Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Των έργων ...τα εννιάμερα στο Μεσολόγγι.

Καλά, σε αυτό τον πολύπαθο δήμο Μεσολογγίου έχει χαθεί πλέον το μέτρο. Πήγε λέει ο γίγαντας βασιλέας ΠιΚατσου στον άλλο γίγαντα υφυπουργό και αφού συσκέφθηκαν πολή ώρα αποφάσισαν να δώσουν μια "αβάντα" στον ΠιΚατσου συνολικά 20.000.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! (μόνο  δεύτερη γέφυρα ρίου-αντιρίου δεν πρότεινε) για όλη την υπόλοιπη περιοχή του δήμου Μεσολογγίου εκτός της πόλης του Μεσολογγίου που δεν θα πάρει ευρώ τσακιστό. Με αυτή τη φόρα λοιπόν  ο αγαπητός Θάνος θα πρέπει σε όλη την Αιτ/νια να μοιράσει πάνω από 100.000.000 ευρώ αφού μετά από τον ΠιΚατσου συναντήθηκε και με τους Αγρινιώτες και άλλους δημάρχους του...
Νομού. Ε δεν θα θελαν και αυτοί ανάλογα έργα!!!

Ολα αυτά όποιος τα δεί θα τα χαρακτηρίση σαν π@#σες μπλέ.  Που μάλλον για προεκλογικά Θα.. μοιάζουν παρά για σοβαρές προτάσεις. Για τα έργα της συλλογής λυμάτων Αιτωλικού και Νεοχωρίου δεν υπάρχει καν μελέτη άρα γιατί ωριμότητα μιλάει ο ΠιΚατσου. Εκτός και αγνοεί τι είναι η ωριμότητα ενός έργου. Ας ρωτήσει λοιπόν κάποιον για να του εξηγήσει μέχρι τότε όμως εμείς θα μιλάμε για ανωριμότητα του μυαλού του.
Το ίδιο και για το έργο της αποχέτευσης ευηνοχωρίου- κοκορέικα, δεν υπάρχει καν μελέτη απορούμε ποιος φωστήρας του έβγαλε και προϋπολογισμό (μάλλον από τσίπουρα θα ερχόταν).
Όσο για το έργο της χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΜ από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του υπουργείου αυτό όντως έχει υποβληθεί.. αλλά επί δημαρχίας Λαδά.
Είναι σαφες το τι πάει να καταφέρει ο κ. Κατσούλης να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του στο δήμο που μέχρι τώρα το μόνο που κατάφερα είναι να φέρνει τους υπαλλήλους στις 7:30 -3 το μεσημέρι, και να μειράζει ξύδι σε όποιον δεν του αρέσει η μεγαλειότητα του.
Στην πραγματικότητα όμως τα ταξίδια στην αθήνα έχουν άλλο σκοπό. Προσπαθεί παρακαλώντας να γίνουν πολιτικές παρεμβάσεις μήπως και σωθεί από την έκπτωση μετά την εκδίκαση της ένστασης που έγινε από την αρμόδια περιφερειακή επιτροπή που δεν έκανε τον κόπο καν να πάει (μάλον έτσι τον συμβούλεψαν αφοτι που τον ξέρουν καλύτερα ώστε λόγω λάγχους μην πετάξει καμμιά μαλακία και φέρει τα πάνω, κάτω).
Άρα με στόχο τις πολιτικές παρεμβάσεις πήρε σβάρνα τους υπουργούς και υφυπουργούς και για βιτρίνα μοιράζει ... έργα!!!
Ένας ώριμος Μηχανικός...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails