Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τη μέρα που χάθηκε η ψυχραιμία στη Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας.... και πλακωθήκαν στα εξώδικα!!!

Αγαπητοί θύμιο και Ειρήνη.
Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις το blog μας όλα όσο μας καταμαρτυρείτε για συκοφαντίες, να πληγεί το πολιτικό σου μέλλον, κά ηχηρά παρόμοια. Δεν είμαστε αυτής της φιλοσοφίας. Δεν το κάναμε ποτέ στο παρελθόν ούτε πρόκειται να το κάνουμε στο μέλλον. Πάντα μας ενδιέφερε αυτό που λέμε να μην είναι ψέμα. Και δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχει παράπονο η ΝΑ Αιτωλοακαρνανίας από τη συμπεριφορά μας απέναντι σας. Εμείς προσπαθούμε να...
κρίνουμε τις πολιτικές, τις τακτικές, τις μεθόδους, για την σωστή διακυβέρνηση και ανάπτυξη του τόπου.
Αν εσείς νομίζετε ότι αυτά τα κάνατε καλά και κοιμάστε και ήσυχοι υπάρχουν άνθρωποι όπως ο συγκεκριμένος αναγνώστης μας που είχε διαφορετική άποψη. Εκτός και δεν σας αρέσει η διαφορετική άποψη; Αυτό δεν συνιστά σε καμιά περίπτωση συκοφαντία (μία αναδρομή σε ένα λεξικό θα σας έπειθε νομίζω). Εξ άλλου κάποια στιγμή πρέπει να ακουστεί και η άποψη του απλού πολίτη που θέτει ερωτήματα και περιμένει απαντήσεις και όχι εξώδικα. Μετά την ανάρτηση του "εξωδίκου σας" (προφανώς κάποιος ψύχραιμος σύμβουλος σας θα πρέπει να σας πει τι ακριβώς πράξατε με αυτή την ενέργεια),   ο συγκεκριμένος αναγνώστης που την είδε μας έστειλε την παρακάτω απάντηση για αυτά που θεωρείτε εσείς συκοφαντίες και ρωτά κάποια πράγματα, στα οποία δεν είστε βέβαια υποχρεωμένοι να απαντήσετε.
Ακολουθεί το μήνυμα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Γεια σας
Μια απάντηση στο εξώδικο που σας κοινοποιήθηκε εξ αιτίας της καταγγελίας που έκανα τις προηγούμενες μέρες. Το ότι λέω αλήθεια το γνωρίζει όλη η Αιτωλοακαρνανία. Αλλά για να θυμηθούν και αυτοί τι εννοούμε ρωτήστε λοιπόν την κα Τόλη αλλά και τον  ίδιο τον Νομάρχη:
1. κα Τόλη στην πρώτη χρονιά μετά τις εκλογές αποσπαστήκατε ή όχι στη νομαρχία (ή σε εταιρεία της ή σε γραφείο της Β/θμιας) με αιτιολογικό "... να συνδεθεί η ΝΑ με τη Δ/μια εκπαίδευση...";
Αυτό έγινε επί προεδρίας Μπούνου στη Δ/μια (ΠΥΣΔΕ); Υπήρχε νομιμότητα; Αφού μία τέτοια απόσπαση με τέτοιο αιτιολογικό ούτε ο υπουργός μπορεί να υπογράψει;
2. κα Τόλη πείτε μας πόσα χρόνια έχετε μπει σε αίθουσα διδασκαλίας (όχι για βόλτα αλλά για μάθημα) πριν πάρετε σύνταξη το 2008;
3. κα Τόλη είχατε ή έχετε σχέση με πίνακες ζωγραφικής και χρειαζόταν να πηγαινοέρχεστε συχνά στην Αθήνα;
Επειδή η απάντηση είναι γνωστή σε όλο το νομό και για το σάλο που είχε ξεσπάσει την περίοδο εκείνη μήπως μπορεί το νομαρχιακό ζεύγος να μας απαντήσει.
Αλλιώς προσπαθείτε να κερδίσετε εντυπώσεις σε ένα θέμα που γνωρίζουν όλοι την αλήθεια.  Όσο για την κοινοποίηση στο ηλεκτρονικό έγκλημα... ας μην το σχολιάσω καλύτερα. 
Παρακαλώ να γίνει ανάρτηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα μου. Ελπίζω ότι δεν δημιούργησα στο blog σας πρόβλημα με τη συγκεκριμένη καταγγελία.
Σ.Π.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΥΓ Αβόλευτος: Εμείς κατεβάσαμε τη συγκεκριμένη ανάρτηση αφού σας διακρίνει τόση μεγάλη ευαισθησία αλλά απαντήστε στις παραπάνω ερωτήσεις του φίλου αναγνώστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails