Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

"ΙΣΩΣ" ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΜΕ Επιστημονικη επιβεβαιωση).

Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."  με Επιστημονική επιβεβαίωση .
Η όλη υπόθεση μεγαλώνει μέρα με τη...
μέρα προειδοποιώντας για την κατάρα της νέας εποχής, την ημερομηνία λήξεως της Γης: 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Σαν blog δεν θέλουμε να πάρουμε θέση για το 2012. Το ερευνούμε ακόμη. Θα σας δώσουμε όμως μερικά στοιχεία από αυτά που ανακαλύψαμε από την έρευνά μας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Αναζητήσαμε ερευνητές που έχουν ασχοληθεί επιστημονικά με το θέμα.
Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας
Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στην ημερομηνία του 2012
Όσα αναφέρουμε πιο κάτω είναι ελεγμένα και διπλό-διασταυρωμένα. Ας φαίνονται τραβηγμένα και απίστευτα. Σκεφτείτε μόνο ότι σε εμάς φάνηκαν ακόμη πιο τραβηγμένα και κάναμε πολύ προσπάθεια για να μην τα απορρίψουμε. Τα δεχθήκαμε όμως γιατί τα στοιχεία ήταν ακράδαντα. Το λέμε αυτό γιατί δεν θέλουμε κριτική του στιλ «δεν το πιστεύω». Δεχόμαστε κριτική με βάση αποδεικτικά στοιχεία και αφού αφιερώσει κάποιος χιλιάδες κυριολεκτικά ώρες έρευνας.

1. Η εκπληξη της NASA στο Βορειο Πολο ...και το ημερολογιο των Μαγιας!

Η πρώτη αναφορά «επιστημονικής αντιστοίχησης» των ημερολογίων των Μάγιας με τα συμβαίνοντα στον πλανήτη μας προήλθε από έναν έγκριτο ερευνητή των πάγων, το 2006: αναλύοντας δείγματα πάγου της Αρκτικής με ραδιοϊσότοπα ο καθηγητής του αμερικανικού Πανεπιστημίου του Οχάιο και ερευνητής του Πολικού Κέντρου Ερευνών Byrd Λόνι Τόμσον (Lonnie Thompson) αποφάνθηκε ότι πριν από 5.138 χρόνια, με περιθώριο σφάλματος +-45 χρόνια, ο πλανήτης μας έζησε μια απότομη κλιματική αλλαγή η οποία προήλθε από απότομη διαφοροποίηση της λαμπρότητας του Ηλιου. Η χρονολόγηση του φαινομένου οδηγεί στο έτος 3132 π.Χ., άρα... στην αρχή του ημερολογίου των Μάγιας.
Ολοι οι επιστήμονες του συνεδρίου εξέφρασαν στη συνέντευξη Τύπου την κατάπληξή τους για την ταχύτητα εξέλιξης του φαινομένου. Οταν ερωτήθηκαν για το πότε αναμένουν να επέλθει η πλήρης τήξη, ο κλιματολόγος Τζέι Ζουάλι (Jay Zwally) απάντησε: «Με αυτόν τον ρυθμό ο Αρκτικός Ωκεανός θα μπορούσε να μείνει χωρίς πάγους ως το καλοκαίρι του 2012»!
Η ανησυχία της NASA είναι τέτοια ώστε να σχηματίσει ειδική ιστοσελίδα ενημέρωσης για στοιχεία που καταδεικνύουν «πόσο κοντά είμαστε στο σημείο κορύφωσης» «Earth's "Tipping Points": How Close Are We?», στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nasa.gov/topics/earth/  .

2. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
http://www.apocalypsejohn.com/2010/10/2012.html
Πρώτη αναφορά μας γίνεται στον ήλιο αφού αν θέλουμε να δείξουμε πως κάτι συμβαίνει το 2012 αυτόν θα μελετήσουμε πρώτα μιας και αποτελεί το 99,8 τοις εκατό της μάζας του ηλιακού συστήματος μας. Η οποιαδήποτε ενέργεια του καθορίζει πολλά πράγματα στους πλανήτες που τον ακολουθούν.
 Κάτι τέτοιο άρχισε τα τελευταία χρόνια να γίνεται αντιληπτό, αφού σε όλο το ηλιακό μας σύστημα οι αστρονόμοι παρατηρούν τρομακτικές αλλαγές. Είναι γενικά παραδεκτό πως όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος αύξησαν σημαντικά, την φωτεινότητα τους, τη θερμοκρασία τους και το μαγνητικό τους πεδίο. Και τούτο γιατί η δραστηριότητα του ηλίου από το 1940 ως σήμερα αντιστοιχεί με αυτή των τελευταίων 1150 ετών.
 Αυτό το οποίο πρέπει επίσης να γίνει γνωστό είναι ο ενδεκαετής κύκλος του ηλίου. Λέγοντας ενδεκαετής κύκλος εννοούμε την περίοδο που ο ήλιος ανά 11 χρόνια αλλάζει τη πολικότητα του και αντιστρέφονται οι μαγνητικοί του πόλοι. Μόλις ολοκληρώνεται η διαδικασία ένα τεράστιο κύμα ενεργείας εκτοξεύεται και ρέει προς το διάστημα το οποίο επισκέπτεται φυσικά και τη γη. Η γη βέβαια δεν μπορεί να πάθει τίποτα καθώς διαθέτει μια φυσική ασπίδα, τη μαγνητόσφαιρα ( το μαγνητικό της πεδίο) η οποία απωθεί το κύμα. Η ασπίδα όμως αυτή μπορεί να μας προστατεύει αιωνίως; Τι θα γινόταν επομένως αν ο ήλιος εξέπεμπε μια κατά πολύ ισχυρότερη ενέργεια; Οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές αφού μια τέτοια δραστηριότητα θα εξαφάνιζε όλον τον ηλεκτρικό πολιτισμό μας και η επιστροφή της ανθρωπότητας στη λίθινη εποχή θα ήταν μια απλή διαδικασία. Ο επόμενος ενδεκαετής κύκλος ολοκληρώνεται στις 21/12/2012 σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα. Και ουσιαστικά ο ήλιος θα εκπέμψει διπλάσια ενέργεια από τη συνηθισμένη αφού ο προηγούμενος ενδεκαετής κύκλος το 2001 δεν ολοκληρώθηκε.
Ένας από πρώτους επιστήμονες διεθνούς κύρους που μίλησε ανοιχτά στο κοινό για την επερχόμενη ηλιακή καταιγίδα και πώς θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την αντιμετώπισή της, είναι ο θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, που προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Κάθε 11 χρόνια ο ήλιος απελευθερώνει ενέργεια, ένα τσουνάμι ραδιενέργειας που μπορεί να διακόψει τις επικοινωνίες, του δορυφόρους, οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω στο διάστημα. Το ίντερνετ, η τηλεόραση, κ.ά, θα μπορούσαν να διακοπούν οι λειτουργίες τους στις 22 Σεπτεμβρίου οπότε και έχουμε το κορύφωμα του φαινομένου. Δηλαδή μεταβάλλεται το μαγνητικό πεδίο του ήλιου, αλλάζουν ο βόρειος και ο νότιος πόλος του ήλιου απελευθερώνοντας τεράστια ποσά ραδιενέργειας που λίγα λεπτά αργότερα θα φτάσουν στη γη με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι δορυφορικές επικοινωνίες μας.»
Γιατί δεν γνωρίζαμε όμως σχεδόν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ είναι τόσο σοβαρό; Ο Michio Kaku αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νομίζαμε ότι ο επόμενος κύκλος θα ήταν ήρεμος. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα δεδομένα μας. Και γι’ αυτό τώρα μιλάμε για συναγερμό. Κάναμε ένα λάθος. Ο επόμενος κύκλος που το κορύφωμά του θα είναι το 2012 θα είναι πολύ πιο σοβαρός απ’ ό,τι νομίζαμε αρχικά.»
14 Φεβρουαρίου του 2011 το διαστημικό παρατηρητήριο Solar Dynamics Observatory που παρακολουθείτον Ηλιο κατέγραψε την πιο ισχυρή έκρηξη που συμβεί στο μητρικό μας άστρο τα τελευταία χρόνια. ο ήλιος απελευθερώνει ενέργεια, ένα τσουνάμι ραδιενέργειας που μπορεί να διακόψει τις επικοινωνίες, του δορυφόρους, οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω στο διάστημα.

3. Η Γη εκτός ελέγχου!
Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα.Παραξενεμένος ο ίδιος από το φαινόμενο, αναζήτησα τι το σχετικό με το μαγνητικό πεδίο της Γης είχε σημειωθεί πρόσφατα. Εντόπισα ειδήσεις όπως εκείνη για το ότι «η μετατόπιση των πόλων αναγκάζει αεροδρόμιο στη Φλόριδα να επαναριθμήσει τους διαδρόμους του». Τι είχε συμβεί; Ο Βόρειος Μαγνητικός Πόλος γνωρίζουμε ότι μετατοπίζεται, με ταχύτητα περίπου 25 μίλια ανά έτος. Τώρα όμως, κατά το Νational Geographic, τρέχει με... 40 μίλια τον χρόνο!
Η απόκλιση του μαγνητικού άξονα της Γης από τον γεωγραφικό της και η σταθερή ή μη ταλάντωση του πλανήτη μας κατά την αυτοπεριστροφή του είναι ίσως τα «κλειδιά» όσων απρόσμενων συμβαίνουν και... μέλλουν να συμβούν

4. Επιστημονική επιβεβαίωση της αλλαγής του DNA
http://www.apocalypsejohn.com/2011/01/dna_12.html
Ουσιαστικά λοιπόν έχουμε συμπαντικές και ηλιακές ηλεκτρομαγνητικές ποιότητες ενέργειας, οι οποίες εδώ και αρκετές δεκαετίες, και με κορύφωση στις μέρες μας εώς το 2012, επιδρούν με τέτοιο τρόπο στη Γη και τους κατοίκους της, ώστε να μεταμορφώνεται η δομή του ίδιου μας του DNA, το οποίο με τις αλλαγές και προσαρμογές που υφίσταται, ανοίγει-ξεκλειδώνει νέες ικανότητες του ανθρώπου. Αυτό το σκέλος αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως για να γίνει ομαλή αλλαγή και πλήρης χρήση των ευεργετικών ενεργειών που καταφθάνουν και μετουσιώνουν τον πλανήτη μας, και εμάς τους ίδιους, οφείλουμε  να κάνουμε τη συνειδητή μας προσπάθεια και εργασία...
Η πιο εύκολη μορφή της μετάλλαξης – αλλαγής του DNA είναι μέσω ενός ιού. Συνεπώς οι ιοί δεν είναι πάντα κακοί. Οι ιοί ζουν πάνω σε ένα ζωντανό ιστό, οι ονομαζόμενοι ιοί DNA όπως είναι ο ιός του Epstain Barr και ο ιός Herpes 6.
Σχεδόν όλα τα άτομα που ζουν ένα τέτοιο φαινόμενο μετάλλαξης και που είναι ζωντανά ή έχουν μια καινούργια δουλειά ή έχουν ένα καινούργιο τρόπο που σκέφτονται ή αρχίζουν μια καινούργια ζωή.
Παρόλο που μπορεί να αισθανθούν σαν άρρωστοι ή απελπισμένοι, αυτό όμως είναι ένα μεγάλο δώρο, τους δόθηκε η δυνατότητα να αλλάξουν την δομή του DNA και του σώματος με μια δομή πιο φωτεινή και περισσότερο υγιή, που θα τους επιτρέψει να ζήσουν τις επόμενες γενιές . Κατά την γνώμη μου, πάντα, αυτό το φαινόμενο θα ολοκληρωθεί πριν το 2012.

5. NASA - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10 ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
http://www.apocalypsejohn.com/2011/02/nasa-10.html
Για πρώτη φορά η επιστημονική κοινότητα μιλά ανοικτά για την πιθανότητα να εντοπιστεί ο δέκατος –ένατος μετά την υποβίβαση του Πλούτωνα σε καφέ «νάνο»- πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Ο καθηγητής  Whitmire  μαζί με τον επίσης καθηγητή αστροφυσικής John Matese μίλησαν για πρώτη φορά για την ενδεχόμενη ύπαρξη του ένατου γιγάντιου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, καθώς από παρατηρήσεις τους διαπίστωσαν αλλαγές στην τροχιά των κομητών που εισέρχονται στο έσω ηλιακό σύστημα γεγονός πως κάποιο μεγάλο σώμα που κινείται στο νέφος του Oort τους επηρεάζει.
Πολλοί είναι πάντως αυτοί που συνδέουν την Τύχη με τον πλανήτη Nibiru που φημολογείται πως «περιτρέχει» το ηλιακό σύστημα κάθε 3600 χρόνια λέγοντας πως τώρα έχουν τις αποδείξεις για την επιβεβαίωση της θεωρίας.

6 Ηφαίστεια
Ενώ οι σεισμοί και οι τυφώνες μοιάζουν συχνά να είναι οι πιο καταστρεπτικοί τύποι φυσικών καταστροφών, τα ηφαίστεια μπορούν να έχουν περισσότερα εκτεταμένα αποτελέσματα από το καθένα. Όπως η έκρηξη του ηφαιστείου των Φιλιππίνων Pinatubo, το 1991, που έδειξε ότι ένα ηφαίστειο μπορεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο νέφος θειικού οξέος, το οποίο να περικυκλώνει ολόκληρο τον πλανήτη.
Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, όπου γίνονται σεισμοί, υπάρχουν και ενεργά ηφαίστεια. Γι' αυτό τα 450 ενεργά ηφαίστεια που ξέρουμε στη στεριά και καμιά 80 κάτω από τη θάλασσα βρίσκονται στις σεισμογενείς ζώνες. Υπάρχουν όμως 1.500 εν δυνάμει ενεργά ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο και περίπου 550 ηφαίστεια έχουν εκραγεί στην επιφάνεια της Γης κατά τη διάρκεια της ιστορίας.
Από τα ενεργά, το 60% βρίσκεται στην περίμετρο του Ειρηνικού, το 17% στο κέντρο του, το 14% στο τόξο νότια της Ινδονησίας και το 9% στη Μεσόγειο και την Αφρική.
Κανένας δε γνωρίζει το διάστημα μεταξύ δύο εκρήξεων. Το Σούφριερ Χιλ στο νησί Μονσεράτ στις Δυτικές Ινδίες βρυχήθηκε το 1995 μετά από 400 χρόνια σιωπής.
Θα  διαπιστώσατε ότι μέσα στο 2010 είχαμε την δράση πολλών ηφαιστείων και συνέχεια αυξάνονται όσο θα πλησιάζουμε το 2012 λένε οι επιστήμονες .
Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι υπερβολικά περίπλοκος.
Αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα χειρίζονται με πολύ έξυπνο τρόπο την «ψυχοπολιτική» προκειμένου να ποδηγετήσουν την ανθρωπότητα και να την αναγκάσουν να αποδεχθεί «μια θρησκεία, μια οικονομία, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση».
Αμφισβητόντας αυτό το άρθρο αμφισβητείτε τους επιστήμονες που έδωσαν τα στοιχεία αυτά στη δημοσιότητα.
Εμείς απλά σας τα παραθέτουμε
Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.
Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
(από apocalypsejohn)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails