Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Φτου σας ρεζίλια.....

Η απόλυτη ξεφτίλα στο Μεσολόγγι. Ο νέος δήμαρχος ΠιΚατσου έβαλε στο χέρι και την "αξιωματική" αντιπολίτευση. Πώς; Ο αρχηγός του δεύτερου σε ψήφους συνδυασμού κ. Γ. Πρεβεζάνος είναι γνωστό ότι ηγείται της αερολέσχης Μεσολογγίου η οποία κατέχει και το τοπικό "αεροδρόμιο" δίπλα ακριβώς στο χώρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Έκανε deal λοιπόν ο κ. Πρεβεζάνος (δεν ξέρουμε ακόμη ποιος έκανε το κονε) με τον ΠιΚατσου ώστε η αερολέσχη να μην πληρώνει τα...
ανταποδοτικά τέλη ύδρευσης (δηλ να τα χρώνεται ο δήμος) και ακόμη δεν ξέρουμε τι άλλο, με αντάλλαγμα ο κ. Πρεβεζάνος και οι σύμβουλοι του να ψηφίζουν ότι θελήσει ο ΠιΚατσου!!! (η ακριβής έκφραση είναι ναι σε όλα).
Ας τα βλέπει ο λαδάς αυτά που είχε χρυσώσει με πετρέλαια τον πτέραρχο με κονδύλια της περιφέρειας. Α ρε μπαρμπα Γιώργο πουλήθηκες ακόμη μια φορά ένατι πινακίου φακής. Ποσο λίγος είσαι τελικά.... αφού δήλωσες ότι... κατέβηκες για πλάκα!!! Μάλλον ήθελες να πεις ότι είσαι για πλάκα.
Ευτυχώς όμως που ο ΠιΚατσου σκοπεύει να ενισχύσει το αεροδρόμιο για να ενισχύσει την τοπική οικονομία, αφού τα αφεντικά του θα έρχονται κατευθείαν με αεροπλάνο να τον δουν. Μην ξεχάσει να δεχτεί και καμιά χορηγία ιδιωτικό Jet! Που να τρέχει με αμάξια τώρα!!!
Αηδιασμένος ΝεοΔημοκράτης....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails