Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τελικά μου αρέσει εκεί στη Ναύπακτο.... οι πάντες εναντίων πάντων!

Χθές το πρωί ο Ιερόθεος κατα τις 10 είχε βγεί στον άμβωνα και μιλούσε.Τότε καθυστερημένος ήρθε και ο Δήμαρχος Παπαθανάσης (καθόλου σπανιο για το Θανασάκη) οπότε άρχισε να παίζει η φιλαρμονική.Ο Ιερόθεος έδειξε πολύ ενοχλημένος που μαζί με το λόγο του ακουγόταν και η φιλαρμονική και κοιτάζοντας με αυστηρό ύφος προς το Παπαθανάση είπε <οι άρχοντες πρέπει να έρχονται πριν το κήρυγμα του Μητροπολίτη>
Όπως όλα δείχνουν ο ιερόθεος παίζει τα ρέστα του πάνω στο Γιάννη Μπουλέ.
Πριν λίγες μέρες αυτό προκάλεσε την...οργή των κονιδικών και ο Σιαμαντάς πήγε και έκανε φασαρία (σαματά...) στη μητρόπολη επειδή ο Ιερόθεος πίεζε παπάδες απο ορεινές ενορίες όχι απλά να ψηφίσουν Μπουλέ αλλά και να τον στηρίξουν με την όποια επιρροή έχουν στους κατοίκους των ορεινών χωριών.
Εκτός των παραπάνω είναι γνωστό οτι αρκετά άτομα που είναι στο συνδυασμό του Μπουλέ ανήκουν ταυτόχρονα στο στενό κύκλο του Ιερόθεου (π.χ. Κοτρώνη)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
ΥΓ: Εμείς πάντως διαφωνούμε (επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε τον συγκεκριμένο μητροπολίτη) γιατί πιστεύουμε οτι ο συγκεκριμένος μητροπολίτης δεν ανακατεύεται στα κοινά. Απλά το ότι δεν μιλάει εκλαμβάνεται σαν υποστήριξη υπέρ κάποιων. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ,ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΝΤΕ ΒΟΗΘΑ ΚΑΝΑ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ............

Ανώνυμος είπε...

Ρε πάτε καλά τι είναι αυτά που λέτε. Μια ώρα καθόμουν στην εκκλησία απέναντι από τον κ. Μπουλέ και δεν τον είδα μια φορά να κάνει το σταυρό του. Ας βγει ο κ. Μπουλές να το διαψεύσει, εκτός και αν ήταν αφηρημένος!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails