Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Η επικίνδυνη κοροϊδία... του Μεσολογγίου!!!

Μπορείς να κοροϊδέψεις έναν για πολύ,
έναν για λίγο, πολλούς για λίγο
αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις
πολλούς για πολύ!
Κινέζικη παροιμία.
Τελικά όταν κανείς είναι φιλόδοξος και βιάζεται, είναι θέμα χρόνου πότε θα κάνει το λάθος και θα ξεσκεπαστεί η όποια ανομία του. Όλοι θυμούνται τον Γ. Ψαράκη σαν κατέχοντα το πράσινο χρίσμα για τη διεκδίκηση του Δήμου Μεσολογγίου. Είδαμε τι διαδραματίστηκε εκείνη την...
εποχή σχετικά με αυτή την υποψηφιότητα. Ξαφνικά μάθαμε ότι ο κ. Ψαράκης παραιτήθηκε (και μάλιστα δίνοντας ηλίθιες εξηγήσεις) ενώ ο κ. Κατσούλης διέδιδε  μετ' επιτάσεως μάλιστα ότι ο Ψαράκης θα λακίσει γρήγορα. Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού αυτές οι τεχνικές είναι γνωστές σε υποψηφίους. Εδώ αρχίζει το κουβάρι να ξετυλίγεται όπως θα δείτε και θα μείνετε το ίδιο κάγκελο όπως και εμείς όταν πέσαμε πάνω σε διάφορα στοιχεία.
 Λίγο πριν αποχωρήσει από την κούρσα των εκλογών ο κ. Ψαράκης είχε φροντίσει να ενοικιάσει (και να πληρώσει προκαταβολικά λίγο πάνω από τα 5000 ευρώ) για 2 μήνες το γνωστό εκλογικό κέντρο που σήμερα βρίσκεται ο κ. Κατσούλης. Η αλήθεια είναι ότι το παζάρευε και ο Αναγνωστόπουλος το συγκεκριμένο αφού το είχε πάλι την προηγούμενη τετραετία που εξελέγη δήμαρχος.Μετά την αποχώρηση Ψαράκη βρέθηκε ξαφνικά να έχει το εκλογικό κέντρο ο Π. Κατσούλης και μάλιστα όλα να φαίνονται φυσιολογικά σαν να μην τρέχει τίποτε σαν να μην άλλαξε κάτι. Εντάξει όμως από ένα γεγονός δεν μπορείς να πιαστείς και να λες οτιδήποτε.
Τον τελευταίο καιρό όμως σκάνε κάτι email περίεργα σε διάφορους. Που φαίνονται να υποστηρίζουν τον κ. Κατσούλη είτε προβάλλοντας τις θέσεις του είτε χτυπώντας τους αντιπάλους.
Τα συγκεκριμένα email έρχονται από διευθύνσεις αμερικάνικης εταιρίας η οποία κάνει και φιλοξενία και ιστοσελίδων domain και mail (hosting) (Για την ακρίβεια υπάρχει μία ελληνική εταιρεία ICOP που είναι reseller της αμερικάνικης SOUTHWEBVENTURES.COM όπου και βρίσκονται οι servers). Χαρακτηριστικό τους είναι ότι έρχονται από κάποιον που φαίνεται ή υποκρίνεται τον systems administrator της εταιρίας (root@localhost.ns.icop-8.net.gr) πράγμα που είναι απίθανο εκτός και η εταιρεία δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο ή υπάρχει κάποιος άλλος που στέλνει αυτά την αλληλογραφία υποκρινόμενος όπως είπα. Το ωραίο εδώ είναι ότι δεν στέλνονται email στις κανονικές διευθύνσεις των blogs ή των ΜΜΕ αλλα σε πολλές περιπτώσεις στις προσωπικές διευθύνσεις των ιδιοκτητών-διαχειριστών τους ή σε άλλες προσωπικές διευθύνσεις απλών πολιτών (σας θυμίζει κάτι αυτό με τις πρακτικές Κατσούλη όταν εκμεταλλεύτηκε το αρχείο της νομαρχίας με ονόματα διευθύνσεις και τηλ., καθώς και αυτό του συλλόγου των εν Αθήναις Μεσολογγιτών).
Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η ίδια εταιρεία φιλοξενεί-διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του Π. Κατσούλη (http://www.panoskatsoulis.gr/).
Αν πάτε στην συγκεκριμένη διεύθυνση και ζητέιστε να δείτε τον κώδικα της πρώτης σελίδας (προβολή->προέλευση, ή προβολή->κώδικας σελίδας) τότε θα δείτε κάτι όπως δείχνει η παρακάτω φωτογραφία που αποτελεί τμήμα του όλου αρχείου.

Παρητρείιστε τι γράφει το σημείο που ορίζονται τα meta keywords:
<meta name="keywords" content="META_KEYWORDSMETA_KEYWORDS
&nbsp;
Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;
Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;
PSARAKIS">
<meta name="description" content="Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;
Ψαράκης &nbsp; &nbsp; ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ &nbsp;&nbsp;
PSARAKIS
&nbsp;">
<META name="author" content="Triantopoulos Ioannis">
<title>ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ</title>
<base href="http://www.panoskatsoulis.gr/">
Καλά είδατε που γράφει Ψαράκης ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ή και PSARAKIS και παρακάτω τα ίδια και τέλος αναφέρει τον Π. Κατσούλη σαν όνομα μαζί με κάποιον Τριαντόπουλο Ιωάννη.
Τι σημαίνουν όλα αυτά τα τεχνικά που σας αραδιάσαμε; Σημαίνουν ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραγγέλθηκε απο τον Ψαράκη και την συνέχισε ο Κατσούλης. Στην πραγματικότητα όμως η αλλαγή δεν έγινε ειδικά για την ιστοσελίδα γιατί αυτό προϋπέθετε κατάργηση και επαναδημιουργία για να αποφευχθούν όλα τα παραπάνω (κάτι αντίστοιχο με τις πιστωτικές). Είδαμε τρία στοιχεία που δείχνουν την κατά τα άλλα επεισοδιακή μετάβαση από Ψαράκη σε Κατσούλη. Η στάση του Γ.Ψαράκη μετά την παραίτηση του μας βάζει σε υποψίες για το τι ή καλύτερα ποιος (ποιοί) τον ακύρωσαν την τελευταία στιγμή και άφησαν ανοιχτό το έδαφος να φυτρώσει ο Κατσούλης.
Μετά από αυτά τα στοιχεία οφείλουμε να ρωτήσουμε:
Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι προκειμένου να αποχωρήσει ο κ. Ψαράκης απαίτησε να υπογράψτε μνημόνιο (αντίστοιχο με αυτό που υπέγραψαν οι Ναυπακτιώτες παλιότερα) παρουσία ενός βουλευτή και ενός οικονομικού μεγαλοπαράγοντα;;;
Είναι αλήθεια κ. Ψαράκη ότι η δουλεία έγινε με το αζημίωτο; και αν ναι μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις για το ποσό;
Γιατί κ.Κατσούλη γυρνάτε δεξιά και αριστερά και λέτε ότι σας τηλεφώνησε μέχρι και ο Νίκος Παπανδρέου και σας είπε να κατεβείτε για δήμαρχος για να σωθεί η τιμή και η υπόληψη του ΠΑΣΟΚ;
Τα γνωρίζουν αυτά οι υποψήφιοι που έχετε στο συνδυασμό σας κ. Κατσούλη ή  θα τους παραμυθιάσετε άλλη μία φορά....

Ο ψηφοφόρος σας που "αδειάσατε" και θα σας τιμωρήσει!!!

ΥΓ: Πριν προσπαθήστε να τα διορθώσετε για να καλυφθούν όλα σας λέμε ότι θα τα κάντε χειρότερα!!!



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι και ανορθόγροαφοι αφου πάνω στη βιασύνη τους γράφουν ό,τι τους κατέβει: "συνδιασμός" αντί για "συνδυασμός" .

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί το δύο να γράφεται με"υ" αλλά έχουμε συνδυασμό και συνδιασμό με την ίδια έννοια, αγράματε καθηγητάκο.
ανοιξε κανένα λεξικό τουλάχιστον και θα δείς.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (1:06) ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ "ΔΕΙΣ" ΑΣ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ!

συνδυασμός ο [sinδiazmós] Ο17 : I.η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του συνδυάζω. 1α. συνένωση ή συνύπαρξη στοιχείων όμοιων ή ανόμοιων, με τέτοιον τρόπο, ώστε το ένα να συμπληρώνει και να ενισχύει το άλλο: Συσκευή που είναι ~ τηλεφώνου και ραδιοφώνου. Ο ~ της σωστής διατροφής και της άθλησης συντελεί στη διατήρηση της υγείας. Aυτό το αυτοκίνητο είναι ένας τέλειος ~ προηγμένης τεχνολογίας και χαμηλής τιμής. (ειρ.) Άνθρωπος / ενέργεια που είναι ~ βλακείας και θράσους. Ο τουρισμός σε συνδυασμό με την αγροτική παραγωγή εξασφαλίζει ένα υψηλό εισόδημα. || (γλωσσ.) φαινόμενο κατά το οποίο δύο γειτονικοί φθόγγοι ή δύο γλωσσικές ενότητες συνάπτονται οργανικά μεταξύ τους: Aπό το συνδυασμό των φωνημάτων σχηματίζονται οι λέξεις και από το συνδυασμό των λέξεων οι προτάσεις. β. αρμονική διευθέτηση πραγμάτων: H φούστα και η μπλούζα είναι ένας πρακτικός ~. Ο ~ του μαύρου με το άσπρο είναι διακριτικός και κλασικός. γ. συσχετισμός για εξαγωγή συμπεράσματος: Aυτά που είδα σε συνδυασμό και με όσα άκουσα με έπεισαν για την ενοχή του. 2α. (μαθημ.) ~ μ πραγμάτων ανά ν, οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε από μ πράγματα να λάβουμε ν πράγματα, έτσι ώστε κάθε συνδυασμός να διαφέρει από τους άλλους ως προς τη φύση τού ενός τουλάχιστον πράγματος. β. μηχανικό σύστημα που αντιστοιχεί σε αριθμούς, η κατάλληλη επιλογή των οποίων επιτρέπει το άνοιγμα μιας κλειδαριάς ασφαλείας: Οι διαρρήκτες βρήκαν το συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου και το άνοιξαν. II. το σύνολο των υποψηφίων ενός κόμματος ή μιας συνδικαλιστικής παράταξης που ανήκουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια και που περιλαμβάνονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο: Tα κόμματα καταρτίζουν τους (εκλογικούς) συνδυασμούς τους.

[λόγ. < αρχ. συνδυασμός `ένωση δύο προσώπων ή πραγμάτων΄ σημδ. γαλλ. combinaison & αγγλ. combination]

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΙΣ Ο ΑΠΟΠΑΝΩ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΙΚΑΤΣΟΥ;

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails