Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πάντως η Siemens συνεχίζει να παίρνει χοντρά φράγκα !

Μπορεί να ακούγεται χυδαίο, όμως είναι αλήθεια.

Το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου συνεχίζουν να δίνει  πακτωλούς εκατομυρίων στη SIEMENS!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που αποκάλυψε η εξεταστική της βουλής και μάλιστα διακομματικά.
Τώρα καταλαβαίνετε την “συναίνεση” για το ΔΝΤ, τα πρόσωπα που...
την συνυπέγραψαν και ΠΟΥ ακριβώς πηγαίνουν τα λεφτά που θα κληθεί να ξεχρεώσει ο λαός μέσα από τις θυσίες του. Είναι αισχροί, είναι απεχθείς, είναι ΛΑΜΟΓΙΑ.
“Δηλαδή η SIEMENS έχει ήδη εισπράξει όσα έχει εισπράξει, (και συνεχίζει να εισπράττει) χωρίς να υπάρχει λειτουργία του GSM-R μέχρι σήμερα.”
Διαβάστε:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, στο σημείο αυτό κλείνοντας την εξέταση του μάρτυρα, δηλώνω στην Επιτροπή ότι έχει εγκριθεί ο ένας, ο 12ος αξίας 13.627.805,96 ευρώ, με ημερομηνία υποβολής 9/2/2010 και έγκρισης 30 Ιανουαρίου του 2010 και ο 13ος αξίας 7.000.000, με ημερομηνία υποβολής 11/6/2010, πριν από λίγες μέρες, και αναμένεται να εγκριθεί από τα μέλη της Επιτροπής, τον κ. Ταλαμάγκα, τον κ. Δημητρίου, τον κ. Πλουμιτσό και τον κ. Βλάχο. Φοβούμαι πολύ, κύριε Πρόεδρε, ότι το σκάνδαλο της SIEMENS σε αρκετά σημεία, παρ’ όλη την εξέταση που κάνει η Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή  της Βουλής, συνεχίζεται ακάθεκτα. Και θα ζητήσω την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση εν συνεχεία του μάρτυρα με τους υπολοίπους, μέλη της Επιτροπής. Γιατί πρέπει να βγάλουμε μια άκρη  εδώ.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Ρήγας): Κύριε Καμμένο, τελειώσατε;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Για να διευκολύνω θα καταθέσω όλα τα έγγραφα αυτά που ζητήθηκαν, όλα τα έγγραφα του ΟΣΕ, σε σχέση με το θέμα του GSM-R και το πώς συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι όλη η αλληλογραφία, τα φαξ, οι αποφάσεις, τα Πρακτικά, τα πρωτόκολλα ανάθεσης των έργων, η επικοινωνία με το Υπουργείο, οι προμήθειες συστήματος ραδιοκάλυψης, οι μετρήσεις, όλα αυτά τα οποία υποστηρίζουν αυτά τα οποία ουσιαστικά μας κατέθεσε κι ο μάρτυρας και αυτά τα οποία είχε προβλέψει ο μάρτυρας μην κάνοντας αποδεκτή την πρόταση που με πίεση του έκανε η διοίκηση με κάποιους πολιτικούς υπευθύνους. Θα τα καταθέσω όλα για τους συναδέλφους, για να είναι στη διάθεσή σας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ: Κύριε Πρόεδρε, παρακαλώ το λόγο.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Ρήγας): Ορίστε, έχετε το λόγο, κυρία Τσόνογλου.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ: Κύριε μάρτυς, το GSM-R σήμερα λειτουργεί;
ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Κατσιούλης): Όχι, δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο ακόμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ: Δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο! Χωρίς το τερματικό, αυτό που ματαιώθηκε τέλος πάντων, ο διαγωνισμός ο δεύτερος, επιτυγχάνεται η διαλειτουργικότητά του;
ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Κατσιούλης): Δεν ξέρω σε ποιο ακριβώς τερματικό αναφέρεστε.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ: Στο δεύτερο διαγωνισμό.
ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Κατσιούλης): Στη σύμβαση αυτή του GSM-R προβλέπονται κάποια τερματικά, προβλέπονται κάποια κινητά τηλέφωνα, αν θέλετε. Προβλέπονται στη Σύμβαση. Άρα αυτό μπορεί να δουλέψει. Τώρα, δεν ξέρω γιατί ζητήθηκε η πρόσφατη προμήθεια.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ: Δηλαδή η SIEMENS έχει ήδη εισπράξει όσα έχει εισπράξει, χωρίς να υπάρχει λειτουργία του GSM-R μέχρι σήμερα.
(από kourdistoportocali)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails