Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Χτυπούν το βράδυ.... τον Αντρέα!!!!

Θάματα και πράγματα βλέπουμε στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδος. Υπάρχει ένα σύστημα που πάντα ξεκινάει από την κορυφή ή αν θέλετε λίγο κάτω από την κορυφή και προσπαθεί να ελέγξει όλες τις κομματικές-κυβερνητικές θέσεις σε οποιοδήποτε τομέα. Δεν θα μπορούσε φυσικά η δυτική Ελλάδα να είναι έξω. Μιλάμε στην προκειμένη περίπτωση για τα τεκταινόμενα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, γιατί ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν και στους...
δύο άλλους νομούς, Αχαΐας και Ηλείας.
Ο λόγος έχιε να κάνει με τους τοπικούς βουλευτές μας οι οποίοι με νύχια και με δόντια προσπαθούν να "ελέγξουν" όσο μπορούν βέβαια τιες ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τουλάχιστον σε επίπεδο υποψηφίων αρχικά. Και μετάβέβαια θα συλλέξουν κέρδη και ζημιές για την επόμενη μέρα της προεκλογικής τους εκστρατείας ως βουλευτές. 
Αυτά βέβαια ισχούν γενικά και τα λέω για να δώσω τη διάσταση του επεισοδίου που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο αντίριο.
Συγκεκριμένα κάλεσαν τον Α. Μακρυπίδη σε "φιλικό" σπίτι στο Αντίρριο και του ταχωσαν χοντρά . Τον κατηγορούσαν δε ότι προσπαθεί να "περάσει" τον Μπουλέ για δήμαρχο Ναυπάκτου, και μάλιστα σκανδαλωδώς βάζοντας τον στο τοπικό γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ που έγινε για τη Ναύπακτο, ενώ φυσικά ο συγκεκριμένος δεν έχει καμία σχέση με το χώρο ΠΑΣΟΚ.
Λίγο πολύ πάντως του είπαν ότι δεν θα ξαναπεράσει το Αντίρριο αν δεν συνετιστεί και δεν σταματήσει να ανακατεύεται με αυτό τον τρόπο στα τοπικά ζητήματα. Ενημερωτικά πάντως να αναφέρω ότι αντίστοιχο ανακάτεμα έγινε σχεδόν σε όλους τους δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας τόσο σε επίπεδο υποψηφίων όσο και σε επίπεδο Καλλικρατικών συνενώσεων.
Πάντως έχω να ρωτήσω τον κ. Μακρυπίδη. Πρίν μπείτε στη βουλή μετά τις τελευταίες εκλογές νομίζω ότι δεν είχατε βγεί και έπρεπε να είχατε επιστρέψει στην υπηρεσία σας κε Βουλευτά. 
Για τα 4 προηγούμενα λοιπόν χρόνια που δεν ήσασταν βουλευτής  πατήσατε έστω και μία μέρα στην υπηρεσία σας αφού πληρωνόσασταν κανονικότατα το μισθό σας; Γιατί λοιπόν ο κ. Παπανδρέου να σας εμπιστευθεί μία κυβερνητική θέση υπουργού ή υφυπουργού με τέτοια συμπεριφορά;
Μήπως τίθεται θέμα να επιστραφούν οι μισθοί σας για όλη την τετραετία ως αχρεωστήτως καταβληθέντες;
Πάντως εγώ θα περιμένω ένα παραστατικό που να λέει ότι ο συγκεκριμένος Βουλευτής επέστρεψε στην υπηρεσία του, και όχι φυσικά ένα τυπικό χαρτί αλλά ένα χαρτί ουσίας.
Αυτοδιοικητικός ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails