας του Μπρόνξ. Έφυγε από την Αμερική φορτωμένος με λεφτά των Rothschild και πήγε στην Ρωσία και ενώθηκε με τον Λένιν. Το αληθινό του όνομα ήταν Λεβί Νταβίντοβιφ Μπάνστιν, σύμφωνα και με την εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα. Ο Γουίνστον Τσώρτσιλ, σ΄ένα άρθρο του τον Φεβρουάριο του 1920 στην Sunday Herald του Λονδίνου, πρίν γίνει πρωθυπουργός της Αγγλίας, είχε πεί: Ζούμε στις ημέρες των Εβραίων Ιλλουμινάτι εξουσιαστών που ακολουθούν είτε τον Κάρλ Μάρξ είτε τον Λ. Τρότσκυ. Αυτή η παγκόσμια συνωμοσία των Εβραίων ολοένα και αυξάνεται.
Επισης, αδιαμφισβητητο είναι το γεγονος ότι πισω απ’όλες τις διεθνεις συναντησεις και επιτροπες, από το Συμβουλιο Εξωτερικων Υποθεσεων και την Τριμερη Επιτροπη (με το τριγωνο των Illuminati σαν εμβλημα τους) ως τη ΛεσχηBilderberg και την Επιτροπη των 300, βρισκονται μελη που αποδεδειγμενα συμμετεχουν ειτε σε ελιτιστικες αδελφοτητες ειτε σε μασονικες στοες, επισημες ή μη, ότι όλα αυτά τα συμβουλια εχουν χρηματοδοτηθει από τις πανισχυρες οικογενειες των Illuminati (τα ονοματα Rothschild, Rockefeller, Χενρι Κισσινγκερ αλλα και των Ευρωπαιων γαλαζοαιματων υπαρχουν παντου) καθως και ότι πεφωτισμενα στελεχη των επιτροπων αυτων τροφοδοτουν τις κυβερνησεις των χωρων που συμμετεχουν, ακομα και στην θεση της προεδριας.
Το πιο προσφατο παραδειγμα είναι εκεινο του σημερινου πλανηταρχη George W. Bush, του μοναδικου προεδρου των Η.Π.Α. που η καμπανια του χρηματοδοτηθηκε,εστω και εμμεσα, από την εταιρεια Diebold Ink., την υπευθηνη για τους ηλεκτρονικους υπολογιστες που χρησιμοποιηθηκαν στη διαδικασια της ψηφοφοριας. Χαρακτηριστικο επισης είναι το γεγονος ότι στις αμερικανικες εκλογες προεδρος ανακηρυσσεται εκεινος που καταφερνει να συγκεντρωνει τη μεγαλυτερη χρηματοδοτηση για την υποψηφιοτητα του, ενας χρυσός αλλα και αρκετα υποπτος κανόνας που επιβεβαιωνεται με νουμερα λιγους μηνες επειτα από τις διαδικασιες. Όπως έγινε και με τον σημερινό Πρόεδρο της Αμερικής, Ομπάμα, ο οποίος είχε και την μεγαλύτερη χρηματοδότηση! Πισω από τους βασικοτερους χρηματοδοτες συνδεονται οι οικογενειες των Rockefeller & Rothschild. Ο προεδρος του συμβουλιου της Αμερικης είναι ο Ντειβιντ Ροκεφέλλερ (εχει στην κατοχη του την Κεντρικη Τραπεζα της Αμερικης -μιλαμε για ένα ιδιωτικο νομισματοκοπειο, οπου χειριζεται ολον αυτό το πακτωλό των χρημάτων- και πετρελαικες εταιρειες), και ο Οικος των ‘Roth’, η τραπεζικη δυναστεια που είναι στην καρδια του μεγαλυτερου μερους της παγκοσμιας συνωμοσιας, και ενας από τους πιο σημαντικους χειριστες είναι ο Χενρι Κισσινγκερ, ο οποιος είναι στις υψηλοτερες ταξεις των Illuminati(Πεφωτισμενων). Στην Αμερικη,ο τροπος που ψηφιζουν είναι πολύ διαφορετικος απ’ότι εδώ στην Ευρωπη. Οι Αμερικανοι ουσιαστικα ψηφιζουν αναμεσα σε δυο υποψηφιους για προεδρο και για ολες τις άλλες θεσεις. Τα τριτα κομματα κυνηγιουνται από τις Αρχες,και ετσι δεν υπαρχουν. Επισης δεν υπαρχει το «λευκο» ψηφοδελτιο. Πρεπει να ψηφισεις έναν από τα δυο ονοματα στο ψηφοδελτιο. Μονο για προεδρο μπορει κανεις να γραψει καποιο άλλο ονομα. Επιπλεον, ψηφιζουν την Τριτη, μια καθημερινη ημερα εργασιας. Αυτος είναι ενας λογος που δεν παει ο κοσμος να ψηφισει. Όταν μονο το 30% των ψηφοφορων ψηφιζουν, τοτε ποιος κανει κουμαντο; Οι λιγοι που ψηφιζουν. Τελευταια, στην Αμερικη, ο Προεδρος εκλεγεται από τους Εκλεκτορες και όχι απευθειας από το λαο με βαση του ποσοστου ψηφων από κάθε πολιτεια.
Η Νεα Παγκοσμια Ταξη και η αποκρυφη σατανικη κυβερνηση της οργανωνει με πανουργια και δαιμονικη μεθοδικοτητα την ανατροπη του πλανητη προς οφελος της. Το ότι μας κυβερνα το χρημα και ότι ο πλουτος φερνει δυναμη και κατευθυνει απολυτα τις εξελιξεις, δεν χρειαζεται καμια θεωρια συνωμοσιας να μας το αναλυσει. Ζουμε σ’ένα κοσμο οπου τα μεγαλα συμφεροντα οδηγουν τα παντα. Δεν είναι κατι που γινεται μονο εδώ στην Ελλαδα, αλλα κατι που γινεται παντου. Υπαρχουν φοβοι από πολλους πως τα δικαιωματα μας και η ελευθερια μας, θα θυσιαστουν για τον υποτιθεμενο «ευρύτερο» καλο ολης της ανθρωποτητας και ολων των λαων. Οι Illuminati, που δρουν εδώ στην Ευρωπη και παγκοσμιως, με σκοπο να ενωσουν τον κοσμο, ώστε να εξυπηρετηθουν τα ‘δικα τους’ συμφεροντα είναι τοσο καλα οργανωμενοι, εχουν σχεδον ολη την εξουσια και το χρημα, που αναρωτιεται κανεις ‘τι μπορει να κανει’; Πολλοι υποστηριζουν σημερα ότι τα παντα ενορχηστρωθηκαν από ακροδεξια κινηματα που προσπαθουν να μας πεισουν ότι οι Rockefeller, Rothschild, DuPont είναι κρυφο-κομμουνιστες που προσπαθουν να κανουν πραγματικοτητα το οραμα της μιας και ιδανικης σοσιαλιστικης κοινωνιας και ανακατευουν στις απιθανες ιστοριες τους ακομα και αυτόν τον Karl Marx και την Επανασταση στη Ρωσια. Είναι οι ιδιοι που δημιουργησαν τις ιστοριες για το ρολο των Ηνωμενων Εθνων και του Συμβουλιου Ασφαλειας, που πραγματι η υποπτη -και για πολλους δηθεν- ειρηνευτικη αποστολη τους σε ευφλεκτες γειτονιες του πλανητη δινουν καποιες αφορμες για σχολια και αμφισβητησεις. Και όλα αυτά, ενώ υπαρχει ακομα το μεγαλο ερωτημα. Ο κόσμος οδεύει προς ένα καλύτερο μέλλον ή σε μέρες Αποκάλυψης; Τα στοιχεία που προκύπτουν κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι. Οι άνθρωποι που θεμελίωσαν τον κουμουνισμό στη Ρωσία είναι οι ίδιοι οι Ιλλουμινάτι που ίδρυσαν την Αμερική και προσπαθούν να ελέξουν κάθε έθνος πάνω στη γη. Η επιτροπή που προφυλάσσει τον κόσμο από την οικονομική καταστροφή, που επιβλέπει την αγορά, η επιτροπή ανάπτυξης εμπορίου, αυτοί που ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα της Αμερικής άρα και ολόκληρου του κόσμου, αυτοί που θα σώσουν τον κόσμο, είναι διορισμένοι από τους Ιλλουμινάτι, και αλλάζουν συχνά τα ονόματά τους για να κρύβουν το γεγονός ότι είναι εβραίοι.
Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG (ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ )- ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ - Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ιδρυθηκε η ομαδα Μπιλτερμπεργκ το 1954, το Κλαμπ της Ρωμης το 1968 και η Τριμερης Επιτροπη το 1973. Αυτά εξουσιαζονται από τους Rothschild και τους Rockefeller. Ενας από τους σημαντικους χειριστες είναι ο Henry Kissinger,ο οποιος στη συνεχεια βρεθηκε στις υψηλοτερες ταξεις των Illuminati. Αυτές οι οργανωσεις εχουν μεταξυ των μελων τους κορυφαιους ανθρωπους από την παγκοσμια πολιτικη, τις επιχειρησεις,τις τραπεζικες εργασιες, το στρατο, τα μεσα ενημερωσης, την εκπαιδευση και ουτο καθ’εξης. Αυτά είναι τα καναλια μεσω των οποιων οι ιδιες παγκοσμιες πολιτικες συντονιζονται, χωρις να γινεται δημοσιως γνωστο, μεσω των θεωρητικα αποσυνδεμενων χωρων, των πολιτικων κομματων και των ιδρυματων. Ενας αναλυτης εχει πει ότι η Τριμερης Επιτροπη είναι ένα οχημα για την πολυεθνικη σταθεροποιηση των εμπορικων και τραπεζικων ενδιαφεροντων, με σκοπο να παρει τον ελεγχο της πολιτικης κυβερνησης των Ηνωμενων Πολιτειων.Η Λεσχη Μπιλτερμπεργκ ιδρυθηκε το 1954 στην Ολλανδια, στο γνωστο πλεον Ξενοδοχειο Μπιλτερμπεργκ, από την Ολλανδικη Βασιλικη Οικογενεια και συνεργατες τους,συγκεκριμενα από τη Βασιλισσα Βεατρικη της Ολλανδιας,η οποια είναι μια από τις λιγες κυριες που παρακολουθει μια ανεκαθεν ανδροκρατουμενη Λεσχη. Αυτό δεν σημαινει ότι ηταν ιδεα της Ολλανδικης Βασιλικης οικογενειας. Απλα κινησαν καποιους μοχλους μετα από προταση κρυφων μελων των Ιλλουμινατι της Ευρωπης και των ΗΠΑ, σε μια περιοδο που απειχε μολις 8 χρονια από το τελος του Β’Π.Π., πηρε το ονομα της από το ξενοδοχειο στο οποιο εγινε η συμφωνια ιδρυσης, και εχει κεντρικα γραφεια ακομη και στην Ολλανδια. Ο στοχος της Λεσχης είναι η διατηρηση και προωθηση οικονομικων σχεσεων και συνεργασιων μεταξυ της Ευρωπης και της Βορειας Αμερικης. Η Λεσχη αποτελειται από πολιτικους αρχηγους και επιχειρηματιες των χωρων της Βορειας Αμερικης και της Ευρωπης.Λεγεται ότι μαζι σχεδιαζουν το μελλον του κοσμου και το πιο πιθανο να το σχεδιαζουν με βαση τα συμφεροντα τους.
Κάθε χρονο συναντιουνται σε πολυτελη ξενοδοχεια και θερετρα και συζητουν την κατασταση του κοσμου, και πως θα επρεπε να οδηγηθουν τα πραγματα. Η Λεσχη Μπιλτερμπεργκ μπορει να περιγραφεται ως μια ακινδυνη διεθνης οργανωση,οπου πολιτικοι,επιχειρηματιες και ακαδημαικοι παγκοσμιου κυρους συναντιουνται, συζητουν και προσπαθουν να προωθησουν τα συμφεροντα τους στους πολιτικους αρχηγους. Βεβαια,αυτή η αθωα προσεγγιση γινεται κρυφα απ’ολους, με μυστικες συναντισεις και ορκους σιωπης από ολους τους παραβρισκομενους. Πολλοι ανθρωποι του οικονομικου (τραπεζικου και χρηματιστηριακου) κοσμου, θεωρουν τη Λεσχη Μπιτερμπεργκ ως τους ‘ειδικους του καπιταλισμου’. Υπαρχει μια μυστικη επιτροπη που κατευθυνει την επιλογη των προσκεκλημενων τους. Κάθε χρονο η επιτροπη διαλεγει 70-100 προσκεκλημενους για την συναντηση τους, χωρια τα βασικα μελη της επιτροπης. Οι συναντησεις αυτές γινονται με την υψιστη μυστικοτητα. Ολοι οι παραβρισκομενοι,μελη και προσκεκλημενοι, ακομη και οι σερβιτοροι και αλλοι που τους εξυπηρετουν, ορκιζονται σιωπη. Δεν επιτρεπεται να αναφερουν τις μυστικες συζητησεις τους. Η ασφαλεια της συναντησης καλυπτεται από τις στρατιωτικες υπηρεσιες της χωρας οπου γινεται η συναντηση. Μεταξυ αλλων, κυριως συζητουν την πορεια του κοσμου και τροπους να εφαρμοσουν τις ιδεες τους και τους αλλους στοχους τους. Προσπαθουν να βρουν ανθρωπους που συμφωνουν μαζι τους και που θα μπορεσουν να τους βοηθησουν στην αυξηση της δυναμης τους και της εξουσιας τους.Στη συναντηση προσκαλουνται σημαντικοι εκδοτες και μεγαλοδημοσιογραφοι,ειδικοι αμυντικων θεματων, τραπεζιτες, πρωθυπουργοι, υπουργοι, μοναρχες, διπλωματες, στελεχη του ΝΑΤΟ, επιχειρηματιες και πολιτικοι και χρηματοοικονομικοι αρχηγοι του κοσμου. Ολοι οι παραβρισκομενοι είναι από την Ευρωπη και τη Βορεια Αμερικη. Δεν δεχονται ανθρωπους από την Ασια, τη Μεση Ανατολη, Νοτια Αμερικη η Αφρικη.
Αναφερεται ότι καποιοι προσκεκλημενοι και μελη, είναι ο τραπεζικος Ντειβιντ Ροκφελερ, ο Ντοναλντ Ραμσφελντ (Υπουργος Αμυνας Η.Π.Α.), ο Ριτσαρντ Περλ, ο Πολ Ουολφοβιτς (Υφυπουργος Αμυνας Η.Π.Α.), ο Χενρι Κισσινγκερ, η Βασιλισσα Βεατρικη της Ολλανδιας, η Βασιλισσα Σοφια και ο Βασιλιας Χουαν Καρλος της Ισπανιας (ο οποιος ποτε δεν συμπεριλαμβανεται στη λιστα), ο Στρατηγος Πητερ Σαδερλαντ από την Ιρλανδια (πρωην μελος της Επιτροπης της Ευρωπαικης Ενωσης και διευθυνων συμβουλος καποιων πολυεθνικων εταιρειων), ο πρωην προεδρος της Αμερικης Μπιλ Κλιντον,ο τεως προεδρος της Αμερικης Τζορτζ Μπους (πατερας του νυν Προεδρου των ΗΠΑ), ο προεδρος της Γαλλιας Ζακ Σιρακ,και ο πρωθυπουργος της Αγγλιας Τονυ Μπλερ, (όμως ποτε δεν φαινεται να προσκληθηκε ο Πριγκιπας Καρολος και αυτό αξιζει την προσοχη). Θελουν να εφαρμοσουν την ιδεα της παγκοσμοιοποιησης, πιστευοντας ότι αυτά που συμφερουν στις τραπεζες και στις μεγαλες επιχειρησεις είναι θετικα και για την ανθρωποτητα. Και προχωρουν στην προωθηση αυτης της ιδεας παντου.’Εγκρινουν’ μονο ατομα που συμφωνουν μαζι τους και που είναι προθυμοι και ετοιμοι να σπρωξουν αυτή την ιδεα. Καποιοι προσκεκλημενοι τους, εχουν πετυχει αμεσως μετα που πηραν αυτή την εγκριση. Για παραδειχμα,ο Μπιλ Κλιντον παρευρεθη σε συναντηση Μπιλντερμπεργκ το 1991. Εκλεχτηκε Προεδρος της Αμερικης το 1992, όπως και ο Τονυ Μπλερ το 1993, καθως και αλλοι πρωθυπουργοι ευρωπαικων χωρων. Αναλογα με τα συμφεροντα τους,η εξουσια ‘πουλαει’ καποιο νέο προβλημα η καποια επερχομενη κριση στον κοσμο, ώστε να ‘καλυφθουν’ τα πραγματικα προβληματα που εξελισσονται.
Οι οικονομιες της Ευρωπης και της Αμερικης είναι ετοιμες να γκρεμιστουν, οποτε οι επιχειρηματιες πρεπει να βρουν καποιο τροπο να σωσουν τις επενδυσεις τους και να ανοιξουν νεα αγορα για τα προιοντα τους. Αυτή είναι μια εξηγηση για τα προσφατα προβληματα στη Μεση Ανατολη, τον πολεμο στο Ιρακ,τα προβληματα στο Ιραν και στο Λιβανο, διαφωνιες με τη Συρια, και οι μαχες στο Ισραηλ όλα θα βοηθησουν τις κυριαρχες χωρες να καλυψουν τα προβληματα τους και μπορει να δωσουν ωθηση στην οικονομικη αναπτυξη τους, όπως ο Ψυχρος Πολεμος εκανε στη μεταπολεμικη περιοδο. Σημερα το ΝΑΤΟ δεν προστατευει αποκλειστικα τα συμφεροντα της Ευρωπης, αλλα χρησιμοποιειται παγκοσμιως, οπου χρειαζεται καποια στρατιωτικη δυναμη. Δεν εχει λυθει αυτό το προβλημα ακομη. Οι Ευρωπαιοι από πλευρας τους, φαινονται να κανουν καποιες προσπαθειες να ξεκοψουν από την Αμερικη. Κυνηγουν την ιδρυση ενός Ευρω-Στρατου ανεξαρτητου από το ΝΑΤΟ. Όμως,σ’αυτό υπαρχουν αντιρρησεις και εμποδια. Η Αμερικη εναντιωνεται σε κατι τετοιο, όπως και ο Γενικος Γραμματεας του ΝΑΤΟ, ο Λορδος Ρομπερτσον. Όμως πολλοι ηγετες ευρωπαικων χωρων δεν αντεχουν την κυριαρχη θεση της Αμερικης μεσα στο ΝΑΤΟ.Οι Αμερικανοι υποστηριζουν,ότι αν σχηματιστει ο Ευρωστρατος θα διαλυθει το ΝΑΤΟ,το οποιο εχει συνδεθει με τον ΟΗΕ και καλυπτει περιφερειακους τομεις του. Ξαφνικα καποιοι πεταξαν την σωστη (και για αλλους την λαθος) υποθεση: Μηπως όμως προλαβει και κανει κατι η Ρωσια,οσο εμεις ψαχνουμε τον προσανατολισμο μας; Φοβουνται την Ρωσια η οποια παραμενει ο αγνωστος ‘Χ’,σε διαφορα στρατηγικα,συμμαχικα και ενεργειακα θεματα. Ποτε δεν ξεχνουν ότι η Ρωσια είναι μια πυρηνικη δυναμη «αγνωστου δυνατοτητας».
Υπαρχουν πολλες ανεξηγητες συνδεσεις μεταξυ των Ναζι και της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ. Λενε ότι ο πατερας της Βασιλισσας Βεατρικης, ο Πριγκιπας Μπερνχαρτ της Ολλανδιας (από τους ιδρυτες της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ), ηταν μελος των SS του Χιτλερ και ηρθε σε δυσκολη θεση όταν τα γερμανικα στρατευματα εισεβαλαν στην Ολλανδια. Δεν ηταν όμως λενε μονο αυτος οπαδος του Χιτλερ. Υπηρχαν κι’αλλα ιδρυτικα μελη της Μπιλτερμπεργκ που κατά καιρους εμφανιστηκαν φιλικοι προς τους Ναζι, όπως ο Οττο Βολφ βον Αμερονγκεν, ο οποιος προσπαθουσε να βελτιωσει τις επιχειρηματικες συνεργασιες μεταξυ της Γερμανιας και των χωρων της Σοβιετικης Ενωσης, υπηρετωντας στο διοικητικο συμβουλιο διαφορων Γερμανικων εταιρειων, όπως γνωστου τραπεζικου κολοσσου. Λεγεται ότι οι Ναζι χρηματοδοτηθηκαν από πολλους πλουσιους Αμερικανους και Ευρωπαιους επιχειρηματιες, μια σχεση που ειχε αρχισει από το 1930, δεκα χρονια πριν το Β’ Π.Π. Η Λεσχη Μπιλτερμπεργκ, ακολουθει μια μελετημενη και μυστικη τακτικη για την ολοκληρωση του ονειρου της ‘πιθανοτατα’ για παγκοσμια κυριαρχια. Λεγεται συστηματικη μεθοδολογια. Γινεται μια αναλυση της σημερινης καταστασης του κοσμου σε απλες σκεψεις και απλα κομματια. Κρινοντας το παρον, σχεδιαζουν για το μελλον. Σιγα-σιγα εχουν φερει τον κοσμο πιο κοντα στην ιδεα μιας παγκοσμιας εξουσιας. Πιστευουν,ότι την εξουσια θα επρεπε να την εχουν οι «υπεροχοι νοημονες» και οι τραπεζιτες-επιχειρηματιες. Αυτοι οι ανθρωποι κοιτανε περα από εθνικα συμφεροντα. Κοιτανε τα συμφεροντα των επιχειρησεων, και υποτιθεται,το γενικο καλο του κοσμου. Η συστηματικη μεθοδολογια είναι μια μεθοδος βασισμενη στη λογικη και στα συστηματα, αλλα ο ανθρωπος πολλες φορες δεν πραττει με τη λογικη και το συμφερον μονο. Οι κοινωνιες αποτελουνται από ανθρωπους και οι ανθρωποι δεν είναι παντα προβλεψιμοι. Άλλο προβλημα που αντιμετωπιζουν είναι η επιλογη στοχου.
Ο βασικος στοχος της Μπιλτερμπεργκ είναι η διατηρηση του σημερινου καθεστως εξουσιας. Δεν θελουν να παρει κανεις άλλος τη δυναμη που εχουν αυτοι. Αν χασουν τον ελεγχο,δεν θα μπορεσουν να στρωσουν τα σχεδια τους για τον κοσμο. Γι’αυτους,ο χειροτερος εχθρος μπορει να είναι ο ανθρωπος που εχει γνωσεις. Η γνωση είναι επικινδυνη για τη Μπιλτερμπεργκ. Οποτε, προσπαθει να αποσιωπησει οσους μπορει και να δινει οσες λιγοτερες πληροφοριες γινεται. Από την άλλη,είναι υποχρεωμενοι να διατηρουν πανεπιστημιακα ιδρυματα και σχολες που εκπαιδευουν τους ανθρωπους, συμφωνα με αυτά που θελουν. Οι συνωμοτες της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ πρεπει να σκεφτουν σε μεγαλο βαθος τα σχεδια τους και να εξετασουν πολλες παραμετρους. Ενας από τους κυριοτερους και πιο σημαντικους νοες σ’αυτά θεματα,λενε πως είναι ο Χενρυ Κισσινγκερ. Οι συναντησεις της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ γινονται κάθε χρονο σε διαφορες χωρες και σε επιλεγμενα ξενοδοχεια εκτος πολεων,όλα υψηλου επιπεδου παροχης υπηρεσιων, στα οποια συγκεντρωνονται και τα 25 μονιμα μελη της επιτροπης της λεσχης, και οι 100 περιπου ειδικα επιλεγμενοι προσκεκλημενοι τους.Ο νομος είναι ενας: εάν δεν προσκαλεσουν καποιον δεν παει. Ο δευτερος νομος είναι : οποιον προσκαλεσουν πρεπει να παει. Μονο για λογους υγειας θα μπορουσε να το αποφυγει ο προσκεκλημενος.Διαφορετικα αρχιζει από την άλλη μερα να χανει προνομια,προνομια καθολου ευκαταφρονητα για ατομα καριερας, ανεξαρτητως επαγγελματικου κλαδου. Ο επομενος νομος λεει : οι Συνοδοι της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ γινονται κεκλεισμενων των θυρων.Βασικο μελος είναι ο Ντειβιντ Ροκφελερ (Αμερικανοεβραιος), ο οποιος είναι γενικα Διευθυνων Συμβουλος του Κοσμου. Από την Αγγλια ο Σερ Εβελιν ντε Ροθτσιλντ είναι ενεργο μελος. Εξαιτιας της κρυφης και πολυπλοκης ιεραρχιας της Μπιλτερμπεργκ, οι πραγματικοι αρχηγοι είναι η Οδηγητικη Επιτροπη και η Συμβουλευτικη Επιτροπη -αυτοι που κατευθυνουν και σχεδιαζουν, και βρισκουν τον τροπο να εφαρμοσουν τις ιδεες τους.
Στο σημερινο παγκοσμιο δικτυο των ισχυρων,αυτοι που κυριαρχουν είναι τα μελη της ομαδας Bilderberger. Παραμενουν όμως απειλητικα σιωπηλοι για το μελλον που προοριζουν για την ανθρωποτητα.Οι αγνοι και σοβαροι μελετητες καταλαβαινουν την εξαπατηση και το ψευδος του μονοδιαστατου πολιτικου φασματος,ο Μαρξισμος από τα Αριστερα και ο Φασισμος από τα Δεξια. Και τα δυο εχουν αποδειχθει ότι δημιουργουσαν ‘θυματα’. Εκατομμυρια θυματα αισθανθηκαν το ‘μισος για τον ανθρωπο και τον πολιτισμο’ σε όλα τα μηκη και πλατη της γης. Η μονη διαφορα μεταξυ των δυο είναι το περιτυλιγμα τους,ο τροπος παρουσιασης τους. Και τα δυο ρευματα εχουν την ιδια λογικη,τον Ολοκληρωτισμο. Η ιστορια και η πολιτικη μπορουν να γινουν κατανοητες μονο εάν αποκαλυφθει η εξαπατηση αυτων των διαμετρικα αντιταγμενων αυταρχικων καθεστωτων. Να αποκαλυφθει δηλαδη ότι είναι αδερφια του δεσποτισμου, αυτου που παραγει η δυναμη του πλουτου. Σημερα η ιστορια γραφεται συμφωνα με τη μαρξιστικη σκοπια. Οι δημιουργοι,οι σχεδιαστες και οι εγκεφαλοι του ολοκληρωτισμου (ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ), με κάθε μορφη και τροπο,πετυχαν στο μετασχηματισμο των Ηνωμενων Πολιτειων σε ένα μεγαλο υπερασπιστη της Διεθνους Κοινοτητας. Η αναγκη να επιβληθει η πολύ-πολιτισμικοτητα ειχε ως αποτελεσμα το θανατο του Δυτικου πολιτισμου. Η αρνηση της παραδοχης ότι η φυλη είναι απαραιτητο κοινωνικο στοιχειο, είναι η πρωτιστη απατη που υποστηριζει τη σχεδιασμενη και κατασκευασμενη συναισθηματικη ενοχη των λαων. Όλα οδηγουν σε μια Νεα Ταξη Πραγματων οπου ολες οι φυλες και όλα τα χρωματα των ανθρωπων, θα ενωθουν κατω από την μια παγκοσμια κυβερνηση, ξεχνωντας την γλωσσα τους, τα ηθη και εθιμα, την σημαια τους, την πατριδα τους, την οικογενεια και απλα θα εχουν τον ‘αφέντη’.
Η Αμερικη οντας βασισμενη στην ονειροποληση της Παγκοσμιας Νεας Ταξης Πραγματων, εχει πλεον τη δυναμη να επιτυχει το απολυτα κακο. Γι’αυτό σερνει πρωτη το χορο. Στη συνεχεια καλει και αλλους να λαβουν μερος στον σατανιστικο χορο της νεας ταξης πραγματων,μιας μουσικης στην οποια ο μαεστρος είναι οι Illuminati και οι μουσικοι είναι ‘οι μηχανισμοι των κρυφων κοινωνιων’που είναι διασπαρτες ανα τον κοσμο! Αυτοι εχουν δει τον κοσμο ολης της γης, ως υποβαθμισμενο πληθυσμο που περιμενει την επανεκπαιδευση του από τον αμερικανικο κοσμο και τους σαδιστικους Εβραιους, αλλα και των Μπολσεβικων που καταστρεψαν καποτε την ομορφη και ταλαντουχα ρωσικη αριστοκρατια, σφαζωντας εικοσι εκατομμυρια χριστιανους, εβραιους και μουσουλμανους. Οι οποιοι Μπολσεβικοι εχουν εκδιωχθει πλεον από την Ρωσια και εχουν καταφυγει στην Αμερικη και μαλιστα σε υψηλοβαθμες θεσεις. Μονο η «Ελευθερια», μια εννοια προερχομενη από τους Αρχαιους Ελληνες, είναι η εναλλακτικη λυση στο Δεσποτισμο, ικανη να αντισταθει.Το Εμπορικο Δικαιο απαιτει την τιμια προστασια της εγχωριας βιομηχανιας που δημιουργει την ευκαιρια στους πολιτες να είναι ακμαζοντες καταναλωτες. Μονο ενας απατεωνας θα μιλησει εναντια σε αυτην την λογικη. Εάν οι πολιτες μιας χωρας ειχαν στη διαθεση τους την επιλογη να αγορασουν τα ποιοτικα προιοντα της πατριδας τους στην ιδια τιμη με εκεινα που κατασκευαστηκαν σε αλλοδαπα καταστηματα,δεν θα το εκαναν; Οι χαμηλοτεροι φοροι,η υψηλα αμειβομενη απασχοληση και η μεγαλυτερη ανεξαρτησια είναι εγκυροι εθνικοι οικονομικοι στοχοι. Μονο το Ελευθερο Εμποριο μπορει να υποβιβαζει τις εμπορικες συναλλαγες των καταναλωτων. Προβαλλοντας ευκαιριες και πωλωντας αχρηστα προιοντα. Μονο με την αρνηση του Οργανισμου Παγκοσμιου Εμποριου και την επανιδρυση των παραδοσιακων χρησιμων δασμολογιων θα μπορεσει η οικονομια να αναπτυχθει και να ανθισει. Το παγκοσμιο εμποριο θα αναπτυχθει,όταν διαδιδονται τα κερδη σε δικαιες αναλογιες και δημιουργουν νεους καταναλωτες,με τη δυνατοτητα να αγοραζουν τα ποιοτικα προιοντα των εξαγωγων. Το Εμπορικο Δικαιο είναι ο μονος δρομος προς την αξιοπιστη ευημερια ολων των ανθρωπων. Η λέξη ‘ευημερία’ όμως είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Παγκοσμιοποίησης. Γι’αυτό η ευημερια πρεπει να πεθανει.
Άλλο ένα σοβαρο θεμα που τεθηκε προς συζητηση της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ είναι το θεμα της ‘Ενέργειας’. Οι ειδικοι λενε ότι τελειωνουν τα αποθεματα του παγκοσμιου στοκ. Από την άλλη απαγορευεται στα στελεχη των πετρελαικων εταιριων να δηλωνουν τα πραγματικα υπαρχοντα αποθεματα πετρελαιου. Δεν μας λενε ουτε το 50% των πραγματικων. Υπαρχει σωρεια τεχνικων στοιχειων που αποκρυπτονται από το κοινο. Σ’αυτό δεν συμμετεχουν μονον οι πετρελαικες εταιριες, αλλα και χωρες ολοκληρες, μια που η εξορυξη πετρελαιου είναι και εθνικο θεμα. Οι Σαουδαραβες δεν θα μας ελεγαν ποτε τα πραγματικα τους πλεονασματα,διοτι αν τα μαθαιναμε,τοτε η τιμη του πετρελαιου θα επεφτε κατω από τα 8 δολαρια το βαρελι.Αυτό δεν είναι το μοναδικο που αποκρυπτεται. Το επομενο είναι οι ποσοτητες πετρελαιου που εχουν βρεθει,αλλα δεν ανακοινωνονται ουτε οι αριθμοι των φυσικων δεξαμενων, ουτε οι ποσοτητες που υπαρχουν αποθηκευμενες σε φυσικες κοιλοτητες στο βαθος της γης. Και το επομενο μυστικο είναι ότι η γη φαινεται να διαθετει καποιους αγνωστους σε μας μηχανισμους, που αναπαραγει τις ποσοτητες που εμεις εξαγουμε από την γη. Πρεπει να υπαρχει μια συνεχης εντυπωση ότι οι ποσοτητες του αργου πετρελαιου μειωνονται, να ανεβαινουν οι τιμες στα υψη, να ακριβαινει η παραγωγη και η μεταφορα των προιοντων, να μειωνονται οι θεσεις εργασιας, να αυξανει ο πληθωρισμος, να κλεινουν οι επιχειρησεις και το παιχνιδι να παιζεται ανετα από τους κεφαλαιοκρατες. Όταν ρωτηθηκαν οι ειδικοι αν υπαρχουν εναλλακτικες πηγες ενεργειας, ειπαν για άλλη μια φορα το ιδιο : ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τετοιες πηγες εναλλακτικης ενεργειας που να αντικαταστησουν το πετρελαιο, σε αντιθεση με τις περιβαλλοντολογικες οργανωσεις που ουρλιαζουν ότι υπαρχουν και μαλιστα πολλες εναλλακτικες πηγες ενεργειας, αρκει να τις εκμεταλλευτουμε σωστα. Δινουν μαλιστα και τις μεθοδους και τους τροπους. Με μια διαφορα : οι μεθοδοι αυτοι, προστατευουν το περιβαλλον. Το πετρελαιο όχι. Αυτό όμως δεν συμφερει στον ΟΗΕ, ο οποιος με ένα καθαρο περιβαλλον, δεν θα εχει πατημα για να δημιουργησει ζωνες προστασιας, γκετο, δεν θα μπορει να επιβαλει φορους και γενικα δεν θα μπορει να εχει τις αιτιες που εχει αναγκη για να το παιζει Παγκόσμια Κυβέρνηση!
Ο πολεμος στο Ιρακ εγινε για να αναλαβουν οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ τα αποθεματα του.Διπλα είναι το Ιραν. Παρα διπλα είναι το Κουβειτ και πιο εκει η Σαουδικη Αραβια, η Αιγυπτος και ορισμενες άλλες χωρες με τεραστια αποθεματα. Οι ΗΠΑ και το υποκαταστημα τους ο ΟΗΕ τα θελουν όλα. Η πλεονεξια και το εγω τους δεν σταματουν πουθενα.Το ιδρυμα Rockefeller ξοδεψε 139.000 USS το 1946 για να παρουσιασει μια επισημη ιστορια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου που καλυψε επανω ολοκληρη την ιστορια των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ τραπεζιτων που ενισχυουν το ναζιστικο καθεστως καθως επισης και το αποκρυφο και μυστικο υποβαθρο των Ναζι. Ενας από τους κυριους χορηγους ηταν το ‘τυποποιημενο πετρελαιο Corp Rockefeller’. Σχεδον το 70% του χρηματος που ερεε στη Γερμανια κατά την δεκαετια του 1930 προερχοταν από επενδυτες στις Η.Π.Α. Αυτοι ηταν που εστησαν την τραγωδια του δικαστηριου της Νυρεμβεργης,εκεινο το δικαστηριο που εξαφανισε κάθε αποδειξη της εμπλοκης των Ιλλουμινατι στον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο.Οι Ιλλουμινατι ηταν που διεταξαν την ριψη των ατομικων βομβων στην Χιροσιμα και το Ναγκασακι, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! Οι Ιαπωνες ειχαν ηττηθει. Η υπογραφη παραδοσης της Ιαπωνιας ηταν θεμα ημερων. Και εκει που ο πολεμος τελειωνε,αυτοι αποφασισαν τη ριψη των βομβων. Όμως δεν τους εφτασε μια βομβα. Δυο μερες αργοτερα εριξαν και δευτερη! Υπαρχουν στοιχεια για συνεργασια του Βατικανου με τους Ιλλουμινατι. Παπες και αρκετοι Καρδιναλιοι ηταν κρυπτο-Ιλλουμινατι και συμμετειχαν αμεσα η εμμεσα στο ‘Μεγαλο Σχεδιο’. Μερος αυτης της συνεργασιας ηταν και η βοηθεια που προσφερε το Βατικανο στον Χιτλερ και στους συνεργατες του,όπως η εξυπηρετηση στην μεταφορα μερους του Ναζιστικου θησαυρου,η μετατροπη εκατονταδων αξιωματικων Ναζι σε καθολικους ιερεις και υψηλοτερης ιεραρχιας,με κατευθυνση προς την Νοτια Αμερικη (κυριως Αργεντινη) με ψευτικα ονοματα και ιδιοτητες. Όλα αυτά βεβαια προυποθετουν μια μακρα συνεργασια του Βατικανου με τους εβραιοαμερικανους τραπεζιτες που χρηματοδοτουσαν, υποβοηθουσαν και εκαναν πλατες στον Χιτλερ και στο Ναζιστικο καθεστως από το 1930.
ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ
Οι Αδελφότητες στον κόσμο ελέγχουν πάνω από το 10% του πληθυσμού και είναι το πιο ισχυρό μυστικό όπλο που έχει ποτέ εφευρεθεί. Δίνουν όρκους μυστικότητας για το περιεχόμενο των συναντήσεων τους, προωθούν προσωπικές επαφές με τις ηγεσίες και εμπλέκονται σε τελετουργίες χωρίς νόημα που παρέχουν μια ισχυρή παράδοση και μια ελαφριά μυστικιστική ατμόσφαιρα. Συχνά δίνουν μια συμβολική πρόποση στις συναντήσεις τους και αλλάζουν τα συνθήματα τους για να μπορούν να εντοπίζουν τα μέλη από τους εισβολείς. Τέτοιες ομάδες είναι γνωστές σαν ενώσεις, αδελφότητες, στοές, κοινωνικές λέσχες, θρησκείες, εταιρείες ή ιδρύματα. Εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις των επαναστατικών αδελφοτήτων, οι οργανώσεις αυτές δεν ισχυρίζονται ποτέ πως αντιτίθενται σε μια κυβέρνηση ή κοινωνία. Λένε απλά τόσα όσα χρειάζεται κάποιος για να συμφωνήσει με τη μορφή της οργάνωσης. Οι μυστικές εταιρείες είναι η δύναμη κάθε επαναστατικού κινήματος και χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν το κοινό. Δίνουν στα μέλη το αίσθημα πως ανήκουν στον εσωτερικό κύκλο και αυτό δημιουργεί την αφοσίωση. Για να προχωρήσει κανείς στην πολιτική, στην εκπαίδευση, στα Μέσα Ενημέρωσης, στις ενώσεις στον Στρατό, πρέπει να εισέλθει σε μια μυστική εταιρεία, αφού όμως τα μέλη ορκίζονται απόλυτη μυστικότητα, οι περισσότεροι που δεν είναι μέλη δεν γνωρίζουν και την ύπαρξη αυτών των μυστικών εταιρειών. Τέτοιες οργανώσεις και εταιρείες έχουν δημιουργηθεί με τρόπο ώστε τα μέλη τους να μην είναι παρά μέλη μιας μεγάλης και ισχυρής αδελφότητας που ελέγχει, αλλά και ελέγχεται, από υψηλότερα κλιμάκια. Παρά το γεγονός πως γνωρίζουν πως εξαπατούν τα κατώτερα μέλη, ποτέ δεν περνά από το μυαλό τους πως και αυτοί εξαπατώνται από τα ανώτερα από αυτούς μέλη. Στους υψηλότερους όμως κύκλους γνωρίζουν ποιός είναι αυτός που κυβερνά ή ποιός είναι ο στόχος της προσπάθειας. Ο κυβερνήτης της ιεραρχείας στην πραγματικότητα είναι ένας βασιλιάς,που είναι αρκετά ισχυρός για να δημιουργήσει μια δυναστεία. Για να παραμείνει κρυμμένος και επομένως ασφαλής από τις μάζες ο βασιλιάς επιλέγει ένα μέλος από τη μάζα που έχει το χάρισμα της ρητορίας και το τοποθετεί σε υψηλή θέση, χρησιμοποιώντας την προπαγάνδα της Αδελφότητας.Του προσφέρει επίσης εκπαιδευμένους συμβούλους για να οργανώσει την επαναστατική του κυβέρνηση. Φυσικά ο νέος «κυβερνήτης» πιστέυει πως έχει ανέλθει στην εξουσία με τη δύναμη της προσωπικότητας του και ποτέ δεν υποψιάζεται την πραγματική κατάσταση. Εάν το καταλάβει, τότε μια νέα επανάσταση στρέφεται εναντίον του και ο κύκλος επαναλαμβάνεται. Με τον τρόπο αυτόν οι οικογένειες έχουν ιδρύσει μακροβιότατες αυτοκρατορίες που κυβερνούν παραπλανώντας τις μάζες με τον έναν η τον άλλο τρόπο και χρησιμοποιώντας τη μια ομάδα που την στρέφουν εναντίον της άλλης. Έτσι η μάζα, διατηρείτε πάντοτε απασχολημένη και κάτω από έλεγχο. Αυτή είναι η απόλυτη μακιαβέλικη στρατηγική που έχει αποκλειστικά πολιτικό χαρακτήρα.
Το βασίλειο των μυστικών εταιρειών έχει μέλη ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού και η ίδρυση νέων στοών είναι αδύνατον να κρατηθεί μυστική από τον απόκρυφο βασιλέα. Ο βασιλέας όμως βρίσκει πολύ εύκολο να δημιουργήσει νέες μυστικές εταιρείες,αφού ήδη έχει στα χέρια του έναν μεγάλο αριθμό από μέλη ικανά σε οργανωτικά θέματα, αλλά και σε μεθόδους στρατολόγησης. Οι μυστικές εταιρείες φθάνουν βαθιά μέσα στη γραπτή ιστορία και χρησιμοποιήθηκαν για να προωθούν θέματα και να βγάζουν τον κόσμο στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για κάποιο ζήτημα, το οποίο ξαφνικά εμφανίζεται σ’ολόκληρο τον επίσημο τύπο, που είναι σήμερα η πιο ισχυρή αδελφότητα σ’ολόκληρο τον κόσμο. Πρίν από πολλά χρόνια οι ειδήσεις ανακοινώνονταν από ένα υπουργό, ο οποίος παρουσίαζε τους νέους νόμους ενώπιον μιας ομάδας πολιτών.Επειδή οι ανεξάρτητες θρησκείες ήταν οι ίδιες μυστικές και πανίσχυρες δεν μπορούσαν να γίνουν ανεκτές από τους βασιλείς.Επειδή όμως οι εκκλησίες ήταν πάντοτε χρήσιμες στον έλεγχο μεγάλου αριθμού ατόμων γι’αυτό και οι εκκλησιαστικές οργανώσεις δέχθηκαν την διείσδυση των πρακτόρων του μυστικού βασιλέα. Ολόκληρη η πυραμίδα των μυστικών εταιρειών στηρίζεται από τα χαμηλότερα επίπεδα.Είτε το πιστεύουμε είτε όχι, ο βασιλέας μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας έλεγχε όλες τις στοές για αιώνες και παρείχε στους βασιλείς και στις κυβερνήσεις προσωπικούς συμβούλους, εκπαιδευμένους από τη γέννηση τους για το επάγγελμα αυτό. Οι κυβερνήσεις πέφτουν όταν μαθαίνουν πάρα πολλά και οι καινούργιες που τις διαδέχονται είναι και αυτές μαριονέτες. Μπορούμε να κατανοήσουμε πως μια οργάνωση που διατάσει τα μέλη της μυστικά είναι πολύ πιο ασφαλής από οποιοδήποτε βασίλειο που η μάζα γνωρίζει την ταυτότητα του. Εξαιτίας αυτής της απλής αλήθειας όλα τα βασίλεια ελέγχονται με τον τρόπο αυτόν και αυτό που ονομάζουμε ιστορία δεν είναι παρά η εξωτερική εμφάνιση που δημιουργήθηκε για την κατανάλωση των απληροφόρητων μαζών. Είναι πιθανόν οι «βασιλικές» οικογένειες να έχουν μετατραπεί σε πραγματικούς υπεράνθρωπους μέσα από μια γνήσια διαδοχή αίματος κατά την διάρκεια των αιώνων, ενώ μας άφησαν εμάς μέσα σ’ένα ασήμαντο γενετικό μείγμα. Οι βασιλείς των μυστικών εταιρειών δεν μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τον σκοπό των πυραμιδοειδών οργανώσεων ή των μεγάλων κοινωνικών λεσχών που τους κρατούν σε ασφάλεια. Όσο οι εταιρείες αυτές θα παραμένουν κρυφές εμείς δεν θα είμαστε πραγματικά ελέυθεροι.
ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ…
Στις διασκεψεις της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ κυοφορειται και ενας ακομη πολεμος εναντιον του Ιραν. Οι μαγειροι και οι αρχιμαστορες της επιθεσης εναντιον του Ιραν,καταστρωνουν τα σχεδια τους. Όταν, όμως, τα βλεμματα τους ηταν στραμμενα στην εξαρθρωση του δικτυου της Αλ-Κάιντα, οι Ιρανοι βρηκαν την ευκαιρια να ενισχυσουν τη στρατιωτικη τους συνεργασια με τη Ρωσια, οικοδομωντας ετσι ένα νέο ιδιοτυπο αξονα, που θα παιξει καθοριστικο ρολο στις επικειμενες ραγδαιες εξελιξεις στην περιοχη. Οι δυο χωρες υπεγραψαν, από τις 2 Οκτωβριου 2001 (λιγες μερες μετα την 11η Σεπτεμβριου), συμφωνο στρατιωτικης συνεργασιας, που ανοιγε το δρομο στην προμηθεια του Ιραν με ρωσικο στρατιωτικο υλικο και τεχνολογια, αξιας 300 εκ.δολαριων. Ετσι, το Ιραν εγινε ο τριτος μεγαλυτερος εισαγωγεας ρωσικων οπλων μετα την Κινα και την Ινδια, μεσα σε πεντε χρονια. Παραλληλα οι Ρωσοι προτειναν στην Τεχεράνη σχεδιο για την κατασκευη και δευτερου πυρηνικου αντιδραστηρα, κατι που εξοργισε την αμερικανικη πλευρα. Οι Ρωσοι ειχαν διακοψει τις πωλησεις οπλων στο Ιραν το 1995, με συμφωνια Γιέλτσιν-Γκορ και γι’αυτό ηταν εντονη η αντιδραση της αμερικανικης κυβερνησης όταν οι Ρωσοι επιχειρησαν να ανανεωσουν τη στρατιωτικη τους συνεργασια. Αυτή τη φορα όμως, οι Ρωσοι εκμεταλλευτηκαν το ότι βρισκονταν επισημα στο ιδιο μετωπο με τη Δυση, για την καταπολεμηση της τρομοκρατιας. Το Ιραν με τη σειρα του ,ορκισμενος αντιπαλος των Ταλιμπάν, συνταχθηκε αμεσως στο πλευρο της Ρωσιας -με αλλα λογια ένα ατελειωτο παιχνιδι πολιτικης και διπλωματικης υποκρισιας, αφου η εννοια τρομοκρατία και τρομοκράτες ερμηνευεται από τον καθενα συμφωνα με τα συμφεροντα του. Μαλιστα ο τοτε Ρωσος υπουργος αμυνας Ιβανόφ, εσπευσε να υπογραμμισει το βασικο ρολο που παιζει το Ιραν για τη διατηρηση της σταθεροτητας στην περιοχη,πραγμα που του εδωσε το πλεονεκτημα να αρνηθει την υπαρξη προηγουμενης απαγορευτικης συμφωνιας με τις ΗΠΑ και να δηλωσει ότι η στρατιωτικη συμφωνια με το Ιραν είναι συμφωνη με το διεθνες δικαιο.
Ετσι οι Ιρανοι προχωρησαν ακομα περισσοτερο τα επομενα χρονια στη στρατιωτικη τους θωρακιση, εκμεταλλευομενοι τις σχεσεις τους με τη Ρωσια, Κινα και Βορεια Κορέα.Το Ιραν είναι μια χωρα με τριπλασια εκταση από το Ιρακ,με πληθυσμο κοντα 70 εκατομμυρια,είναι ιδιαιτερα αντιαμερικανικη χωρα και ο εξοπλισμος της διαφερει κατά πολύ από τον εξοπλισμο των Ιρακινων.Διαθετει 7.000.000 Μπασιζι,στρατιωτες ορκισμενους να πεθανουν για την πατριδα τους,οι οποιοι εγιναν ο φοβος και ο τρομος των Ιρακινων δυναμεων,οι οποιες τελικα ηττηθηκαν το 1988.Διαθετουν 300 βορειοκορεατικους πυραυλους(ρωσο-κορεατικης κατασκευης) Shahab-3 που κοιταζουν μονιμως τις αμερικανικες βασεις στο Καταρ,στη Σαουδικη Αραβια,το Ιρακ, το Αφγανισταν. Διαθετει τους ρωσικους πυραυλουςSunburn, που είναι οι καλυτεροι σε αντι-ρανταρ καταστασεις, ειδικευμενοι εναντιον του αμερικανικου συστηματοςAegis που είναι προσαρμοσμενο σε πλοια πυραυλακατους, αεροπλανοφορα, φρεγατες κλπ. Διαθετει μεγαλη επιρροη στους Σιιτες του Ιρακ, οι οποιοι μπορουν να δημιουργησουν τεραστια προβληματα στους αμερικανους μεσα στο Ιρακ, αν ξεκινησουν κατι εναντιον του Ιραν. Να γιατι ενας αμερικανος αναλυτης πολεμικων παιγνιδιων (συμβουλος στρατηγικης της Κυβερνησης) δηλωσε ότι ‘η Αμερικη δεν εχει καμια στρατιωτικη λυση στο θεμα του Ιραν. Γι’αυτό πρεπει να βρεθει μια διπλωματικη διεξοδος’. Προβλεπει ότι καμια εκτρατευτικη δυναμη δεν θα είναι αρκετη εναντιον του Ιραν, ιδιαιτερα μετα την συμφωνια που εκανε με την Κινα και την Ρωσια, ενώ παραλληλα θα διακυβευεται και το τελικο αποτελεσμα στο Ιρακ και το Αφγανισταν. Εν’ολιγοις θεωρει ότι από μια τετοια επιθεση θα βγουν κερδισμενοι το Ιρακ, η Κινα και η Ρωσια. Αντιθετα οι ΗΠΑ θα χασουν πολλα.
Η Ρωσια είναι ο αγνωστος ‘Χ’ στην ολη υποθεση. Είναι ετοιμη να εξοπλισει περισσοτερο το Ιραν με ρωσικα οπλα, κατι που εχει κανει ηδη με την Κινα. Παραλληλα υπαρχουν συζητησεις σχετικες με συνεργασια σε διαστημικα θεματα. Συμμετεχει σε ένα συμφωνο συνεργασιας μεταξυ Ρωσιας – Ιραν - Κινας, το οποιο λειτουργει αποτρεπτικα για οποιονδηποτε θελησει να επιτεθει κατά του Ιραν. Η Ρωσια είναι μια χωρα κοντα στο Ιραν και επιθυμει να μην επιτρεψει μεγαλυτερη στρατιωτικη παρουσια των ΗΠΑ στην περιοχη (αντιθετα προς τις αμερικανικες επιθυμιες). Παραλληλα επιθυμει διακαως να δει μια αποτυχια των Αμερικανων στο Ιρακ. Η Κινα διαθετει στα χερια της όλα σχεδον τα χρεη των ΗΠΑ εναντι των εξαγωγων που κανει προς την χωρα αυτή. Επισης η Ρωσια δεν συμμετεχει σε κανενα πολεμο. Οργανωνεται συνεχως σε όλα τα επιπεδα. Εχει έναν καλα εξοπλισμενο στρατο και σιγουρα διαθετει τεχνολογια ‘εκπληξη’. Αφηνει τις ΗΠΑ να κουραζονται και να αιμορραγουν με κάθε τροπο. Οικονομικα, στρατιωτικα, τεχνολογικα. Τους αφηνουν να κανουν κινησεις επικινδυνες που φερνουν τους αμερικανους και τους συμμαχους τους σε ασχημη θεση. Το ΝΑΤΟ βρισκεται σε συγχυση μη γνωριζοντας ποιος είναι συμμαχος και ποιος όχι. Ο ΟΗΕ συνεχιζει να δημιουργει προβληματα και γκρινιαζει μονιμως για τις εισφορες των ΗΠΑ. Θα αρχισει συντομα να κανει λαθη και μαλιστα σοβαρα, ιδιαιτερα αν συγχυστει η Κινα και εκποιησει τα γραμματια των ΗΠΑ (πιστευουμε ότι η Ρωσια ηδη ελαβε γραμματια των ΗΠΑ ως πληρωμη για οπλικα συστηματα που αγορασε η Κινα. Λετε η Ρωσια να αποκτα ηδη δικαιωματα στο αμερικανικο δημοσιο;) Τοτε το κτηριο του ΟΗΕ και ολο το χωραφι στο οποιο είναι χτισμενο θα ανηκει στην Κινα η στη Ρωσια. Θα παψει να διαθετει ταμειο, στρατιωτες, πολεμικο εξοπλισμο, οχηματα και υποστηριξη μεταφορων. Θα είναι ενας ΟΗΕ ‘φαντασμα’. Τοτε είναι η σειρα της Ρωσιας να βαλει μια ταξη. Τοτε θα δειξει ποια είναι. Τωρα κανει την παπια και αφηνει τους ‘εξυπνους και πολεμοχαρεις’ να αποδυναμωνονται,να αιμορραγουν και να κουραζονται.
Οι Αμερικανοι φοβουνται πως οι Ρωσοι μπορει να επηρεασουν την παγκοσμια ανωτεροτητα που κατεχει η Αμερικη. Ανησυχουν για την πορεια της Ρωσιας και ποιες στασεις θα κρατησει, ενώ οι Ρωσοι δεν ανοιγουν τα χαρτια τους, κρατωντας μια αντιστοιχη σταση με την Λεσχη Μπιλτερμπεργκ, που δεν ανακοινωνει και δεν δημοσιοποιει τιποτα. Και εδώ αρχιζουν σοβαρα ερωτηματα σχετικα με την Ρωσια:Θα υποστηριζουν τις θεσεις της Αμερικης η θα κατευθυνουν ένα δικο τους δρομο; Η απερχομενη δυναμη της Ρωσιας θα βελτιωσει την παρουσα παγκοσμια κατασταση,η θα τη χειροτερεψει; Θα βοηθησουν στη μειωση της παγκοσμιας τρομοκρατιας η θα την προστατευσουν και θα την ενισχυουν; Η Κινα ξοδευει δισεκατομμυρια δολλαρια για την αποκτηση της πιο συγχρονης Ρωσικης οπλικης τεχνολογιας από τοτε που ο Μπους εγινε προεδρος της Αμερικης. Αλλα, η σχεση τους δεν είναι απλα μια σχεση με οπλικες συναλλαγες, αλλα και με συναλλαγες αλλων προιοντων. Οι Ισραηλινοι φοβουνται ότι αυτή η τριπλευρη συμμαχια Ιραν-Ρωσιας-Κινας απειλει τη σταθεροτητα της περιοχης και θα πρεπει να υπαρχει αντιστοιχη συμμαχια Η.Π.Α.-Ισραηλ-Τουρκια στην περιοχη για ισορροπια. Ο λογος που πιεζουν οι Αμερικανοι,να μπει η Τουρκια στην Ε.Ε.,είναι για να τραβηξει κονδυλια για «ειδικες επενδυσεις» σε υποδομες που είναι χρησιμες στις ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ στις ΠΕΡΙΟΧΕς Της ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗς ΤΟΥΡΚΙΑς, κοντα στο Ιρακ και στο Ιραν, οπου οι Τουρκοι θα οργανωσουν ισχυρη στρατιωτικη δυναμη. Ετσι δεν θα κοστισει τιποτα στους αμερικανους (αφου θα πληρωσουν οι ευρωπαιοι) και παραλληλα θα εχουν μια ισχυρη Τουρκια να συνδραμει στην νοτια κοιλια της Ρωσιας με στρατευματα και ισχυ πιεσης. Λογο των εμπορικων σχεσεων που εχει αναπτυξει η Ρωσια, εχει βελτιωσει κατά παρα πολύ την οικονομικη της κατασταση. Εχουν αυξηθει τα εσοδα του κρατους πολύ, λογο των εξαγωγων και την παραγωγη οπλων.
Γενικα η Ρωσια είναι πολύ καλυτερα σημερα απ’ότι πριν 4 χρονια εξαιτιας των στρατηγικων συμμαχιων που ανεπτυξε με γειτονικες χωρες. Φυσικα, η Αμερικη είναι ενας δανειζομενος και καποια στιγμη θα υποχρεωθει να σταματησει να δανειζεται. Για να μην βυθιστουν από την ροη του κινεζικου εμποριου, οι ΗΠΑ θα υποχρεωθουν να υποτιμησουν το δολαριο τους από τη μια μερα στην άλλη, ακομα κι αν η Αμερικη παρουσιαζει καλα σημαδια εμπορικης δραστηριοτητας. Αυτό θα σημαινε καταστροφη για ολη την Ασια και την Αμερικη. Αλλα η Αμερικη είναι σε θεση να στραφει προς τους ευρωπαικους συμμαχους της και, μεσα σε μερικα χρονια, θα μπορουσε το χρεος της να μηδενιστει. Από την άλλη η κυβερνηση του Ιραν και οι υπευθυνοι του Οργανισμου εξορυξης πετρελαιου, εχουν τα σχεδια τους. Εχουν σκεφτει να δημιουργησουν ένα χρηματιστηριο πετρελαιου και μαλιστα ΟΧΙ με χρηση των δολαριων ως μοναδα εκτιμησης συναλλαγων, αλλα το Ευρω. Ταυτοχρονα ζητησαν από πετρελαιοπαραγωγικες χωρες να λαβουν μερος στις αγοραπωλησιες που θα εκφραζονται μεσα από το χρηματιστηριο πετρελαιου της Τεχερανης. Αλλωστε οι Αμερικανοι, οι Βρετανοι και οι Ολλανδοι γωριζουν πολύ καλα ότι πολλες πετρελαιοπαραγωγικες χωρες, της Λατινικης Αμερικης, της Αφρικης και της Ασιας, θα εκαναν τα παντα για να παψουν να συνεργαζονται μαζι τους διοτι υπαρχει κακη εμπειρια. Επισης το χρηματιστηριο του ΟΠΕΚ, ο οποιος συρεται κυριολεκτικα από τα προβληματα που δημιουργουν οι χωρες που επιθυμουν αυξηση των τιμων του πετρελαιου,μεχρι και 120 δολαρια το βαρελι! Είναι γνωστο αλλωστε ότι ο ΟΠΕΚ προτεινε πολλες φορες να γινονται οι συναλλαγες του με Ευρω και όχι με δολαρια!!Το ΝΑΤΟ βρισκεται σε συγχυση εξαιτιας της κατακτησης του πλανητη,όπως η ανοδος της θερμοκρασιας της γης,τα ηφαιστεια, οι πυρκαγιες,οι πολεμοι κλπ. Βλεπουν ότι τα σχεδια τους δεν πραγματοποιουνται, γι’αυτό και είναι τρομοκρατημενοι σε τετοιο σημειο ώστε οι παγκοσμιοι ηγετες αρχιζουν να γινονται παραλογοι. Εξαιτιας της καταστασης αυτης λενε πως ‘η γη αυτή είναι μια φυλακη, μπορει όμως να γινει παραδεισος’.
Οι Illuminati σχεδιαζουν να επανεγκαθιδρυσουν την κυριαρχια τους και να επιβαλλουν την πληρη τυραννια τους στη γη. Σχεδιαζουν να ξεκινησουν ξανα τον κοσμο. Εχτισαν υπογειες πολεις και σιδηρογραμικες γραμμες που αποτελουν μερος της δομης που θα τους επιτρεψουν να επιβιωσουν από τις καταστροφες που θα πληξουν τη γη και που αποτελουν μερος του σχεδιασμου τους για την ηγεσια της γης. Επιλεγοντας τους εκλεκτους τους και την φρουρα τους σε περιπτωση πυρηνικου πολεμου θα καταφυγουν στις υπογειες πολεις τους. Μετα την καταστροφη μπορουν να τους χρησιμοποιησουν όπως και πριν. Το πιο σημαντικο είναι πως θα χρησιμοποιησουν τη νεα γενια κλωνων για να αποικησουν τη γη. Ο πληθυσμος της γης εχει προγραμματιστει για να αποδεχθει το υπογειο αυτό σεναριο. Αυτοι περιμενουν να βρουν τη γη κατοικημενη με λιγους μονο επιβιωσαντες, που θα υποταξουν ευκολα με τα οπλα την τεχνολογια και τις στρατιωτικες δυναμεις που προστατευσαν στα υπογεια κατά τη διαρκεια των καταστροφων. Αυτοι που επελεξαν για να συνεχισουν το νέο τους πολιτισμο είναι ανθρωποι και κλωνοι που επιλεχθηκαν με χαρακτηριστικο την τυφλη υπακοη. Ολο αυτό το σχεδιο είναι η «Εναλλακτικη Λυση 2». Το 1962 ένα διαστημοπλοιο προσεδαφιστηκε στον Αρη. Αποδεικνυεται η παρουσια μιας βιωσιμης ατμοσφαιρας και ενισχυθηκε η πιεση για την «Εναλλακτικη Λυση 3». Μετα από τοσα χρονια φαινεται δεν τους βγηκε η απαραιτητη τεχνολογια ή «κάτι άλλο τους εμπόδισε» για τον αποικισμο του Αρη, γι’αυτό προτιμησαν την «Εναλλακτικη Λυση 2». Είναι γεγονος πως αν ειχαν τον ελεγχο του διαστηματος, θα χρησιμοποιουσαν την «Εναλλακτικη Λυση 3» και θα ειχαν καταστρεψει τον πλανητη ή θα ειχαν επιβαλλει την κυριαρχια τους. Οι Illuminati βρισκονται σημερα αναμεσα μας. Είναι ολες αυτές οι μαριονετες που τους παρουσιαζουν ως πολιτικους του κοσμου. Οι κλωνοποιημενοι ανθρωποι, ζωα και φυτα βρισκονται ηδη αναμεσα μας. Αυτό το τολμηρο σχεδιο δεν το γνωριζουν οι λαοί γι’αυτό θα αποδεχθουν τους νεους παγκόσμιους ηγέτες. Επισης για το λογο αυτό εδώ και πολλα χρονια η Γη είναι ενας πλανητης γεματος από σκλαβους. Οι Illuminatiεχουν μεγαλη δυναμη και επιρροη. Υπάρχει όμως ελπίδα για την τελική σωτηρία σε όλα τα επίπεδα και από όλους τους τύπους της συνειδητότητας που έχουν παγιδευτεί σ’αυτή τη διάσταση.
Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Υπαρχουν πολλες αναφορες ότι τα γεγονοτα της 11ης Σεπτεμβριου ηταν στημενα από νέο-συντηρητικους. Καποιοι υποστηριζουν ότι οι Διδυμοι Πυργοι πρεπει να καταστραφηκαν με εκρηκτικα. Με λιγα λογια, σχεδιασαν τις επιθεσεις ενώ ειχαν ετοιμασει τους πυργους με εκρηκτικα. Ενεργοποιησαν τα εκρηκτικα μετα που επεσαν τα αεροπλανα πανω στα κτιρια. Μια άλλη εκδοχη είναι ότι τα εκρηκτικα τα ειχαν βαλει μεσα στα αεροπλανα που επεσαν στους Διδυμους Πυργους. Συμφωνα με πηγες, ένα από τα κεντρικα προσωπα στο σχεδιασμο και στην εκτελεση της καταστροφης ηταν αμεσος συνεργατης της κυβερνησης. Δεν ηταν μονος του,βεβαια, ειχε συνεργατες τους αλλους νέο-συντηρητικους. Αλλα αν δεν τον πειραξε που κατεστρεψε τις ζωες χιλιαδων πολιτων, εριξε ολη τη γη σε οικονομικη υφεση, προκαλεσε έναν νέο πολεμο, αυξησε την τρομοκρατια, και σκοτωσε τοσους συμπολιτες του, ποιος ξερει τι άλλο μπορει να κανει -Πυρηνικο, Χημικο η Βιολογικο πολεμο- και να ριξει τις ευθυνες οπου του συμφερει. Επισης γιατι ολοι οι Εβραιοι που εργαζονταν στους Διδυμους Πυργους, την 11η Σεπτεμβριου, απουσιαζαν ολοι αυτή την ημερα από την εργασια τους; Τα συμβατα ΜΜΕ αρνουνται να δημοσιευσουν τα στοιχεια που υπαρχουν. Αντιθετως, απλα εκδιδουν ότι πληροφοριες τους δινει ο στρατος. Λιγοι δημοσιογραφοι τολμουν να πουν την αληθεια. Και όταν το κανουν, απολυονται από τα καναλια η τις εφημεριδες τους. Αυτος ο πολεμος χωριζει τον κοσμο. Από τη μια,οι πολιτικοι προωθουν ένα πολεμο εναντιον της τρομοκρατιας η υπηρετουν τα συμφεροντα καποιων πλουσιων ανθρωπων με μεγαλες προσδοκιες για την κατοχη του κοσμου; Καποιοι πιστευουν πως αυτος ο πολεμος του τρομου που ξεκινησε επι του Τζορτζ Μπους ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, μπορει να οδηγησει τον κοσμο στον πολεμο των πολεμων οπου θα κριθει η τελευταια μαχη. Παρα πολλοι ανθρωποι ξερουν πως κατι δεν παει καλα μ’αυτόν τον πολεμο του Μπους. Προσπαθει να μας φοβισει με τον εφιαλτη της τρομοκρατιας και του συνεχιζομενου φοβου, αντι να μας πεισει πως θα βελτιωσει το μελλον μας. Παιρνει δυναμη από το φοβο που μας πουλαει. Χρησιμοποιει δικτατορικους μεθοδους και οργανα, όπως το να τοποθετει κρυφες καμερες παντου, να ξοδευει δισεκατομμυρια στην παρακολουθηση των πολιτων για την υποτιθεμενη ασφαλεια. Αλλα ο κοσμος ξυπναει, και στην Αμερικη και στην Ευρωπη. Αρχιζει να αναρωτιεται γιατι γινονται καποια πραγματα. Αν αυτοι θελουν να μας πουλησουν τα σχεδια τους, δε χρειαζεται να τα αγορασουμε. Μετα την 11η Σεπτεμβριου,οι αμερικανοι και οι «δεξαμενές σκέψεις» τους,διακύρηξαν τον πολεμο κατά της τρομοκρατιας και πρωτος στοχος αποτελουσαν οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν.Ξεκινησαν τον πολεμο για να συλλαβουν τον υπεύθυνο για την πτωση των Δίδυμων Πύργων που κατά τους αμερικανούς ήταν ο άλλοτε συνεργάτης τους (ίσως να παραμένει ακομα) Μπιν Λάντεν. Φυσικά ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δε βρέθηκε ποτε μέχρι σήμερα. Πάντως και σε αυτό τον πολεμο την πληρωσαν ως συνήθως οι άμαχοι. Ο Δρόμος που θα συνεδενε την Κασπία Θάλασσα με τον Ινδικό Ωκεανό αποτελουσε πραγματικο κινητρο των αμερικανων και σε αυτό τον πολεμο άμαχοι σκοτωθηκαν επι τοπου από αμερικανικους βομβαρδισμους χωρις να υπολογιζονται οι τραυματιες που υπεκυψαν στα τραυματα τους.
ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
Το κρυφο ονειρο της Λεσχης Μπιλτερμπεργκ είναι η ιδρυση μιας Παγκομιας Κυβερνησης που θα διευθυνεται από τον ΟΗΕ.Θα εχει τη δυναμη και τα λεφτα να πραττει όπως θελουν τα μελη της Μπιλτερμπεργκ. Ονειρευονται έναν κοσμο χωρις διαφορετικα εθνη, χωρις διαφορετικες θρησκειες, χωρις διαφορες. Ο κοσμος θα δουλευει γι’αυτους για να πλουτισουν ακομη περισσοτερο και μας θελουν υποδουλους τους. Οι λαοι του κοσμου δεν πρεπει να πιστευουν όλα οσα τους λενε. Να ξερουμε πως αλλα συμφεροντα κρυβονται πισω από ολες τις κινησεις και αποφασεις των πολιτικων αρχηγων μας. Όλα τα μεγαλα καναλια και υπηρεσιες ειδησεων είναι στην κατοχη της Ελιτ. Φιλτραρουν τις ειδησεις ώστε να ακουσουμε μονο αυτά που τους συμφερουν και θελουν να μαθουμε. Η αριστοκρατικη οικογενειαRothschild εχουν την κατοχη των δυο μεγαλυτερων υπηρεσιων ενημερωσης στον κοσμο, υπηρεσιες απ’οπου παιρνουν τα νεα και τα στοιχεια οι εφημεριδες και μεγαλοι τηλεοπτικοι οργανισμοι για τις ειδησεις τους. Επισης τα δικαιωματα των πολιτων θα περιοριστουν και τα σωματα ασφαλειας θα μπαινουν ολο και περισσοτερο μεσα στις ζωες μας για να μας ελεγχουν. Γι’αυτό οι λαοι πρεπει να προστατεψουν τα συνταγματα τους και τα δικαιωματα τους,και να μην αφησουν κανενα να ριξει σταχτη στα ματια τους. Πως μπορουμε εμεις οι απλοι ανθρωποι να περιορισουμε η και να σταματησουμε τους Ελιτ; Ηδη γινονται προσπαθειες προς αυτό.Νομιμες διαδηλωσεις, ενημερωση των πολιτων, η ψηφος στις εκλογες σε ανεξαρτητους υποψηφιους (λετε να υπαρχουν ανεξαρτητοι και ‘απουλητοι’;) Οι ΕΛΙΤ ελεγχουν τα παντα: τα σωματα ασφαλειας, τα δικαστικα συστηματα των χωρων, τη βουλη, το Κογκρεσο, τους πολιτικους αρχηγους μας, είναι παντου. Υπαρχουν στοιχεια που δειχνουν πως ολοι οι σημαντικοι πολιτικοι αρχηγοι είναι μελη των κρυφων αυτων οργανωσεων. Γι’αυτό το λογο, δεν πρεπει να τους υποστηριζουμε στις εκλογες. Τα μεγαλα κομματα υπηρετουν και μεγαλα συμφεροντα. Το βλεπουμε να γινεται και εδώ στην Ελλαδα, αλλα και σ’ολες τις ανεπτυγμενες χωρες. Δεν κυβερνουν αυτοι που ψηφιζουμε, αλλα αυτοι που τους δινουν τα μεγαλα, κρυφα λεφτα.
Είναι απαραιτητο να στηριζουμε τα μικρα και ανεξαρτητα κομματα των χωρων μας. Αυτοι δεν εχουν τα λεφτα, η τους πλουσιους χορηγους να υπηρετουν τα συμφεροντα των Ελιτ. Λειτουργουν με το καλο του λαου στο μυαλο τους. Αν νικησουν οι υποψηφιοι των τριτων κομματων, ισως να ηταν καλο να καταργηθει το δικομματικο συστημα, και να δοθει περισσοτερη εμφαση στο δικαιωμα δημοψηφισματος. Αυτό προυποθετει και σωστη ενημερωση των πολιτων για το τι πραγματικα γινεται. Ισως αφηνουμε τους πολιτικους στην Αθηνα να νομοθετουν ελευθερα, υποτιθεται για το καλο μας, αλλα γνωριζουμε πως υπηρετουν αλλα συμφεροντα, χωρις να εχουμε καμια απαιτηση. Τους ψηφιζουμε και τους ξαναψηφιζουμε για ένα καλυτερο αυριο, προς οφελος της Ελλαδος και του κάθε Ελληνα και όχι για τα συμφεροντα κρυφων ομαδων και υποχθονιων σχεδιασμων. Η πολιτικη κοινωνια, το κρατος, υπαρχει και αποβλεπει σε ένα σκοπο : στην ευδαιμονία του ανθρώπου, στην πνευματική και ηθική ζωή του, όπως έλεγε ο Αριστοτέλης. Τα συστηματα φορολογησης είναι υπερβολικα πολυπλοκα και μονο καποιος με λεφτα που μπορει να πληρωσει καλο λογιστη και δικηγορο, μπορει να αποφυγει να πληρωσει οσα θα επρεπε να πληρωνει. Οι μεγαλοι επιχειρηματιες -μεγιστανες του πλουτου- ελεγχουν την πλειοψηφια των εταιρειων και την πλειοψηφια του εργατικου δυναμικου. Γι’αυτό το λογο, μπορουν να μεταφερουν εργοστασια και γραφεια από μια «ακριβη» χωρα σε μια «φτηνη» χωρα. Οποτε, οι εργατες και υπαλληλοι στις ακριβες χωρες μενουν χωρις δουλειες και εξαρτωνται, τοσο από τις κοινωνικες υπηρεσιες των κρατων οσο και από των μεγαλοκαρδων επιχειρηματιων να τους προσλαβουν, ακομη και για προσωρινη εργασια χωρις ασφαλιση, καλων αποδοχων η και μερικης απασχολησης, ενώ οι εργατες στις φτηνες χωρες δουλευουν αμετρητες ωρες και σε ασχημες συνθηκες, μεχρι να τους ξεζουμισουν και αυτους και να προχωρησουν οι εταιρειες σε ακομη φθηνοτερες χωρες (αν δεν υπαρχουν φθηνοτερες χωρες, η ηγεσια της Μπιλτερμπεργκ δημιουργει εγκαιρως δυο-τρεις πολεμους και τις φτιαχνουν) !Στις περισσοτερες περιπτωσεις, υπαρχει συναινεση από τα εργατικα σωματεια για αλλαγες και τετοιες ενεργειες, επειδη και αυτοι είναι μελη της Ελιτ. Ειναι γνωστος ο κυκλος που συμβαινει εδώ στην Ελλαδα, στην υπολοιπη Ευρωπη και στην Αμερικη. Ποσους Γ.Γ. Συνομοσπονδιας Εργατων Ελλαδας γνωριζετε που εγιναν βουλευτες και μετα Υπουργοι; Και το πιο σημαντικο απ’όλα, μακαρι τα λεφτα που δινουμε στο κρατος να πηγαινουν για καλους σκοπους, γιατι συνηθως «χανονται» στο δρομο!!
Στη λέσχη Μπίλτερμπεργκ, οι Ελιτ είναι σε ολες τις θεσεις εξουσιας και εχουν τη δυνατοτητα να οδηγησουν τις κεντρικες τραπεζες του κοσμου. Ρυθμιζουν επιτοκια, την αξια των νομισματων, τις τιμες του χρυσου και αλλων μεταλλων, του πετρελαιου, των πολιτιμων λιθων, των μεταλλων με τη μεγαλυτερη κινηση και ζητηση για βιομηχανικη χρηση (π.χ. χαλκος,αλουμινιο) ποιες χωρες και τι ποσο θα δανεισουν σε κάθε χωρα. Και νομιζαμε πως οι ανεξαρτητοι οργανισμοι και το ελευθερο εμποριο τα εκριναν αυτά. Συμφωνα με το Συνταχμα των Η.Π.Α., το δικαιωμα της δημιουργιας και εκτυπωσης χαρτονομισματων δοθηκε στο Κογκρεσο και στο Υπουργειο Οικονομικων. Αλλα συμφωνα με προσφατο νομο,το Νομο των Ομοσπονδιακων Αποθεματων, περασε στο Φεντεραλ Ρεσερβ (η Ομοσπονδιακη Φυλαξη), η κεντρικη τραπεζα των Η.Π.Α. Αυτό σημαινει ότι το Φεντ, όπως λεγεται στην Αμερικη,εχει τη δυναμη να ρυθμισει την αξια του δολαριου, και όχι το Κογκρεσο.Συμπτωματικα, ο Διοικητης του Φεντεραλ Ρεσερβ, είναι πάντα μελος της λεσχης Μπίλτεμπεργκ και εντελως συμπτωματικα η κεντρικη τραπεζα των Η.Π.Α. ανηκει στον Rockefeller, ο οποιος εχει και ιδιωτικο νομισματοκοπειο, ο οποιος παλι εντελως συμπτωματικα είναι Διευθυνων Συμβουλος Κοσμου. Το συνδιαστικο παιγνιδι παιζεται αυτή τη στιχμη από τη Λεσχη Μπιλτερμπεργκ, τηνNSA, την NSS, την Τριμερη Επιτροπη, τη Λεσχη της Ρωμης, και από άλλες γνωστες και αγνωστες λεσχες και υπολεσχες και μυστικες εταιρειες. Οι ομαδες και οι λεσχες αυτές δεν είναι παρα εκτελεστικα οργανα ενός αορατου ιερατιου, μιας αορατης ομαδας που αποτελειται από 72 ατομα. Τα 72 αυτά ειδικα ατομα εκπροσωπουνται από 9 συγκεκριμενα ατομα,και μεταξυ αυτων είναι οι Rock και Roth και η βασιλισσα της Ολλανδιας.
Οι ομάδες αυτές παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως πανίσχυρους και προσπαθούν να υφάνουν μια παγκόσμια κυβερνητική συνωμοσία. Εχουν λειτουργικες υποομαδες και στις ΗΠΑ, χρησιμοποιουν τα πολιτικα και οικονομικα κινητρα μονο ως μεσο, ενώ οι σκοποι τους είναι αλλοι, όπως παγκοσμια πολιτιστικη και πνευματικη κυριαρχια, φυλετικες ιστοριες, βιολογικες μεταλλαξεις, επιτευξεις που σχετιζονται με μυστικιστικες δοξασιες, με μυστικες τεχνολογιες, και αλλα πολύ περιεργα πραγματα, που ο πολυς κοσμος δεν μπορει ουτε να τα φανταστει. Ο εκαστοτε προεδρος των ΗΠΑ, είναι απλο εκτελεστικο τους οργανο, ενω στην οικονομια των ΗΠΑ, δεν υπαρχει εθνικη τραπεζα, Κεντρική Τράπεζα ανηκει μεταξυ αλλων σε ‘σιωνιστικούς’ κυκλους και στη βασιλισσα της Ολλανδιας.., κλπ..Από τοτε ασχολουνται με τι άλλο; Το μισος, την καταστροφη και την κακια. Αλλωστε δεν γνωριζουν κατι άλλο. Ακομη και όταν αγαθοεργουν, επενδυουν σε κατι με σκοπο το μεγιστο κερδος, που θα τους δωσει την δυναμη και τα πλεονεκτηματα να κανουν ακομη μεγαλυτερο κακο. Γι’αυτό θα τους βρει κανεις πισω από τα μεγαλυτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα. Εκει είναι η φωλια τους, από εκει σταζουν το φαρμακι τους πανω στις κοινωνιες και τους λαους, από εκει γινεται η εκκινηση των πολεμων τους εναντιον των φτωχων πανω στον πλανητη. Η εκκλησια της ανομιας και του πολεμου είναι ο ΟΗΕ. Ορισμενοι από τους πολλους στοχους τους είναι : Κατάργηση όλων των διατεταγμένων και εκλεγμένων κυβερνήσεων. Κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας. Κατάργηση όλης της κληρονομιάς. Κατάργηση του πατριωτισμού. Κατάργηση όλων των θρησκειών. Κατάργηση της οικογένειας. Δημιουργία ‘Παγκόσμιου Δανειακού Συστήματος’. Δημιουργία ‘Παγκόσμιου Συστήματος Παρακολούθησης’. Δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Η Κεντρική Τράπεζα είναι ένα ίδρυμα που παράγει τα χρήματα ενός ολόκληρου έθνους και κατά συνέπεια αν γίνει μια Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα θα ελέγχει τα χρήματα παγκοσμίως, όλων των εθνών. Δυο είναι οι βασικές λειτουργίες μιας Κεντρικής Τράπεζας: ο έλεγχος του επιτοκίου της αγοράς κι ο έλεγχος της νομισματικής κυκλοφορίας ή αλλιώς του πληθωρισμού. Η Κεντρική Τράπεζα δεν παρέχει απλά χρήματα στην οικονομία μιας κυβερνήσεως, αλλά τα δανείζει με τόκο. Έπειτα μέσω της διαδικασίας ελέγχου της νομισματικής κυκλοφορίας ρυθμίζει την αξία του χρήματος που χρησιμοποιείται. Η δομή αυτού του συστήματος, μακροπρόθεσμα δημιουργεί μονάχα ένα πράγμα: χρέη! Αυτή είναι η κομπίνα τους. Κάθε δολάριο ή ευρώ που τυπώνεται από την Κεντρική Τράπεζα δανείζεται με τόκο. Αφού η Κεντρική Τράπεζα έχει το μονοπώλιο στην παραγωγή του συναλλάγματος για ολόκληρο το κράτος ή τα έθνη και δανείζει το κάθε νόμισμα με κάποιο χρέος εξ΄αρχής σε αυτό, που βρίσκουν τα λεφτά τα έθνη για να πληρώσουν το χρέος; Πουθενά αλλού από την Κεντρική Τράπεζα, που σημαίνει ότι η ίδια πρέπει να αυξάνει συνεχώς την κυκλοφορία του χρήματος, για να καλύψει τα τρέχοντα χρέη, που με τη σειρά τους, μιας και τα νέα χρήματα δανείζονται επίσης με τόκο, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο χρέος! Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του συστήματος είναι αναπόφευκτα η δουλεία! Καθότι είναι αδύνατο για τις κυβερνήσεις και κατά συνέπεια για το κοινό, να γλυτώσουν από το αναγεννώμενο χρέος. Οι Εθνοπατέρες μας το ήξεραν καλά αυτό. Ο Τόμας Τζέφερσον είχε πεί κάποτε: τα τραπεζικά συστήματα είναι πιο επικίνδυνα κι από στρατούς. Αν ο αμερικάνικος λαός επιτρέψει ποτέ σε ιδιωτικές τράπεζες να ελέξουν την νομισματική κυκλοφορία, οι τράπεζες και οι οργανισμοί που θα αναπτυχθούν κοντά σε αυτές, θα κλέψουν την ιδιοκτησία των ανθρώπων, μέχρι τα παιδιά τους να ξυπνήσουν άστεγα στον τόπο που κατέκτησαν οι γονείς τους. Ας μην ξεχνάμαι, ότι, αυτό που άρχησε να συμβαίνει στην Αμερική, συμβαίνει τώρα στον περισσότερο κόσμο. Και είμαστε για τα καλά καθ΄οδόν προς την εξαφάνιση των μετρητών (CASHLESS SOCIETY - ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ). Οι συνήγοροι μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά έχουν πολλά καταπειστικά επιχειρήματα. Και στη συνέχεια λαμβάνει τη σκυτάλη το εμφυτέυσιμο τσιπ, γνωστό ως το "Χάραγμα Του Θηρίου".
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ειχε ως σκοπο του την καταστροφη των Κζαρ και του τοτε Τσάρου στην Ρωσία, οι οποιοι ηταν η αιτια για την αποτυχια του σχεδιου του Οίκου Roth, να δημιουργηθει η Κοινωνια των Εθνων μετα τους Ναπολέντιους πολέμους. Ουσιαστικα επροκειτο για ένα σχεδιο εκδικησης, το οποιο με το αιματοκυλισμα των ευρωπαικων λαων, ειχε ως σκοπο να μετασχηματισει την Ρωσια σε κουμμουνιστικο κεντρο και τοπο άθεων. Ετσι οι Ιλλουμινατι φροντιζαν να δημιουργηθουν μεγαλες διαφορες μεταξυ των αυτοκρατορων της Ευρωπης και στην συνεχεια τους οδηγησαν σε πολεμο. Παραλληλα οργανωσαν και εκπαιδευσαν δικους τους ανθρωπους στην Νεα Υορκη και στην Ελβετια, οι οποιοι δυο χρονια πριν την Οκτωβριανη επανασταση της Ρωσιας, εισεβαλαν μυστικα σ’αυτην, διαθετοντας κεφαλαια και γνωση, και δημιουργησαν τις προυποθεσεις της ρωσικης επαναστασης. Εκεινης που κοστισε εκατομμυρια ζωες Ρωσων πατριωτων που εβλεπαν την χωρα τους να παγιδευεται στα χερια του κομμουνιστικου μανιφεστου του Καρλ Μαρξ. Ηταν η εποχη που οι Μπολσεβίκοι προκαλεσαν φρικαλεοτητες και εκατομμυρια δολοφονιες. Μεχρι τον Β’ Π.Π. οι Ιλλουμινάτι ειχαν ολοκληρωσει και το φασιστικο συστημα και το πολιτικο σιωνιστικο συστημα. Η Ευρωπη ηταν ερμαιο τριων τουλαχιστον συστηματων, που διαιρουσαν τους λαους σε μικροτερα κομματια. Σ’ένα τετοιο περιβαλλον ξεσπασε ο Β’ Παγκοσμιος Πολεμος. Τοτε παρουσιαστηκε και το σχεδιο εξαφανισης των εβραιων στα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ναζι. Ο αριθμος των εβραιων που εχασαν τη ζωη τους, αποτελουσε και την δικαιολογια να δημιουργηθουν οι προυποθεσεις εφευρεσης του κρατους του Ισραηλ στην Παλαιστινη, που στην ουσια δεν αποτελει τιποτα άλλο παρα μια στρατιωτικη βαση για τα συμφεροντα της σιωνιστικης Δυσης στις χωρες της Μεσης Ανατολης.
Το κακο με τους σιωνιστες είναι ότι δεν μπορεις να τους εντοπισεις σε δικες τους εστιες και να τους πολεμησεις, γιατι δρουν παντα πισω από καποιο προκαλυμμα, χρησιμοποιουν διαρκως αλλους, μισθοφορους η οργανα ασυναισθητα, ή υποχειρια, όπως και να τους βαφτισεις το αποτελεσμα το ιδιο είναι και μ’αυτων των υποχειριων τις πλατες χτυπανε. Ο αντισημιτισμος εγινε επισημη πολιτικη της γερμανικης κυβερνησης όταν ο Χίτλερ ονομαστηκε Καγκελάριος του γερμανικου Ραιχ στις 30 Ιανουαριου του 1933. Την ανοιξη του 1933 παρετηρηθη η αρχη μιας περιοδου ιδιωτικης συνεργασιας μεταξυ του Σιωνισμού και του γερμανικου φασιστικου καθεστωτος, ώστε να μεγαλωσει το ρευμα των Γερμανοεβραιων μεταναστων και κεφαλαιων στην Παλαιστινη! Οι Σιωνιστικες αρχες καταφεραν να κρατησουν μυστικη αυτή τη συνεργασια για μακρυ χρονικο διαστημα και μονο στις αρχες του 1960 ακουστηκαν οι πρωτες κρισεις γι’αυτην εδώ κι εκει. Με την ευκαιρια της 16ης Συνόδου του ισραηλιτικού Κομουνιστικού Κόμματος ανακοινωθηκε το περιεχομενο ενός εγγραφου που περιειχε τη δηλωση ότι : «αφοτου ο Χιτλερ πηρε την εξουσια στη Γερμανια και ηταν ολες οι αντιφασιστικες δυναμεις του κοσμου και η μεγαλυτερη πλειοψηφια των εβραικων οργανωσεων ζητουσαν να μπουκοταρουν τη ναζιστικη Γερμανια, υπηρξαν επαφες και συνεργασιες μεταξυ των Αρχηγών του Σιωνισμού και της Χιτλερικής Κυβερνήσεως! Το εγγραφο αυτό απεκαλυπτε ότι ο Σιωνιστης ηγετης Eliezer Linveh που ητο εκδοτης της εφημεριδος Haganah κατά τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο, δηλωσε κατά τη διαρκεια συμποσιου οργανωμενου από την ισραηλινη εφημεριδα Maariu το 1966 ότι «για τους Αρχηγους του Σιωνισμού η διάσωση των Εβραίων δεν αποτελουσε σκοπο αυτή καθ’αυτή, αλλα μονο μεσο, π.χ. να εγκαθιδρυσουν ένα κρατος εβραικό στην Παλαιστίνη». Το να αναζητησει κανεις ποια ηταν η αντιδραση του Σιωνιστικου Κινηματος προς το γερμανικο φασισμο ο οποιος κατά τη δωδεκαχρονη κυριαρχια του δολοφονησε εκατομμυρια Εβραίους, αποτελει ταμπου στα ματια των Αρχηγών του Σιωνισμού. Παραλληλα, η καταστροφη των οικονομιων εδωσε νεα κινητρα για τον δανεισμο τεραστιων κεφαλαιων των τραπεζων των Ιλλουμινατι, προς τις χωρες που ενεπλακησαν στον πολεμο. Λογο του γενικου ξεχαρβαλωματος των κρατων της Ευρωπης, οι Ιλλουμινατι φροντισαν και εστειλαν ειδικους συμβουλους, οι οποιοι ανελαβαν να συμβουλεψουν τις νεοσυστατες κυβερνησεις σε θεματα δημιουργιας νεων υποδομων,κατά το προτυπο το δικο τους. Δεν περασαν δεκα χρονια από την ληξη του πολεμου και εσκασε η πρωτη (όμως παλαιοτατη) ιδεα για την ενωμενη Ευρωπη. Μια ιδεα που βασιζονταν στην ειρηνη, την ασφαλεια και την προοδο των λαων, μετα από έναν δευτερο παγκοσμιο πολεμο. Κατω από την ψυχολογια εκεινης της περιοδου και με νωπες τις μνημες των νεκρων και των στρατοπεδων συγκεντρωσεων, των Ναζιστικων θηριωδιων και της φτωχειας των λαων, κανεις δεν ειπε ‘τιποτα’ στην δημιουργια, από την μια του Ισραηλ και από την άλλη της Ευρωπαικης Οικονομικης Ενωσης (που ειχε αρχισει ως ΕΚΑΧ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΧΑΛΥΒΑ - μεταξυ τριων χωρων, Βελγιου, Ολλανδιας και Λοξεμβουργου, γνωστης και ως BENELUX). Μιας Ευρωπαικης Ενωσης κρατων που αναδημιουργηθηκαν με κεφαλαια και συμβουλους των Ιλλουμινατι.
Μιας Ευρωπαικης Ενωσης που κατά την προφητεια του Μοναχού Παίσιου δεν εχει μελλον! «η Ευρωπαική Ένωση είναι το κράτος του Ισραήλ και λίγα τα ψωμιά της»
Οσο για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτος βρισκεται σε εξελιξη και σταδιακη αναπτυξη. Αποτελει το τριτο και κυριοτερο σταδιο, πριν από την πληρη εξαρτηση του κοσμου από τους Σιωνιστες, δηλαδη τους Ιλλουμινατι. Από μια παλια επιστολη που διερρευσαι από τους Ιλλουμινατι αναγραφονταν τα εξης : Θα εξαπολυσουμε τους αθεους και θα προκαλεσουμε έναν τεραστιο κοινωνικο κατακλυσμο, που η φρικη του δεν θα εχει ομοιο. Η αναταραχη θα καλυψει ολες τις χωρες του κοσμου. Οι μειονοτητες θα επαναστατησουν εναντιον ολων των μεγαλων θρησκειων και κυριως εναντιον του χριστιανισμου. Κατοπιν αυτου ολοι οι ανθρωποι θα ζητουν ένα ασφαλες καταφυγιο. Αυτό το καταφυγιο θα τους το προσφερουμε εμεις, με δικους μας νομους, κατω από τα φωτα του Λούσιφερ. Ωστόσο, σήμερα διαπιστώνουμε ότι ο κοινωνικός κατακλυσμός προκαλείται από τον οικονομικό πόλεμο και από τεχνητές οικονομικές κρίσεις που εξαπόλυσαν οι κατέχοντες Ιλλουμινάτι. Αποσκοπούν να φέρουν τρομερή κρίση στον Κόσμο και κατόπιν να εμφανιστούν ως σωτήρες Του, προσφέροντας χρήμα και εργασία, αφού πρώτα όμως θα έχουν αρπάξει γή και ύδωραπό τα κράτη που χρωστούν στην Παγκόσμια Τράπεζά τους. Χρέη που οι ίδιοι οι Ιλλουμινάτι δημιούργησαν για να εξηπηρετήσουν τους σκοπούς τους κάτω από την ανοχή διεφθαρμένων πολιτικών και Κυβερνήσεων που δωροδοκήθηκαν. Κατόπιν ως ποιμενάρχες θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο κάτω από μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, με την οποία θα διοικούν και θα ελέγχουν την ανθρωπότητα σύμφωνα με τις εντολές των Αποστατών. Για να φτάσουν όμως σε αυτό το σημείο πρέπει να γίνουν απόλυτοι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου, πράγμα δύσκολο πλέον, γιατί έχουν ήδη αποκαλυφθεί τα σχέδια τους και ως εκ τούτου με τις απάνθρωπες ενέργειες τους έχουν προκαλέσει την αντίδραση γήινων και άλλων οντοτήτων. Μάλλον το πάθημα της Ατλαντίδας δεν τους έγινε μάθημα!
Οι ΗΠΑ οξυνουν την κριση στην οποια εχουν εμπλακει την τελευταια διετια με τον γιγαντα που ακουει στο ονομα Κινα. Οι ΗΠΑ απειλουν : «Αν το Πεκινο δεν ανατιμησει σημαντικα την ισοτιμια του γουαν εναντι του δολαριου, τοτε θα προωθησουμε προς ψηφοφορια το νομοσχεδιο με τους βαρεις δασμους κατά των κινεζικων εισαγωγων». Το Κογκρεσο καταγγελει ότι η Κινα διατηρει τεχνικα υποτιμημενο το γουαν, με συνεπεια να πληττονται οι αμερικανικες βιομηχανιες και να χανονται πολυτιμες θεσεις εργασιας. Στις 21 Ιουλιου του 2005, η Κινα εγκατελειψε την από δεκαετιας σταθερη συνδεση του εθνικου της νομισματος με το αμερικανικο νομισμα. Το νομισμα της Κινας που ηταν προσδεμενο από το 1995 με το δολαριο στην ισοτιμια των 8,28 γουαν ανα δολαριο, καθοριστηκε σε νεα κεντρικη ισοτιμια των 8,11 γουαν ανα δολαριο, δηλ. μηδαμινη ανατιμηση κατά 2,1%. Με το νέο συναλλαγματικο καθεστως το Πεκινο εχει προσδεσει την ισοτιμια των γουαν σε ένα καλαθι νομισματων που το συνθετουν κυριως το δολαριο, το γεν, το ευρω και το νοτιοκορεατικο won. Όμως εχει καθιερωσει μια ιδιαιτερη μικρη διακυμανση +/- 0,3% της ισοτιμιας του γουαν εναντι του δολαριου, επι ημερησιας βασεως, με βαση την ημερησια ισοτιμια. Προκειται για μια εξυπνη «ελεγχομενη διακυμανση» που κρατα ουσιαστικα «αιχμαλωτο» το δολαριο με το γουαν. Παντως η προειδοποιηση των ΗΠΑ. πυροδοτησε την αντιδραση του Πεκινου. Με δηλωση του ο πρωθυπουργος της Κινας Γουεν Τζιαμπάο επισημανε ότι η «σταδιακη» ενισχυση της ευελιξιας του γουαν εναντι του δολαριου αποτελει μερος ενός σχεδιου με στοχο να αποτραπει η υπερθερμανση της οικονομιας. Οι ρυθμοι αυξησης των νεων εργων και επενδυσεων που υλοποιουνται στη χωρα,είναι εξαιρετικα ανησυχητικοι. Στη σκια των γερανων και του κατασκευαστικου οργασμου, αναμεσα στους φρενηρεις ρυθμους ενισχυσης της βιομηχανικης παραγωγης, στον αγωνα για την εξασφαλιση πρωτων υλων και ενεργειακων πορων, στην αυξανομενη διεισδυση στις ξενες αγορες, η προσκληση είναι διπλη. Από την μια να αποτραπει η υπερθερμανση της οικονομιας, με περιοριστικα μετρα ή με νεα ανατιμηση του γουαν και από την άλλη να διασφαλιστει η συνοχη του δοκιμαζομενου κοινωνικου της ιστου. Στον περισσοτερο κοσμο, στο ακουσμα της λεξης Ρωσια, οι πρωτες εικονες που αυτοματως ερχονται στο μυαλο είναι αυτές που ακολουθησαν τη διαλυση της ΕΣΣΔ και του πλιατσικου που εκαναν στη χωρα ο Γιέλτσιν και οι ολιγαρχικοι φιλοι του, με την «επαναφορα επισημων σχεσεων με το Ταγμα της Μαλτας», καθως και των Μασονικών Στοών που ξανα ανθισαν επι Γιέλτσιν στη Ρωσια και απομυζουσαν τον εθνικο πλουτο της χωρας.
Όταν ανηλθε εις την εξουσια την 10η Ιουλιου 1991, ο προεδρος Μπόρις Γιέλτσιν κατά την στιγμη της ευλογιας του υπο του Πατριαρχου Ρωσικης Ορθοδοξου Εκκλησιας, την οποια θρησκεια, που είναι η παραδοσιακη θρησκεια των Ρωσων, αυτος αντικατεστησε και επροδοσε με την Μασονικη, Σατανικη Ευλογια. Συμφωνα όμως, με τις προφητειες του Οσιου Σεραφειμ του Σαρωφ, η Ρωσια πρεπει να αναστηθει και οργανο του Θεου πρεπει να γινει, Κυβερνητης σοφος, θεοσεβης και σταθερος ανδρας ο οποιος θα επαναφερει την ταξη στην Ρωσια. Τοτε οι διωκτες του Χριστου και οι καταδοτες δεν θα είναι κρατικοι υπουργοι, οι δε Μασόνοι και οι Ιησουίτες θα φυγουν στα δικα τους μερη και δεν θα διαφθειρουν πλεον την ψυχη του μεγαλου Ρωσικου λαου. Όπως και εγινε! Σημερα η Ρωσια αλλαζει οψη και δεν είναι μακρια από το σημειο που η οικονομια της θα μπορει να κυταει ισοτιμα αυτές των αλλων 7 πλουσιοτερων χωρων. Αποληρωνει το χρεος υψους 22,3 δις. Ευρω που ανελαβε να τακτοποιησει μετα τη διαλυση της Σοβιετικης Ενωσης. Η ταχεια αυτή εξοφληση θα αποφερει μακροπροθεσμα στο ταμειο της χωρας 7,7 δις. Ευρω από τους τοκους που θα κατεβαλε. Καταλυτικος παραγοντας για την οικονομικη ανοιξη επαιξε η αυξηση στις τιμες πετρελαιου και η δημιουργια αγωγων πολλων χιλιομετρων, κατι που σημαινει πως ενεργειακα από την Ρωσια εξαρτωνται πολλες χωρες στην Ευρωπη και την Ασια. Με την ολοκληρωση μαλιστα των αγωγων φυσικου αεριου της Βαλτικης, του Blue Streamκαι του πετρελαιαγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη, αναμενεται τα κερδη της χωρας να υπερδιπλασιαστουν. Σημαντικη αυξηση των κερδων αποτελει η ανθιση που παρουσιαζει η πωληση οπλων σε χωρες με μεγαλο οικονομικο υποβαθρο, όπως είναι η Κινα, το Ιραν και η Ινδια και δευτερευοντως προς το παρον στις χωρες «μαυρα προβατα» για τις ΗΠΑ,όπως η Βενεζουελα, Βολιβια και συντομα το Περου. Η οικονομικη αναπτυξη οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στη διασφαλιση του δημοσιου χρηματος, χαρη στην επιλογη του Πούτιν να τοποθετησει στενους του συνεργατες σε καιριες θεσεις όπως στην «Γκαζπρομ», σε αμυντικες βιομηχανιες, ακομα και στη «LADA», για να μην κανουν πλεον τα χρηματα φτερα. Η παραπανω εικονα αντανακλαται και στο ρούβλι. Το εθνικο νομισμα της χωρας,από την 1ηΙουλιου 2006 αποτελει και επισημα μετατρεψιμο νομισμα. Αυτό θα εχει ως αποτελεσμα η ρωσικη οικονομια να γινει ελκυστικη στους ξενους επενδυτες να μπορουν να ανοιγουν λογαριασμους και να μη χρειαζεται να επιδεικνυουν στις τραπεζες το διαβατηριο τους.
Η ευρωστη αναπτυξη και η ταχυτατη εξοδος της οικονομιας από τα δεινα κατεστησαν εφικτες χαρη στην αυξηση των εσοδων από εξαγωγες ενεργειας.Η Ρωσια κατορθωσε-όχι μονο εγκαιρως,αλλα και πολύ πριν από την εκπνοη της σχετικης προθεσμιας-να εξοφλησει πληρως το σοβιετικο χρεος προς το κλαμπ πιστωτριων χωρων του Παρισιου. Η τελευταια δοση,υψους 22,5 δις.δολαριων,καταβληθηκε κατοπιν συμφωνιας του Ιουνιου 2006 με το 17μελες Κλαμπ. Η κινηση θεωρηθηκε «ακρως συμβολικη»,καθως αντικατοπτριζει «την ενισχυση του διεθνους κυρους της Ρωσιας,ως κρατους με σημαντικα χρηματοοικονομικα αποθεματα και σταθερο δανεισμο». Η εξοδος της ρωσικης οικονομιας από τα δεινα των τελων της δεκαετιας του ’90 κατεστησαν εφικτες ακριβως χαρις σε αυτή την αυξηση των εσοδων από εξαγωγες ενεργειας,οι οποιες εχουν αναγαγει το μονοπωλιο φυσικου αεριου της, GAZPROM, σε μια από τις 10 μεγαλυτερες εταιρειες του κοσμου βασει κεφαλαιοποιησης. Η Ρωσια οφειλει ισως τα παντα στν εκτιναξη των τιμων του «μαυρου χρυσου» στις διεθνεις αγορες,τα τελευταια χρονια. Η Ρωσια διαθετει τα μεγαλυτερα αποδεδειγμενα κοιτασματα φυσικου αεριου, τα οποια είναι σχεδον διπλασια από εκεινα του Ιραν. Είναι επισης,η μεγαλυτερη εξαγωγος φυσικου αεριου στον κοσμο και η υπ’αριθμον 2 στις εξαγωγες πετρελαιου. Οι βιομηχανιες πετρελαιου και φυσικου αεριου της απασχολουν λιγοτερο από το 1% του εργατικου δυναμικου της,συνεισφερουν όμως-συμφωνα με επισημα στοιχεια-περιπου κατά 25% στο ΑΕΠ και ευθυνονται για τα δυο πεμπτα του συνολου των ρωσικων εξαγωγων. Και ηδη πραγματοποιουνται κινησεις για τη συμμετοχη της χωρας και στον χωρο της υγροποιησης του φυσικου αεριου, αλλα και του λιανικου εμποριου ενεργειας,με απωτερο στοχο την αναδειξη της-και εκει-σε παικτη παγκοσμιου βεληνεκους. Η συναντηση κορυφηςτου Ρωσου προεδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Ελληνα πρωθυπουργο Κωστα Καραμανλή και τον προεδρο της Βουλγαριας Γκεόργκι Παρβάνοφ, στις 4 Σεπτεμβριου 2006, στην Αθηνα, είναι σειρα διπλωματικων επαφων των χωρων και των εταιρειων που θα συμμετασχουν στο εργο για την πορεια του πετρελαιαγωγου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.
Μεσω του σχεδιασμου διακρατικης συμφωνιας για την εκτελεση του εργου, που υποβληθηκε, το ρωσικο Δημοσιο εγγυαται την προσφορα ποσοτητων πετρελαιου που μπορουν να διασφαλισουν τη βιωσιμοτητα του αγωγου. Τις τελικες εγγυησεις θα παρασχουν, βεβαιως, οι πετρελαικες εταιρειες που θα συμμετασχουν στο εργο. Ενδιαφερον εχουν εκδηλωσει οi TNK-BP(Rothchild), ROSNEF και GAZPROM, εκ των οποιων τουλαχιστον η τελευταια θεωρειται «όχι μονο κρατος εν κρατει, αλλα το ιδιο το κρατος. Η Βουλγαρια, ένα από τα νεοτερα μελη του ΝΑΤΟ και με σφραγισμενο ηδη το διαβατηριο για την Ευρωπαικη Ενωση, είναι διαθετημενη, να διατηρησει στενες σχεσεις με την Ουασιγκτον. Συμμετεχει στην επιχειρηση του Ιρακ, εχει συμφωνησει για αμερικανικες βασεις στο εδαφος της, ενώ, συνφωνα με δημοσιευματα, ειχε «φιλοξενησει» φυλακές της CIA. Η Μοσχα είναι διαθετειμενη να προσφερει στην Ελλαδα σημαντικα ανταλλαγματα προκειμενου να προχωρησει το εργο, με το βλεμμα, όμως, στον αγωγο του φυσικου αεριου, ο οποιος θα ενισχυσει σημαντικα την πρωτοκαθεδρια της στην περιοχη. Αυτό, αλλωστε, ηταν και ένα από τα αιτηματα του προεδρου του ρωσικου κολοσσου GAZPROM, ο οποιος ειχε επισκεφθει πριν λιγο καιρο την Αθηνα. Η ελληνικη κυβερνηση παντως, εχει γινει αποδεκτης σαφους μηνυματος και εκβιασμου από τις ΗΠΑ περι αποτροπης της δημιουργιας ρωσικου ενεργειακου μονοπωλιου στην Ευρωπη. Αλλωστε οι αμερικανοι ευθυνονται για τις περισσοτερες ζημιωσεις που εχει υποστει η ελληνικη οικονομια εδώ και πολλα χρονια, αλλα και εθνικες μειωδοσιες που υπεστει η Ελλαδα με την εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο, στα Ιμια, τις παρενοχλησεις στο Αιγαιο κλπ. Μας πουλανε με το ετσι θελω αεροπλανα παλιας τεχνολογιας (βλεπε F-16), κατασκοπευουν την ελληνικη κυβερνηση με υποκλοπες, επεμβαινουν σε ολους τους τομεις της ελληνικης πολιτικης, στρατιωτικης, βιομηχανικης, οικονομικης, κοινωνικης ζωης των Ελληνων με εκβιασμους και απειλες. Οι εκαστοτε ελληνικες κυβερνησεις αποτελουν «μαριονέτες» που τις κινουν αμερικανικα χερια. Και πιο πίσω κρύβεται ο σκοτεινός σιωνισμός.
Αν αναλογιστει κανεις πως η Κεντρικη Τραπεζα της Ρωσιας βαζει στα ταμεια της 8-9 δις.δολαρια τον μηνα από τα πετρελαια και αναλογα ποσα από το φυσικο αεριο,αν,παρει υποψη πως ο προιπολογισμος της χωρας για το 2007, χαρακτηριζεται ως «ο πιο ενεργειακος προυπολογισμος στην ιστορια της νεοτερης Ρωσιας…», τοτε γινεται κατανοητο πως ο Ρωσος προεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κανει μια από τις καλυτερες προσφορες που εχουν τυχει ποτε στην Ελλαδα με την δημιουργια του αγωγου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Και εδώ μπορουμε ακομα να τονισουμε πως η οικονομικη δυναμη της Ρωσιας βασιζεται στην πραγματικοτητα σε αντιθεση με την Παγκοσμια Τραπεζα που είναι αμερικανικων συμφεροντων και δανειζει τα κρατη,με χρηματα που δεν αντιστοιχουν στα αποθεματα χρυσου που υποτιθεται πως εχει,και κατοπιν ζητα τα δανεικα «καλπικα χρηματα» από τα κρατη με υψηλο επιτοκιο να της επιστραφουν. Οι κλεφτες των εθνων σε ολο τους το μεγαλειο! Και ενώ η Αμερικη χρησιμοποιει τον ορο «τρομοκρατια» για να κερδισει σε εναν αγωνα δρομου που «χάνει», η Ρωσοκινεζικη υπερδυναμη εξελισεται… Αυτό που ζηταει η Κινα, και μαζι της η Ρωσια, τη στιγμη που το εκκρεμες της ιστοριας, ξαναγυρναει στην Ανατολη, είναι βασεις συνεργασιας και γεωπολιτικης μαλλον παρα οικονομικης διεισδυσης στο Δυτικο κοσμο, και ιδιως στην Ευρωπη. Την περιοδο που η παραπαιουσα από το ένα φιασκο στο άλλο Αμερικη, και η αναδυομενη Ρωσο-Κινεζικη υπερδυναμη ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, τα δυο μερη προετοιμαζουν τους «στρατους» τους. Μεταξυ Αγγλοαμερικανικης και Ρωσοκινεζικης «δοκου», η ανυπαρκτη ακομη πολιτικα Ε.Ε. θα κληθει συντομα να ταχθει με την μια ή την άλλη πλευρα. Ηδη η Κινα, κατω απ’τη μυτη των ΗΠΑ, τους εχει «κλεψει» τη «κατω-αυλη» τους, την Λατινικη Αμερικη, ενισχυοντας τα αριστερα κινηματα των Τσάβεζ και Μοράλες. Απαλλαγμενη αποικιοκρατικου παρελθοντος, προχωρει και σε συνεργασια με την «ξεχασμενη» Αφρικη και επανερχεται σε ολο τον Τριτο κοσμο με αξιωσεις αντιυπερδυναμικης…υπερδυναμης («Συμφωνο της Σαγκάης»). Το ιδιο συμβαινει και με τη Ρωσια, που συνεργαζεται με την Κινα, εχει ξανασηκωθει ορθια και δεν είναι πια μια «Δημοκρατια του Ανω Βόλτα με πυρηνικα» όπως ειχε αποκληθει επι μεθυστακα Γέλτσιν. Αποδειξη ότι ξαναεμφανιζεται στη Μεση Ανατολη, ενισχυει την ηρωικη αντισταση στο Ιρακ, συνεργαζεται με την Τεχερανη και Συρια και ξαναθερμαινει τις σχεσεις της με τους Αραβες. Αυτό το come back Κινας/Ρωσιας δινει την ευκαιρια στους «μικρους» ιστορικους λαους να επανακαθορισουν τις γεωπολιτικες τους επιλογες.., ή να κρατήσουν ουδέτερη στάση στην αναπόφεκτη τελική αναμέτρηση.
Σε αντιθεση με την γραφειοκρατικη ταξη της Τουρκίας, η οποια διαδραματισε κυριαρχο ρολο στη δημιουργια και στην πολιτικη και οικονομικη εξελιξη της χωρας, η αντιστοιχη ελληνική εδωσε από την αρχη δειγματα αδυναμιας ή ανικανοτητας να αναλαβει ένα παρομοιο ρολο. Η συνεχης παρεμβαση των πολιτικων ηγετων στη συγκροτηση και τον ιδεολογικο ή κομματικο προσανατολισμο των δημοσιων υπαλληλων, ειχε καταληξει στη δημιουργια μιας κοινωνικης ομαδας που εδειχνε ανικανη να λειτουργησει αυτοδυναμα. Ο υψηλος βαθμος πολιτικοποιησης, ή καλλιτερα κομματικοποιησης των στελεχων της δημοσιας διοικησης και η ελλειψη θελησης ή και των αναγκαιων προσοντων για την αναληψη ρολου παρομοιου με αυτόν των συναδελφων τους στις χωρες της Δυσης, συνετελεσε στη δημιουργια μιας αρνητικης εικονας, την οποια τα μελη της διατηρουν εως και τις ημερες μας. Η αδυναμια της πολιτειας να προχωρησει σε ριζοσπαστικες κοινωνικες και πολιτικες αλλαγες, βοηθησε στην ανθιση των πελατειακων σχεσεων στη πολιτικη ζωη της χωρας. Οι ανθρωποι εξακολουθουσαν να θεωρουν αυτους που κατεχουν υψηλη κοινωνικη θεση και δυναμη, ως τα πλεον καταλληλα καναλια για την προωθηση των προσωπικων τους αλλα και των οικογενειακων στοχων και συμφεροντων. Με λιγα λογια υπηρχε παντα ένα πελατειακο κρατος. Σήμερα στην Ελλάδα, η φορολογία εξυπηρετεί πρωτίστως τα πολιτικά πελατειακά συστήματα και τη διαφθορά την οποία αυτά παράγουν. Η βίαια επιδρομή στο εισόδημα του πολίτη, είτε κατά τρόπο άμεσο είτε έμμεσο, μέσω της φορολογίας καυσίμων, τσιγάρων, αλκοολούχων ποτών κλπ., γίνεται για την κάλυψη δημοσίων δαπανών, υποτίθεται για το καλό όλων μας, αποτελεί μι πρώτη απάντηση των υπέρμαχων της κοινωνικής αλληλεγγύης. Λαμπρά δείγματα της τελευταίας είναι οι αποφάσεις της κυβέρνησης να μοιράζει τα χρήματα κατά τρόπο άνισο και μη δίκαιο.
Η διόγκωση του Δημόσιου τομέα και οι περικοπές ανάπτυξης στον μέσο ιδιωτικό τομέα δημιουργούν την αρχή του τέλους. Ο διάλογος για φορολογικές μεταρρυθμίσεις και άλλα παρόμοια είναι απροσανατολιστικός, όσο δεν αποφασίζεται η περικοπή των δημοσίων δαπανών, αφού αυτές αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Οι πραγματικά ευνοημένοι είναι οι καλά οργανωμένες, συντεχνιακές και γραφειοκρατικές ομάδες, που με τη χρησιμοποίηση των ελεγχόμενων από αυτούς μεσιτών – πολιτικών λυμαίνονται το μόχθο των φορολογουμένων. Μείωση της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης με τον υπάρχοντα συσχετισμό δυνάμεων είναι αδύνατον να υπάρξει, αφού το ύψος της φορολογίας προσδιορίζεται από τις κρατικές δαπάνες που πρέπει να καλυφθούν. Αύξηση του μισθού για τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα σημαίνει περισσότερη φορολογία στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας. Μέχρι σήμερα, οι κρατικές δαπάνες αυξάνονται με ρυθμό ανώτερο από τον πληθωρισμό. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του εκλογικού σώματος λαμβάνει όλο ή ένα σημαντικό μέρος του πραγματικού του εισοδήματος από τα φορολογικά έσοδα. Πολλές φορές, η ενίσχυση τμημάτων του συνόλου αυτού γίνεται προκλητικά ή παράνομα, με παράδειγμα την ευρεία καθιέρωση των περίφημων φόρων υπέρ τρίτων. Η κατάσταση αυτή είναι το αποτέλεσμα συνειδητής προσπάθειας του πολιτικού συστήματος, να δημιουργήσει στρατό εξαρτημένων από το κράτος. Αυτό το εκλογικό σώμα κάνει αδύνατο τον περιορισμό του κράτους, γιατί η οποιαδήποτε φορολογική μεταρρύθμιση θα έχει στόχο τη μείωση των εισοδημάτων του συγκεκριμένου σώματος. Το σημερινό πολιτικό σύστημα αυξάνει το εισόδημα αυτού του σώματος και μειώνει το εισόδημα των λιγότερων ανεξάρτητων. Και πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιούνται και ξένα κονδύλια χρημάτων για την εξυπηρέτηση αυτού του συνόλου - καθώς σε συνάρτηση με την διαφθορά των πολιτικών - εις βάρος της ευρύτερης κοινωνίας, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η ήδη υπάρχουσα κατάσταση και η χώρα να φτάνει σε σημείο να χρωστάει σε ύποπτους άγνωστους ξένους χρηματοδότες, με το αζημείωτο βέβαια. Η παρούσα κατάσταση έφθασε στα όρια της! Είναι τα γνωστά ανεκδιήγητα που ακούμε καθημερινά από τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους για πτώχευση του κράτους. Tο μέλλον της χώρας είναι η δημιουργία νέων επιχειρήσεων και η ανάπτυξη όσων ήδη υπάρχουν. Όταν σταματά η ανάπτυξη και η φορολογία γίνεται η μόνη διέξοδος για την ανέυρεση πόρων τότε μιλάμε για υποανάπτυξη και καταστροφή. Το πιο εύκολο είναι να βάζεις φόρους, το πιο δύσκολο είναι να κάνεις ανάπτυξη και ευημερία. Μάλλον το πρώτο απασχολεί την εξουσία, μοναδικό μέλημα της οποίας είναι που θα βάλει φόρους, που θα βρεί δανεικά, από ποιους και με τι όρους.
Οι αμερικανοι υποστηριξαν σθεναρα την οικονομικη αναπτυξη της Ελλαδας καθως και την δημιουργια μιας νεας μεσιας ταξης η οποια θα αποτελουσε τον πυρηνα της κοινωνικης και πολιτικης της σταθεροτητας. Αλλα η γεννηση της νεας ελληνικης μικροαστικης ταξης δεν εφερε τα προσδοκωμενα αποτελεσματα. Η αποτυχια να εξελιχθει σε μια συγχρονη καπιταλιστικη ταξη, όμως συνεβαλε τοσο στη διαιωνιση της εξαρτησης της αναπτυξης της Ελληνικης οικονομιας από την βουληση των ξενων επενδυτων οσο και στην αυξηση της πολιτικης και οικονομικης δυναμης του κρατικου μηχανισμου. Ηταν φυσικο λοιπον τα μελη της νεας ταξης να επιζητουν να συναψουν πελατειακες σχεσεις με τους παραγοντες που ειχαν προσβαση ή ισως τον ελεγχο του κρατικου μηχανισμου. Η εξελιξη αυτή όμως εμποδισε τον μετασχηματισμο της ελληνικης κοινωνιας σε μια πιο φιλελευθερη μορφη, οπου μια οικονομικα και πολιτικα ισχυρη μεσαια ταξη θα ειχε την ικανοτητα να οδηγησει το κρατος στην οικονομικη ευημερια και στην αποκτηση ενός σταθερου δημοκρατικου πολιτευματος. Η επιμονη του ελληνικου κρατους να παραμελει την οικονομικη αναπτυξη και εκσυγχρονισμο του πρωτογενη τομεα, εδωσε την εντυπωση ότι ηθελημενα προωθησε την εσωτερικη ανακατανομη του ελληνικου πληθυσμου. Το γεγονος ότι το κατά κεφαλη εισοδημα του εργατη ηταν το 1963 τρεις φορες μεγαλυτερο από αυτό του αγροτη, προετρεψε ένα μεγαλο ποσοστο του αγροτικου πληθυσμου να μετακινηθει προς τις αστικες περιοχες και ιδιαιτερα στην Αθηνα. Αν και η μεταναστευση αποδειχτηκε ευεργετικη για το ισοζυγιο πληρωμων της Ελλαδας, όμως, δεν σταθηκε ικανη να μειωσει την εξαρτηση της χωρας από τους ξενους παραγοντες ουτε και να επιφερει ριζοσπαστικες αλλαγες στην κοινωνικο-οικονομικη δομη της ενώ διερρηξε τον παραδοσιακο κοινωνικο ιστο. Οσο για τα εργατικα συνδικατα, αυτά απετυχαν να εξελιχθουν σε αυτοδυναμα θεσμικα οργανα. Η αμεση παρεμβαση των Αμερικανων «ειδικων» στην δημιουργια των μεταπολεμικων εργατικων συνδικατων και ο αυστηρος ελεγχος των δραστηριοτητων τους από τις κυβερνήσεις, ειχε συμβαλει στην μειωση της δυναμης τους ως αυτονομος κινωνικος θεσμος. Οι διαμαρτυριες των δυσαρεστημενων κοινωνικων ομαδων μπορει να ειχαν δυναμικη μορφη, ποτε όμως δεν εφθασαν σε σημειο να ζητησουν τη βιαιη ανατροπη του υπαρχοντος πολιτικου και κοινωνικουstatus quo. Μαλιστα, οι ενεργειες τους αυτές εξυπηρετουσαν τα μακροπνοα σχεδια κοινοβουλευτικων αλλα ιδιαιτερα εξωκοινοβουλευτικων παραγοντων για επιβολη αυταρχικοτερης μορφης πολιτευματος στην Ελλαδα.
Η γεωστρατηγικη θεση της χωρας και η βασικη αδυναμια της να κερδισει τη πολιτικη της ανεξαρτησια βασιζομενη στις δικες της δυναμεις, επετρψε στις Μεγαλες Δυναμεις να παρεμβαινουν συνεχως στην εξελιξη της πολιτικης της ζωης. Με τη βοηθεια και των «ηττοπαθων» στοιχειων της αρχουσας πολιτικης ταξης η επιρροη των δυτικων κρατων στην ιστορικη εξελιξη της νεοτερης Ελλαδας διακυμανθηκε από τον ρολο του συμβουλου σε πολιτικα, στρατιωτικα και οικονομικα θεματα, εως του σχεδιαστη και εκτελεστη στρατιωτικων επεμβασεων (Κύπρος). Ετσι οποιαδηποτε μελετη της μεταπολεμικης ιστοριας της Ελλαδας θα ηταν ελλιπης, εάν δεν εξετασει πρωτα τον ρολο των κρατων της Δυσης σε αυτή. Ο ιστορικος Κολιόπουλος ισχυριζεται ότι «οι Βρετανοι, φοβουμενοι μηπως η Ελλαδα διατηρησει την ουδετεροτητα της μετα την στρατιωτικη επιτυχια της εναντι των Ιταλων στο Αλβανικο μετωπο, εστειλαν μια μικρη στρατιωτικη μοναδα στην χωρα όχι για να βοηθησει την επικειμενη γερμανικη επιθεση αλλα για να υποχρεωσει τους Γερμανους να προβουν σε επιθετικες ενεργειες εναντια της Ελλαδας». Ετσι μετα την καταληψη της χωρας από τους Γερμανους, οι Βρετανοι εδειξαν ετοιμοτητα τοσο για την διασωση της βασιλικης οικογενειας, στελεχων της κυβερνησης που ειχε σχηματισθει μετα τον θανατο του Μεταξά, αλλα και ορισμενων στρατιωτικων μοναδων. Στοχος τους ηταν να διατηρησουν τον ελεγχο των δραστηριοτητων της «νομιμης» ελληνικης κυβερνησης στην Μεση Ανατολη και να την επαναφερουν στην εξουσια όταν οι συνθηκες θα το επετρεπαν. Οι Βρετανοι διατηρησαν πληρη ελεγχο επι των ελληνικων πραγματων, ελεγχοντας τοσο την επικοινωνια των Ελληνων που διεμεναν στην κατεχομενη Ελλαδα με αυτους που ζουσαν στην Μεση Ανατολη, οσο και την πορεια των εξελιξεων στο στρατευμα οσο και στη κυβερνηση της Μεσης Ανατολης και φερουν τεραστια ευθυνη για τα δεινα που βρηκαν την χωρα αμεσως μετα την απελευθερωση της.
Αλλωστε το γεγονος ότι οι Βρετανοι ειχαν αναλαβει την στρατιωτικη εκπαιδευση του Ελληνικου Στρατου που ηταν στην Μεση Ανατολη, τους παρειχε τη δυνατοτητα να δημιουργησουν ένα μονολιθικο, φιλοδυτικο στρατιωτικο μηχανισμο που θα στηριζε τα μεταπολεμικα ηγεμονικα τους σχεδια για την Ελλαδα. Ωστοσο, η δημιουργια του σωματος αυτου μακρια από την επιρροη της βασιλικης οικογενειας και της ελληνικης κυβερνησης, προσεφερε γονιμο εδαφος για την αναπτυξη τασεων υπερ της θεσμικης αυτοδυναμιας των ενοπλων δυναμεων. Την ιδια χρονικη περιοδο η διπλωματικη πολιτικη που ακολουθησαν οι Βρετανοι προς τις αντιστασιακες ομαδες που ειχαν αναπτυχθει στην Ελλαδα, εθετε τα θεμελια της εμφυλιας διαμαχης που θα ταλαιπωρουσε την χωρα μεταπολεμικα. Αυτό συνεπεσε και με την ανυπομονησια των ΗΠΑ να αναλαβουν ηγεμονικο ρολο στην παγκοσμια κοινοτητα, με βαση τις αρχες του «Δογματος Τρούμαν», που ηταν η υποστηριξη, (με όλα τα μεσα που διεθετε), της προσπαθειας των ελευθερων λαων να αντισταθουν στις αποπειρες ενοπλων μειονοτητων ή εξωτερικων δυναμεων να τους υποδουλωσουν. Καθως η τοτε ελληνικη κυβερν ηση ειχε ζητησει επισημα την συμβολη των ΗΠΑ για να δωσει τελος στην εσωτερικη αλλα και εξωτερικη απειλη των Κομμουνιστων και των φιλων τους, οι Αμερικανοι θεωρησαν ότι υποχρεωση τους ηταν να την βοηθησουν οικονομικα και στρατιωτικα. Τοτε επακολουθησε το αιματοκυλισμα μεταξυ των Ελληνων.
Υπο αυτές τις συνθηκες, οι Αμερικανοι εγιναν απολυτοι κυριαρχοι των εξελιξεων που ελαμβαναν χωρα στην Ελλαδα κατά την διαρκεια της πενταετιας 1947-1952. Όπως σωστα εγραφε ο ιστορικος Ιατρίδης, «η ελληνικη κυβερνηση επρεπε να φερει την σφραγιδα της Ουασιγκτον εάν ηθελε να εχει καποια τυχη να σωθει από τους συνεχεις κλυδωνισμους». Η στρατιωτικη νικη της δεξιας πολιτικης παραταξης στον αιματηρο εμφυλιο, δεν οδηγησε αυτοματα και στον τερματισμο της επιρροης των Αμερικανων στην Ελλαδα ιδιαιτερα σε οικονομικα θεματα. Η θεληση τους να δημιουργησουν μια οικονομια που θα βοηθουσε την ελληνικη κυβερνηση να κερδισει την εμπιστοσυνη του λαου, δεν μεταφραζοταν ταυτοχρονα και σε θεληση για μελλοντικη, εστω, εισοδο της χωρας στην ομαδα των οικονομικα αναπτυγμενων κρατων. Η οικονομικη βοηθεια των ΗΠΑ δεν θα ηταν τιποτα περισσοτερο από το να μεταμορφωσει την Ελλαδα σε αυτό που ηταν παντα, ένα φτωχο κρατος. Οι σημερινοι κυβερνητες είναι υποταγμενοι στα συμφεροντα και στις επιθυμιες του σκοτεινου σιωνισμου. Αυτή η κατασταση επικρατουσε και κατά το παρελθον. Τα σκανδαλα σε βαρος της ελληνικης βιομηχανιας, δεν είναι όλα τυχαια αλλα βαση ενός οργανωμενου σχεδιου για την βυθιση της ελληνικης οικονομιας, που αναπτυχθει από σιωνιστικους κυκλους που σκοπο ειχαν να περιελθει στα χερια τους η ελληνικη οικονομια, και μια σειρα ελληνικων κυβερνησεων ασφυκτικα πιεζομενων και ωμα εκβιαζομενων από τους Αμερικανοεβραιους και τους Νατοεβραιους αλλα και μια αντιπολιτευση αντιπολιτευομενη μονο τα υπολοιπα μερη γιατι φαινεται ότι με την κυβερνηση υπαρχει προσυνεννοηση για ολους τους γυρους του «ματς», εχουν προκαθορισθει τα χτυπηματα του «γκογκ» και ποτε θα πεσει η «πετσετα», όπως λεγεται στη διαλεκτο της πολιτικης πυγμαχιας ο αγωνας είναι «σικε», μια πλειαδα ανθρωπων που γνωριζουν πολλα αλλα δε λενε ουτε λιγα γιατι τους σκιαζει ο τρομος, μια άλλη ανθρωπων που γνωριζουν, αγωνιουν, αντιδρουν αλλα η φωνη τους όπως στους ονειρικους εφιαλτες σταματα στο λαρυγγι τους και,τελος, ένα ελληνοφανες επιχρισμα που καλυπτει όλα τα υπολοιπα μ’ένα στρατο ετοιμο να θυσιαστει για να τα προασπισει αυτά τα ελληνοφανη υπολοιπα! Η σιωνιστικη-ιμπεριαλιστικη δραστηριοτητα στην Ανατολικη Μεσογειο εκδηλωνεται καθημερινα με τροπο ωμο και προς διαφορες κατευθυνσεις. Οι συνεπειες της εχουν αμεσο αντικτυπο και στην παραμικροτερη λεπτομερεια της ζωης των λαων που βρισκονται στο πεδιο βολης της. Από το ψωμι και το μεροκαματο, από τη δημοσια υγεια και την παιδεια μεχρι την εθνικη ακεραιοτητα και την πολεμικη ετοιμοτητα, από την οικονομια μεχρι την πολιτικη και την ζωη την πνευματικη τα παντα εξαρτωνται και όλα διαμορφωνονται με βαση τις επιπτωσεις αυτης της δραστηριοτητος.
Και εδώ είναι που είναι αξιο προσοχης, η διαφορά μεταξυ του «εξελίσσομαι» και «προοδεύω…».
Οσοι λαοι δεν κατορθωναν να ανανεώσουν τις συνθετικές-συνοχικές τους καταβολές (γλώσσα-ήθη-γενετικές διασταυρώσεις-πιστη) οσοι απέτυχαν να διευρύνουν ίσαμε το έσχατο όριο του εθνικού τους χώρου και να στεριώσουν το σκυρόδεμα μιας κοινωνικής ηθικής που να παρέχει ένα «μίνιμουν» δυνατοτήτων ανάπτυξης σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, όσοι δεν μπόρεσαν να προσαρμόσουν στις διαρκώς επιτελούμενες αλλαγές και δημιουργούμενες συνθήκες την βιολογική τους ποιότητα (ν’αντέχουν στις παραδόσεις τους, στον εκφυλισμό κλπ.) όσοι λαοι δεν αξιοποίησαν πραγματικά τον επιλεγέντα χώρο, δεν ανέπτυξαν το δημογραφικό τους δυναμικό και την οικονομία τους, αυτοι οι λαοί δέθηκαν πισθάγκωνα στο θανάσιμο παλούκι των αμείλικτων νόμων της αδράνειας και της στασιμότητας, στερήθηκαν των στοιχείων άμυνας ενάντια και στη φυσική φθορά αλλά και στην «συνανθρώπινη» επιβουλή και σήμερα δεν υπάρχουν πιά. Τους κατάπιε άλλους ο βιολογικός εκφυλισμός, άλλους η αλλόφυλη βουλημία, όχι δε μόνον η βουλημία αλλά οι «ανάγκες» μιας ισχυρότερης αλλόφυλης ομάδας. Εξαλλου, άλλος ενας σημαντικος λογος για την δημιουργια του αγωγου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, είναι και αυτος που εχει σχεση και με τα εδαφικα συνορα της Ελλαδας που τοσο πολύ θελουν να μας τα μειωσουν οι υποτιθεμενοι φιλοι μας. Είναι γνωστο ότι οι Αμερικανοι εχουν φτιαξει χάρτη για το πώς θα είναι η Ελλαδα στο συντομο μέλλον. Αυτό το επιβεβαιωσε με τα οσα ειπε η προεδρος της Ελληνικης Βουλης, πρίν μερικά χρόνια κατά την αναλυψη των καθηκοντων του προεδρου της Ελληνικης Δημοκρατιας, Κάρολου Παπούλια. Αυτά τα σχεδια των αμερικανων για την συρικνωση της Ελλαδας σιγουρα θα βρουν εμποδιο, γιατι ο αγωγος είναι γεωστρατιγικης σημασιας. Η τραγελαφική αλήθεια όμως είναι ότι οι πολιτικοί μας αποτελούν υποχειρίδια της Δύσης. Όταν η Αμερική δεν συμφωνεί, αυτοί πρέπει να ακολουθήσουν, αλλιώς συμβαίνουν διάφορες ύποπτες καταστάσεις, όπως: κατευθυνόμενες καταστροφικές διαδηλώσεις αναρχικών και αλλοδαπών στα κέντρα των μεγάλων πόλεων, μεγάλες πυρκαγιές στα δάση κατά την θερινή περίοδο και άλλα ύποπτα που δημιουργούνται από πράκτωρες της CIA, της Mosand…, που αλλωνίζουν στην εσωτερική δομή των κρατών και φυσικά και της Ελλάδας.
Να τι ακριβως ειπε η κυρια Αννα Ψαρούδα-Μπενάκι πρώην προεδρος της ελληνικης βουλης, στην προσφωνηση της στον προεδρο της ελληνικης δημοκρατιας, τον κ. Παπούλια : Αναλαμβάνετε, κύριε πρόεδρε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν, σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις : Η ευρωπαική ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατέυονται, αλλά και να πραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.
Όλα είναι προσχεδιασμένα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Στην σύντομη ομιλία του με αφορμή την 32η επετειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας,ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επισήμανε πως : «απαιτείται αυτοκριτική και κριτική των αδυναμιών του πολιτεύματος μας, και τόνισε πως εργαλείο για την ορθή λειτουργεία της Δημοκρατίας είναι η Ανθρωπιστική Παιδεία. Είπε, δε, ότι η αυτοκριτική είναι χρέος των σύγχρονων Ελλήνων απέναντι σε όσους αγωνίστηκαν για τη Δημοκρατία».
Είναι άραγε τραγικά αφελείς όταν πιστεύουν κάποιοι πως η κατάργηση της έννοιας του έθνους συνεπάγεται και την απώλεια της ταυτότητας ενός λαού;
Η Δημοκρατία είναι αδύναμη ενώπιον των υπονομευτών της, όταν οι πολίτες είναι αδιάφοροι και ασχολούνται μόνο με την κοινωνική τους καταξίωση.
Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και ιδιαίτερα στην χώρα μας δεν είναι ότι καλύτερο. Ότι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα των ανεύθυνων πολιτικών κυβερνήσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Μετά την Στρατιωτική Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπαδόπουλου, οι φυγάδες του εξωτερικού επέστρεψαν στην Ελλάδα και ξαναεδραίωσαν την δημοκρατία. Το μόνο που κατάφεραν ήταν μια κάλπικη δημοκρατία που εξηπηρετούσε ξένα συμφέροντα και φυσικά τις προσωπικές επιδιώξεις τους, των αυλικών τους και έναν πολιάριθμο δημόσιο τομέα για προσφορά ψήφων. Με μηδαμινή ανάπτυξη σε μια χώρα που το υπέδαφος της είναι πλούσιο σε ορυκτά και πετρέλαιο, οδηγούμαστε πλέον σε οικονομική ανεπάρκεια. Χάνεται η κοινωνική συνοχή, μισθοί και συντάξεις κινδυνεύουν με μειώσεις…, τα αγαθά επιβίωσης αυξάνοντα.., το κεφάλαιο όταν είχε χρήματα δεν έδινε στον λαό και τώρα που δεν βγάζει τα αναμενώμενα, τα ζητάει από το λαό. Αυτοί που έκλεψαν τον δημόσιο πλούτο παραμένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι. Οι ύποπτοι διεθνείς οργανισμοί που χρηματοδοτούν την Ελλάδα εδώ και χρόνια, απλά περιμένουν την στιγμή για να πάρουν πίσω τα χρήματα που έδιναν τόσο καιρό σίγουρα όχι αφελέστατα, αφού ο σκοπός τους είναι να αρπάξουν θάλασσες και βουνά για πετρέλαιο και ορυκτά. Όπου δεν κάνουν πολέμους, δημιουργούν οικονομικές καταστροφές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Αυτό που δεν πρόβλεψαν όμως, είναι ότι οι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι Έλληνες είναι απρόβλεπτοι! Ίσως μας διώξουν από την Ευρωπαική Ένωση, όπου όμως Γερμανοί, Γάλλοι και Άγγλοι θα έχουν μια κρίσιμη αναμέτρηση. Πρίν γίνουν αυτά, ...το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό του Ελλαδικού κρατιδίου θα αλλάξει, σίγουρα όχι μόνο με λόγια αλλά με κοινωνική έκρηξη...
Τα θέματα που απασχολούν σήμερα όλο τον κόσμο και ιδίως τους Αμερικάνους είναι κυρίως το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και το νερό. Η συγκρουση των πολιτισμων που επιβαλλει η Δυση ή η συγκρουση των δυο κοσμων: Ανατολης και Δυσης ή η συγκρουση με οσους δεν συμφωνουν με την Δυση (η Αμερικη χρησιμοποιει τον ορο «τρομοκρατες» για οσους δεν συμφωνουν με αυτή) που παρουσιαζεται και επιβαλλεται σαν ιδεολογια από τα κυριαρχα παγκοσμια ΜΜΕ, κρυβει στην ουσια ένα μεγαλο παρασκηνιο και ένα τεραστιο παιγνιδι, που σχετιζεται κυριως με τον έλεγχο του πλανήτη και των ενεργειακών του πηγών. Κι επειδη το προβλημα αυτό, δηλαδη το ενεργειακο, θα ενταθει πολύ περισσοτερο στο συντομο μελλον -καθως δεν δινεται διεξοδος σε εναλλακτικες μορφες ενεργειας - οι προοπτικες τουλαχιστον προς το παρον, διαγραφονται εντονα συγκρουσιακες. Ένα από τα πιο βασικα χαρακτηριστικα των τεραστιων αλλαγων στον παγκοσμιο χαρτη, με το χάραγμα της Νέας Εποχής, είναι εκτος από τη ριζικη αλλαγη του πολιτικου χαρτη της Ευρωπης, η αναδυση μιας νεας περιοχης, με τεραστια πολιτικη και γεωπολιτικη και γεωοικονομικη σημασια. Το ονομα της είναι Ευρασία και είναι η ισλαμικη Κεντρικη Ασια και η Μεση Ανατολη. Στην Ευρασια, εχει επικεντρωθει τις τελευταιες δεκαετιες το παγκοσμιο ενδιαφερον πολλων οικονομικων κολοσσων και στρατηγικων μελετητων, καθως η περιοχη αυτή είναι το νέο πεδιο ανταγωνισμων, αναμετρησεων, συγκρουσεων, τοσο στον οικονομικο, οσο και στο πολιτικοστρατιωτικο επιπεδο. Η αναδυση αυτης της γεωγραφικης -αλλα και γεωπολιτικης- ενοτητας, καθως κι η καθοριστικη σημασια της στις παγκοσμιες εξελιξεις, αρχισε να γινεται πιο εντονα διακριτη στις αρχες της δεκαετιας του ’90, με την καταρρευση του κομμουνιστικου μπλοκ και τη διαλυση της σοβιετικης αυτοκρατοριας. Η σημασια σειρας χωρων από την Τουρκια, τον Καυκασο, το Καζακσταν, μεχρι την Υεμένη και το Αυγανισταν, θα καθορισει τις κινησεις της Αμερικης σημερα. Προφητικα, αμερικανοι αναλυτες που πηγαζουν από τις δεξαμενες σκεψεις της Δυσης, η Αμερικη πρεπει να επιτυχει μιαν αληθινη κυριαρχια στην περιοχη, πριν αναγεννηθει η «ρώσικη αυτοκρατορία» και πριν συσπειρωθει ο ισλαμικός κόσμος. Η Ρωσία, προς το παρον, παιζει σχετικα ανασχετικο ρολο στη γενικοτερη δυτικη αμερικανικη επιθετικοτητα. Η Αμερικη επιδιωκει να αντιμετωπιστει η Ρωσια ως χωρα περιορισμενης εθνικης κυριαρχιας και με τον τροπο αυτό η Ουασιγκτον να επεμβαινει ανοιχτα στα εσωτερικα της προβληματα. Ακομη και «μη κυβερνητικες οργανωσεις» που χρηματοδοτουνται από τον Σόρος και την Ολμπράιτ αποσκοπουσαν στη μειωση της ρωσικης επιρροης. Η Ρωσια όμως, αναστηλωνει το διεθνες κυρος της, με προσεκτικα βηματα και δηλωνει με σαφηνεια πλεον ότι είναι πολύ μεγαλη δυναμη για να περιορισθει σε ρολο κομπαρσου!
Oι άνθρωποι σε αυτήν την γη ελέγχονται από την ενέργεια, τα τρόφιμα και τη χειραγώγηση της γνώσης. Εάν η γνώση για αυτά τα πράγματα και η χρήση τους θα ήταν διαθέσιμα σε όλους, πολλοί πάνω στον πλανήτη δεν θα μπορούσαν πλέον να παίξουν το παιχνίδι δύναμής τους. Οι "ομάδες" και τα φάρμακα θα έχαναν τη σημασία τους. Επομένως, είναι επιτακτικό να κρατηθούν αυτά τα πράγματα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να κυριαρχήσουν η "πλεονεξία και ο εγωισμός κάποιων"... Η «ενέργεια», σαν αγαθό, υπήρξε από πάντα η αιτία διεκδικήσεων. Αυτός που είχε ευνοηθεί από τη φύση και διέθετε πηγές, μπορούσε να ρυθμίζει τις αγορές. Εκεί πάνω γινόταν το μεγαλό μακελειό. Συμβάσεις, κρυφές συμφωνίες, προδοσίες, ανταγωνισμοί κι ότι διαβολικό μπορεί να φανταστεί το μυαλό του ανθρώπου, με σκοπό τη μακροπρόθεσμη εξασφάλιση ενέργειας. Κι όλο αυτό το κομφούζιο δεν σταματούσε μόνο εκεί. Ήταν και μια αφορμή προκειμένου να πραγματοποιούν οι ισχυροί τις κατακτητικές τους επιθυμίες και όνειρα. Άλλο να κατακτήσεις ένα αγαθό κι άλλο, μαζί μ’αυτό, να καβαλήσεις και στο σβάρκο κάποιων άλλων, κάτω από μια αμαρτωλή συμμαχία. Παλιά τερτύπια, που με τα χρόνια και τους καιρούς πέρασαν μέχρι το μεδούλι τους κι έγιναν βιώματα. Ήταν εκείνη η ηδονή του «διαίρει και βασίλευε». Ο οικονομικός πόλεμος ενάντια των λαών, μεθοδεύεται από αυτούς που βρίσκονται γύρω από την «Στρογγυλή Τράπεζα» του «Λευκού Οίκου», διευθύνουν τις οικονομικές κρίσεις και το περιπαίγνιο των λαών. Ο εκάστοτε Πλανητάρχης, αποτελεί μία μαριονέτα στα χέρια του Κεφαλαίου, αφού αυτό τον διόρισε. Οι λαοί έχουν μείνει μακριά από την πραματικότητα και η ξαφνική αφύπνιση του θα προκαλέσει σεισμούς, από τους οποίους δε θα γλυτώσουν ούτε αυτοί αλλά και ούτε και οι συνδέσμοι τους (οιψεύτικες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις των εθνών (κυρίως της Δύσης). Ο κόσμος είναι απροετοίμαστος για να δεχθεί αδιαμαρτύρητα, ότι του έχει ήδη απαγορευτεί και μια διαφορετική αποκάλυψη θα προκαλέσει τη γενική αγανάκτηση για την εξαπάτηση του. Οι λαοι της Γης σύντομα θα περιέλθουν σε απελπιστική κατάσταση. Η αλαζονεία και ο εγωισμός των εξουσιαστών του Πλανήτη θα τους καταντήσει τραγικές φιγούρες, που θα παλεύουν και θα χτυπιούνται παγιδευμένοι στις δικές τους παγίδες και ξόβεργες, με τις οποίες είχαν την εντύπωση πως κυβερνούσαν τον κόσμο. Είναι οι εκπρόσωποι του απρόσωπου Κεφαλαίου, αυτής της Λερναίας Ύδρας που συνεχώς σφίγγει, όλο και περισσότερο, τα περιθώρια της επιβίωσης. Έχουν κηρύξει πόλεμο εξόντωσης έναντια στον άνθρωπο. Τον έχουν υποκαταστήσει με τις μηχανές εκείνες που σε όλα απαντούν και που όλα τα μπορούν, αντιμετωπίζοντας τον σαν είδος αναλώσιμο, η συνέχιση της ύπαρξης του οποίου δεν συνεφέρει πλέον. Οι λαοί έχουν ζήσει για ατελείωτους αιώνες κάτω από αφέντες, σαν δουλοπάροικοι. Διψούν ν’απολαύσουν λίγη ελευθερία, την έννοια της οποίας στραγγαλίζουν οι κάποιοι άλλοι, μόλις τους δίνονταν η ευκαιρία να την αποκτήσουν. Είναι ένα σύστημα παρακμής όλων των αξιών, το οποίο δεν εγγυάται πλέον τίποτα. Κι όμως είναι το μόνο που τροφοδοτείται από τον μεγάλο δυνάστη, το Κεφάλαιο, πάνω στο οποίο έχει χαράξει το μονοδρομιακό πεπρωμένο όλων των λαών. Εν ονόματι αυτής της εικονικής ελευθερίας αποδεκατίστηκαν όσα έθνη δεν ανταποκρίθηκαν στους σκληρούς κανόνες του αμαρτωλού «παιγνιδιού» του.
Ένας νέος τύπος εγκλήματος, είναι το οργανωμένο επιχειρησιακό έγκλημα, απαρτίζεται από οργανωμένες ομάδες ατόμων που είναι μεθοδικά κι έξυπνα. Είναι συνηθισμένοι επιχειρηματίες στα χαρτιά. Ο νόμος δεν ισχύει γι΄αυτούς. Έχουν δικούς τους κανόνες. Όλες οι πλούσιες χώρες θα πέσουν θύματα αυτών των εγκλημάτων. Τρία είναι τα κυρίως κύματα που απορρέουν από αυτές τις καταστάσεις: Πρώτο κύμα: τσιγάρα, ποτά, ληστείες και πόρνες. Δεύτερο κύμα: πληρωμένοι δολοφόνοι και προστασίες. Τρίτο κύμα: κατάληψη επιχειρήσεων. Αρκετές τράπεζες ελέγχονται από το οργανωμένο έγκλημα. Κάπου στο δεύτερο κύμα η αστυνομία χάνει τον έλεγχο. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο νόμος βγαίνει στο περιθώριο.
Οι προηγμένοι λαοί της Δύσης δεν ανέχονται πλέον τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Τα πάντα έλεγαν, για τη Δημοκρατία. Μόνο που πρίν ακόμα κατορθώσουν να τη συνειδητοποιήσουν, αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται και πάλι παγιδευμένοι σε κάποια άλλη μορφή δικτατορίας (κοινοβουλευτισμός). Η πρώτη σου αφαιρούσε ελευθερίες και η δεύτερη σε καθιστά ασύδοτο, μέχρι να σε υποδουλώσει στα ίδια σου τα πάθη, καταστρέφοντας, όχι μόνο το σώμα σου, αλλά κι αυτή τη συνείδηση σου. Κάπως έτσι αρχίζουν οι πιο αιματηρές επαναστάσεις, αν κρίνουμε και από το παρελθόν. Οι λαοί πρέπει ν¨ανακαλύψουν την αληθινή τους θέση στο ιστορικό γίγνεσθαι, αλλά και τις όσες μεγάλες απάτες έγιναν σε βάρος τους, αλλοιώνοντας με χίλιους τρόπους την ταυτότητα τους, πράγμα που έχουν ήδη κατορθώσει όλοι οι απάτριδες και οι κάθε λογής παραχαράκτες, ισοπεδώνοντας τους πάντες και τα πάντα, προβάλλοντας τον πατριωτισμό (ρατσισμό) σαν το μεγαλύτερο αμάρτημα. Μπορεί να μην έχει θέση ο πατριωτισμός στις πολιτισμένες κοινωνίες, αλλά, όταν αυτές τείνουν στην ισοπέδωση των αξιών, προκειμένου να στείλουν λαούς, με ιστορικές παραδόσεις, χίλια χρόνια πίσω, τότε, όχι μόνο είναι αναγκαίος, αλλά και επιβάλλεται. Κι όσοι απάτριδες δεν επιθυμούν να ξεθαφτεί το δικό τους αμφισβητούμενο παρελθόν, αυτήν την τάση την καταδίκασαν, παρασύροντας τους αφελείς με συνθήματα για δήθεν εξίσωση των λαών κι ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις. Εκεί, όμως, όπου υπάρχει οικονομικό συμφέρον, έχουν χωρίσει τους κόσμους σε «κύριους» και δουλοπάροικους, στους προνομιούχους και τους αναλώσιμους. Με την προώθηση λαθρομεταναστών στα κράτη της Δύσης, κυρίως στην Ελλάδα, το Κεφάλαιο προωθεί τα συμφεροντά του με άφθονα φθηνά εργατικά χέρια, όταν τα χρειαστεί, ακόμα και σε ενδεχόμενες απεργειακές κινητοποιήσεις των πολιτών για τα δικαιώματά τους. Με τις άδειες παραμονής και το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες, οι πολιτικοί εξασφαλίζουν την επανεκλογή τους. Οπότε, στην ουσία το μπαλάκι ρίχνεται ανάμεσα σε εθνικιστές (πατριώτες) και προοδευτικούς (αμφιλεγόμενους και μη), για να βρίσκεται ο κόσμος σε σύγκρουση και κεφάλαιο με πολιτικούς να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Αλλά η ουσία πάει ακόμη παραπέρα - αλλοίωση του πληθισμού με κάθε λογής ξένους - από ότι φαντάζεται κανείς και θύματα των καταστάσεων είναι πάντα οι λαοί. Το σίγουρο είναι, ότι αυτοί που προωθούν τέτοιες καταστάσεις, είναι αυτοί που θέλουν τον τόπο χωράφι ξέφραγο! Είναι αυτοί που εισπράτουν ξένα αργύρια σπο εκείνους που δεν είχαν ποτέ τους μήτε πατρίδα μήτε παρελθόν, μήτε πολιτισμό, εκείνους που δεν έδωσαν ποτέ στον κόσμο τίποτα και τα θέλουν όλα με το έτσι θέλω όλα δικά τους. Στην Ελλάδα κι αλλού κυκλοφορούν πολλά τέτοια υποκείμενα, ημιμαθών, πολύξερων κάφρων, είναι και τα δύο ταυτόσημα, που επιδιώκουν να χαρακτηρίσουν «ρατσιστή» όποιον μιλάει για την πατρίδα του. Είναι οι μισθοδίαιτοι του ρατσισμού! Ψευτοδιανοούμενοι, ψευτοανθρωπιστές, βασικά υπότροφοι μυστικών κονδυλίων! Όταν η πατρίδα τους «πατιέται» κι ο λαός της τυραννιέται από τις επεμβάσεις - επιδρομές των ξένων αυτό το γεγονός το αποκαλούν «ξενοκίνητο ιμπεριαλισμό»! Όταν η δική τους πατρίδα και ράτσα εκτελεί το ίδιο έγκλημα σε βάρος τρίτων, τότε πρόκειται για «ευλογημένο» διεθνισμό, αδέλφωμα κι αγκάλιασμα «πανανθρώπινο»! Όλους τους λαούς τους έχουνε τσουβαλιάσει στο χωνί της «ιδεολογίας», της «συμμαχίας», της «φυλετικής αμφικτυονίας» οι λυραρήδες της παγκόσμιας παραμυθολογίας.
Όλα μοιάζουν σαν να τα έχει τυλίξει μια ηλεκτρισμένη άπνοια, όμοια μ’εκείνες που προηγούνται από τις μεγάλες καταιγίδες. Ο πολύς κόσμος δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τι γίνεται ή τι επρόκειτο ν’ακολουθήσει. Ζεί με τον ιδιο ρυθμό, στον κλοιό των ίδιων αδιεξόδων, ο οποίος δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις, πέρα από τα δισβάσταχτα προβλήματα του. Κι ενώ ο πολύς ο κόσμος βολοδέρνει ακόμη καθηλωμένος στο τέλμα της καθημερινότητας, συντελούνται αλλαγές, χωρίς να τις υποπτέυεται. Επειδή οι άνθρωποι σε αυτήν την γη ελέγχονται από την ενέργεια, τα τρόφιμα και τη διατήρηση της γνώσης. Εάν η γνώση για αυτά τα πράγματα και η χρήση τους θα ήταν διαθέσιμες σε όλα, οι πεφωτισμένοι παγκοσμιοποιητές δεν θα μπορούσαν πλέον να παίξουν το παιχνίδι δύναμής τους. Οι εκκλησίες, sects και τα φάρμακα θα έχαναν τη σημασία τους. Επομένως είναι επιτακτικό για τους πεφωτισμένους να κρατηθούν αυτά τα πράγματα από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να ταϊστούν η πλεονεξία τους και το εγώ τους. Αποτελεί κρυφό μυστικό κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο - εκτός από τις επιδιώξεις του ισχυρού Κεφαλαίου - ότι ο Χίτλερ και οι μυστικές κοινωνίες του ήξεραν πολύ περισσότερα για την προέλευση της ανθρωπότητας, τη δομή της γης (κοίλη γη), την αντιβαρύτητα και την "ελεύθερη ενέργεια" από όσα διδασκόμαστε σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι γραφές και τα βιβλία που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν αυτήν την γνώση αφαιρέθηκαν ή απαγορεύθηκαν από τους Συμμάχους (μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο), έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ανθρωπότητα θα παραμείνει εύκολα χειραγωγούμενη. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο-καμπή για την ανθρωπότητα. Θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις, μεγάλες ανατροπές σε κυβερνήσεις, σε καιρικά φαινόμενα κλπ, και ίσως η ευκαιρία της διεύρυνσης της συνειδητότητας. Η ανθρωπότητα θα έχει την ευκαιρία να επαναστατήσει και να ανατρέψει τα δεσμά της. Αυτά τα δεσμά κατευθύνονται απο υπόγειους κόσμους - η παγκοσμιοποίηση είναι το μέσο - για την εφαρμογή των υποχθόνιων σχεδίων τους. Και εδώ παίζεται το μεγάλο παιγνίδι... Στους μύθους και τις παραδόσεις συχνά λέγεται ότι η παγκόσμια επιφάνεια ενδέχεται να υποστεί έναν ακόμα φοβερό παγκόσμιο πόλεμο (Γ΄ Π΄ Πόλεμος) που θα τελείωνε εν τούτοις από τους σεισμούς, άλλες φυσικές καταστροφές και μια μετατροπή των πόλων και οι θάνατοι απ' αυτό των δύο τρίτων της ανθρωπότητας.
Ο Πωλ Γουόρμπερκ (Σύμβουλος εξωτερικών – Πρωτεργάτης του συστήματος Ομοσπονδιακών τραπεζών) έλεγε: Θα έχουμε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Αυτό θα επιτευχθεί με τη βία ή συναινετικά. Αφού δημιούργησαν το Παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, εργάζονται πλέον για το τελικό τους σκοπό: να βάλουν σε όλους τους ανθρώπους το μικροτσίπ RFID. O κόσμος θα το δεχτεί με διάφορα προσχήματα. Στο τέλος όλος ο κόσμος θα είναι φυλακισμένος σε μια σφαίρα ελέγχου, όπου κάθε κίνηση θα καταγράφεται, κι αν κάποιος παρεκκλίνει της πορείας του, απλά θα του κλείνουν το μικροτσίπ, αφού σε εκείνη την χρονική στιγμή όλες οι δραστηριότητες της κοινωνίας θα περιστρέφονται γύρω από επιδράσεις με το μικροτσίπ. Αυτή την εικόνα έχουν σχεδιάσει για το μέλλον. Μια κεντρική παγκόσμια οικονομία, όπου οι κινήσεις και οι συναλλαγές των ανθρώπων θα καταγράφονται και θα παρακολουθούνται. Προηγουμένως θα έχουν αφαιρέσει όλα τα δικαιώματα. Μια τράπεζα, ένας στρατός, ένα κέντρο εξουσίας. Αυτά τα ολοκληρωτικά στοιχεία θα επιβληθούν με τη βία στους ανθρώπους ή θα τα απαιτήσουν οι άνθρωποι. Καθότι η χειραγώγηση της κοινωνίας μέσω της παραγωγής φόβου και διχόνοιας έχουν αποκόψει τον άνθρωπο από την αίσθηση της δύναμης της πραγματικότητας. Η διαδικασία ελέγχου των μαζών, εφαρμόζεται με ποίκιλα μέσα εδώ και χιλιάδες χρόνια.. Παράδειγμα, ο πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία είναι ένας αέναος πόλεμος και μπορούν έτσι να καταργούν τις ελευθερίες των ανθρώπων. Τα ΜΜΕ μπορούν να πείσουν τους πάντες ότι όλα είναι πραγματικά. Ολόκληρος ο πολιτισμός έχει κορεστεί από ανούσια ψυχαγωγία, ενώ προωθείται συνεχώς μια δόλια νοοτροπία μέσω των ειδήσεων. Προσπαθούν να κρατούν τον πληθυσμό αφελέστατα απασχολημένο, διαρκώς σε ένταση και πανικό. Ο πανικός είναι απλά η προθέρμανση. Ο τωρινός πανικός αποτελεί κι αυτός προπέτασμα σχεδίων του παρελθόντος, υπολογισμένος όπως ακριβώς μια μαθηματική εξίσωση. Ο έλεγχος της οικονομίας και η κλοπή του πλούτου των κρατών, είναι μονάχα η μια πλευρά του κύβου που κρατούν οι τραπεζίτες. Το επόμενο μέσο για το κέρδος είναι ο πόλεμος. Η άρνηση του τραπεζικού συστήματος στους λαούς να διατηρούν ένα τίμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, έχει σκοπό να μην ελευθερώνει τον απλό άνθρωπο από τα νύχια των αδίστακτων πιστωτών. Φτιάξανε ένα παγόσμιο τραπεζικό σύστημα ελεγχόμενο από τραπεζίτες που όλοι μαζί ενεργούν για την υποδούλωση του κόσμου για δική τους ευχαρίστηση. Από τις αρχές του 1900, οι τραπεζίτες Ροκφέλερς, Μόργκανς, Γουόρμπεργκς, Ροθτσάιλντς κατάφεραν με διάφορα τεχνάσματα να δημιουργήσουν μια Κεντρική Τράπεζα, εξαγοράζοντας πολιτικούς, πέρασαν τους δικούς τους νόμους, του τραπεζικού συστήματος. Η συνέχεια φτάνει μέχρι σήμερα με μυστικές διαδικασίες και μέσω των διαφόρων ιδρυμάτων και λέσχεων τους (Μπίλτεμπεργκ). Σήμερα η ανάπτυξη του κάθε έθνους συνεπώς και καθενός ανθρώπου ανεξάρτητα είναι στα χέρια των μεγαλοτραπεζιτών, οι οποίοι απαραίτητα χωρίς κανένα όριο καθυστερούν, σταματούν και καταστρέφουν την γνήσια οικονομική ελευθερία.
Σύνηθες δε είναι, όταν εις μία Πόλιν (Χώραν) ή Έθνος επίκεινται να συμβούν μεγάλα δυστυχήματα, να προηγούνται σχετικά προμηνύματα. ΗΡΟΔΟΤΟΣ : κζ.
Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσινγκτον Ποστ, στους Νιου Γιορκ Τάιμς, στο περιοδικό Τάιμ και σε άλλα σημαντικά έντυπα, των οποίων οι εκδότες, έχουν παρευρεθεί στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια, για σχεδόν 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο να προωθούσαμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν μας εξέθεταν τα φώτα της κοινής γνώμης, όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά τώρα ο κόσμος είναι πιο έτοιμος για μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η απόλυτη εξουσία μιας διανοούμενης ελίτ και των διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοκαθορισμό που εφαρμοζόταν τους προηγούμενους αιώνες. ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ
Οι παλαιές απόψεις βασίζονται στον φυλετικό, φαλλοκρατικό και θρησκευτικό σοβινισμό, στον λυσσαλέο εθνικιστικό ζήλο, που πλέον δεν δείχνουν να αποδίδουν. Μια νέα αντίληψη γεννιέται, που βλέπει την Γη σαν μοναδικό οργανισμό και που αναγνωρίζει ότι ένας οργανισμός που πολεμά με τον εαυτό του είναι καταδικασμένος. ΚΑΡΛ ΣΑΓΚΑΝ
Σε μια από τις τελευταίες του ομιλίες, ο Τζων Κέννεντι είχε πεί: Η λέξη μυστικότητα είναι απεχθής σε μια ελεύθερη, ευνμούμενη κοινωνία. Κι είμαστε σαν άνθρωποι, παραδοσιακά κι ιστορικά αντίθετοι σε μυστικές κοινωνίες, σε μυστικούς όρκους και μυστικές διαδικασίες. Γιατί είμαστε αντίθετοι σε μια μονολιθική κι αδίστακτη συνομωσία, που βασίζεται σε συγκαλυμμένα μέσα, για να επεκτείνει την σφαίρα επιρροής της. Στην κατασκοπία αντί της εισβολής, στην υπονόμευση αντί των εκλογών, στον εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής. Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατεύσει τεράστια ανθρώπινα και υλικά αποθέματα, στη δημιουργία μιας εξαιρετικά προσεγμένης πολύ αποδοτικής μηχανής, που συνδιάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, κατασκοπευτικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές επιχειρήσεις. Οι διεργασίες του συγκαλύπτονται, δεν δημοσιοποιούνται. Τα λάθη του θάβονται, δεν επισημαίνονται. Τους αντιγνωμούντες του, τους σιωπάζουν, δεν τους εκθειάζουν. Καμιά δαπάνη του δεν αμφισβητείται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. Γι΄αυτό ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων, θέσπισε ως έγκλημα την αποχή από την δημόσια αντιπαράθεση. Ζητώ την βοήθειά σας, στο δύσκολο εγχείρημα να ενημερώσω και να αφυπνίσω τους αμερικανούς πολίτες. Και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθειά σας, ο άνθρωπος θα γίνει πάλι, αυτό που προοριζόταν: Ελεύθερος και ανεξάρτητος.
Από την πρώτη εξαπάτηση στον κήπο της «Εδέμ» μεχρι και σήμερα, ο Σατανάς εχει οδηγήσει τον άνθρωπο στην απομάκρυνση του από τον αληθινό Θεό με το να τον κρατάει πολυάσχολο για την αναζήτηση πραγμάτων που τον κάνουν να σφάλει συνεχώς. Αυτό γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια από τους μαθητές του, τους ιερείς του, τα μέλη των Ταγμάτων του (μασώνοι - Illuminati), των κυβερνήσεων τους. Και τώρα εργάζονται για την επίτευξη της τελευταίας φάσης των σχεδίων τους εναντίον της ανθρωπότητας «της στέψης του αντίχριστου στην θέση του βασιλιά και θεού της γης!». Η Αποκάλυψη του Ιωάννη στα χωρία 17 – 18 μας λέει ότι: Θα υπάρξει μια γιγαντιαία προσπάθεια για την παγκόσμια κυριαρχία, στην οποία θα λάβουν μέρος διάφοροι βασιλείς (αυτοί που σήμερα αποκαλούμε προέδρους). Όλοι αυτοί θα έχουν ένα κοινό στόχο, να θέσουν τις δυνάμεις τους και τις εξουσίες τους, στις υπηρεσίες του Σατανά, μέσου του Αντίχριστου, ο οποίος θα κυριαρχήσει με ένα γιγαντιαίο εμπορικό σύστημα μέσα σε μια φιλελεύθερη οικονομία, που θα την αποτελεί ένα παγκόσμιο σύστημα με τις τράπεζες, τις εταιρείες και το εμπόριο. Ένα παγκόσμιο σύστημα, όπου όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, τα Ηνωμένα Έθνη, όλες οι γλώσσες, όλοι οι λαοί, όλα τα εθνικά σύνολα με κοινή εθνική καταγωγή, όλα ενωμένα για αυτό το σκοπό. Το να συνεργάζονται όλοι οι λαοί μεταξύ τους αρμονικά είναι καλό και όμορφο, αλλά θα πρέπει να υπάρχει αγαθός σκοπός με σοφή βούληση. Αντιθέτως, σήμερα οι καταστάσεις που επικρατούν είναι τόσο αλλοπρόσαλλες και σκοτεινές που κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι.. Η εξουσία διαφθείρει. Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από το σύνθημα των μασωνικών στοών: Ελευθερία – Ισότητα – Αδελφοσύνη. Το αθάνατο ελληνικό πνεύμα είναι: Ελευθερία ή Θάνατος.
Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΙΔΕΑΖΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ
1.Μπορεί οι μεγάλοι να έχουν τα δικά τους σχέδια και συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά, αλλά μέσα απ’αυτά ο Θεός φανερώνει και προωθεί το θεικό σχέδιο.
2.Το γένος των Ελλήνων θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα’θελαν να το τσαλακώσουν και θα’ταν γι’αυτούς ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δε θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο ΧΡ(Ε)ΙΣΤΟΣ τις υποθέσεις του έθνους. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θα μας αγγίξει. Δεν θα μας καταστρέψει. Μετά απ’αυτή τη μπόρα θα επέμβει η χάρη του Χριστού. Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν, αλλά δε θα έχουν το μισθό των σημερινών Χριστιανών.
3.Οι Τούρκοι όταν βλέπουν Έλληνες είναι όλο ανησυχία και φανερώνουν με αυτό ότι τα μέρη της Μικρά Ασίας δεν είναι δικά τους, αλλά τα έχουν αρπαγμένα και φοβούνται. Η ώρα τους είναι κοντά. Θα τα δείτε όλα.
4.Όταν πάρουμε την Αγία-Σοφία, θ’ανοιξει η πύλη. Αυτή την πύλη δε την ξέρει κανείς.
5.Θα οικονομήσει ο Θεός. Σ’αυτό τον πόλεμο όλοι θα είναι ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δε θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη. Θα ενωθούν Αιγύπτιοι, Άραβες, Λίβυοι και θα επιτεθούν προς το Βορρά. Μετά θα επιτεθεί η Ανατολή στη Δύση. Τάφος θα είναι η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και δέυτερο ημίχρονο. Μετά από αυτά τα γεγονότα, ο άνθρωπος θα φτάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το ευαγγέλιο, το Χριστό και την Παναγία. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί πάρα πολύ. Ο Χριστός θα λυπηθεί υπερβολικά τους ανθρώπους και θα γίνει Θεία επέμβαση για να πιστέψουν. Δε θα είναι αυτή όμως η Δευτέρα Παρουσία.
6.Θα γίνουν πόλεμοι πολύ κοντά μας για την Ορθοδοξία.
7.Ο αρχηγός του πολέμου θα είναι Εβραίος. Εκείνος και ο Πάπας τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του, αρκεί να τον αναγνωρίσουν σαν αρχηγό. Όπως λέγει ο Άγιος Κοσμάς, τον Πάπα να καταράσθαι, γιατί αυτός θα είναι η αιτία.
(από thesecretrealtruth)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails