Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική καθαριότητα Αιτωλικού! Χωρίς λόγια... (video)

Αν και δίνουμε μεγάλη σημασία στην ιδέα του εθελοντισμού αφού πιστεύουμε ότι μόνον έτσι προάγεται η πρόοδος της ανθρωπότητας και όχι κοστολογώντας τα πάντα με το χρήμα, η πολύ καλή κίνηση του δημάρχου κ. Κατσούλη δεν έτυχε της ανάλογης ανταπόκρισης. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Δεν μπορείς να ζητάς εθελοντισμό χωρίς να έχεις πείσει. Αλλά αντιθέτως να βλέπουν όλη αυτή τη νοσηρότητα για την οποία είχαν κατηγορηθεί και οι προηγούμενοι και όλοι οι προηγούμενοι να κατοικοεδρεύει και επί δικής του διοίκησης στο...
δήμο Μεσολογγίου προσπαθώντας ο ίδιος μάλιστα, αλαζονικά, να την επιβάλει δικαιολογούμενος για τα πάντα ότι φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από αυτόν.
Είχαμε προειδοποιείσει ότι θα είμαστε αλληλέγγυοι αυτής της προσπάθειας αν τηρηθούν κάποιοι όροι. Που όχο μόνο δεν ετηρήθηκαν αλλα πήγαμε με μεγαλύτερη ταχύτητα στην ίδια κατεύθυνση. Να λοιπόν στο παρακάτω βίντεο του etoliko-news που αποτυπώνεται ξεκάθαρα η ξεφτίλα της μειωμένης ανταπόκρισης του κόσμου όχι βέβαια στον εθελοντισμό αλλά στην ίδια τη δημοτική αρχή. Ελπίζουμε στο Μεσολόγγι θα είναι περισσότεροι από 7 άτομα σύν κάτι πιτσιρίκια που ήταν στο Αιτωλικό (σύμφωνα πάντα με το βιντεάκι).
Και κάτι τελευταίο: Βρέ πάνο όταν πηγαίνουν για τέτοιες δουλειές δεν πηγαίνουν ντυμένοι σαν γιάπηδες (εσύ και η συνεργάτες σου)... δεν πήρες παράδειγμα από τον ΓΑΠ όταν πήγε να καθαρίσει το στάδιο μετά το συνέδριο (τρομάρα του κι αυτός) φόρεσε μια φόρμα τουλάχιστον
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails