Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ένας tromaktikos πόλεμος που θα κρατήσει πάνω από 24wro!!! Διαβάστε το!

Έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες ένας πόλεμος ανάμεσα σε διάφορα blogs. Για την ακρίβεια ανάμεσα σε κάποια από τα μεγαλύτερα blogs που υπάρχουν στην χώρα μας.  Επειδή όταν φτιάξαμε το pinnokio, είπαμε πως θα λέμε πάντα την αλήθεια, ακόμα κι αν είναι πικρή για πιο ισχυρούς από εμάς, αυτό θα κάνω και τώρα.
Η κόντρα είναι ανάμεσα στο tro-ma-ktiko και στο 24wro. To ένα χειρότερο από το...
άλλο κατά την γνώμη μου.

Tro-ma-ktiko : Ήρθε για να καλύψει το κενό του troktikou και άφησε να εννοηθεί ότι είναι η συνέχεια του troktikou. Ο κόσμος συναισθηματικά φορτισμένος από τον θάνατο του Γκόλια, αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και τους έβαλε σε ένα δρόμο για μεγάλα κέρδη! Γιατί αν δεν το έχετε προσέξει, το troktiko δεν είχε διαφημίσεις, το tro-ma-ktiko είναι ΓΕΜΑΤΟ!
'Ενα site χτισμένο πάνω σε ένα πτώμα!
Α και για να ξέρετε, όταν βλέπετε ότι το tro-ma-ktiko έχει βάλει κάποιο άρθρο με πηγή από άλλο blog, σημαίνει πως  αυτό το άλλο blog έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη (στην προσπάθεια του να γίνει λίγο πιο γνωστό). Κέρδη κι από εκεί για το tromaktiko λοιπόν!

Οι καινούργιες κατηγορίες: Εκτός από τα παραπάνω, το 24wro ( και όχι μόνο) κατηγορεί το tromaktiko ότι φορτώνει τους υπολογιστές των χρηστών με ιούς.
Ας δούμε μια διαφήμιση του tromaktikou. Μήπως το σενάριο σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος επιτέθηκε σε ένα τροκτικό αλλά αυτό επέστρεψε πιο δυνατό; Λέω μήπως;
Ας δούμε κάποιες αναρτήσεις του tromaktikou. Όταν ο κόσμος που νομίζει ότι είσαι το troktiko σου στέλνει mail κι εσύ τα δημοσιεύεις, είναι σαν να παραδέχεσαι ότι όντως είσαι!

24wro: Για το 24wro έχω λίγο διαφορετικά πράγματα να πω αλλά και πάλι καταλήγουμε στην κοροϊδία.
Ας αρχίσουμε από τα άρθρα του. Το 80% των άρθρων που έχει δημοσιεύσει τους τελευταίους μήνες είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ! Τα έχει πάρει από άλλα sites ή blogs και τα έχει δημοσιεύσει χωρίς πηγή, με αποτέλεσμα να μοιάζουν δικά του. Ανήθικο; Ξέρει κανείς σας τι είναι τα πνευματικά δικαιώματα;
Επιπλέον, ξέρετε πως μπαίνει ο κόσμος στο 24wro ; Από το facebook. Και πιο συγκεκριμένα από 2 σελίδες στις οποίες όλοι σας γίνατε μέλη για άλλους λόγους και όχι για να λαμβάνεται ειδήσεις από το 24wro. Για ρίξτε μια ματιά στις "ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ..." και "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π.".
Μήπως προσέξατε ότι είναι γεμάτες από ειδήσεις του 24wro.blogpot; Τώρα τελευταία βάζει και από κάποια συνεργαζόμενα sites (newsbomb,gossip-tv). Να τονίσω ότι και οι δυο σελίδες μαζί έχουν σύνολο περίπου 350.000 μέλη - ΠΕΛΑΤΕΣ!!!

Υ.Γ Ξέρω πως το παραπάνω άρθρο τα βάζει με μεγάλα κεφάλια. Οπότε αύριο περιμένω τις μηνύσεις! Επίσης ξέρω πως δεν έχω γραπτές αποδείξεις για όλα αυτά που γράφω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ισχύουν. Άλλωστε πιστεύω πως βλέποντας τις σελίδες του facebook που σας είπα, βλέποντας τα video ( ειδικά το πρώτο που είναι επίσημο video του tromaktikou αλλά και τις αναρτήσεις που παρουσιάζει το δεύτερο) και κυρίως βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει, θα βγάλετε μια άκρη.

Υ.Γ Αυτό που ξέρω καλύτερα απ'όλα είναι ότι το παραπάνω άρθρο δεν θα διαδοθεί από τα blogs. Δύσκολα κάποιος θα αναπαράγει ένα άρθρο που πάει κόντρα σε όλους ( μα να μην παίρνω το μέρος ούτε ενός από τους δυνατούς; Ντροπή μου!). Αν εσύ όμως συμφωνείς μπορείς να διαδόσεις την αλήθεια στόμα με στόμα, facebook με facebook ( η τεχνολογία προχωρά!)...

Σταματήστε να λέτε ψέματα και να ντροπιάζετε τον κόσμο των blogger.
Και μετά λένε εμένα Pinnokio...!!!
(από pinnokio)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails