Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τον έδιωξε ή τού έφυγε.....

Επίδειξη πυγμής Σώκου επί Στάθη Λουκόπουλου;
Μέχρι χθες όλα έδειχναν ότι ο Στάθης Λουκόπουλος ήταν από τους φίλους του Νομάρχη. Άλλωστε η τοποθέτησή του στην ιδιαίτερα τιμητική θέση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου ήταν απόδειξη της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ο Λουκόπουλος μέχρι πρόσφατα πόνταρε σε αυτή την εμπιστοσύνη ώστε να πάρει και το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές εκλογές στη Ναύπακτο. Όμως το τελευταίο διάστημα διέκρινε και αυτός ότι οι μετοχές του Σώκου "πέφτουν" για τη θέση του...
Περιφερειάρχη. Οπότε και ο Στάθης... ποντάρισε στον Κατσικόπουλο. Έφτασε μάλιστα κολλητός του Στάθη από τη Ναύπακτο που συμμετέχει στην Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ να προτείνει... Κατσικόπουλο! Ο Αιτωλοακαρνάνας δηλαδή πρότεινε Πατρινό. Αυτά είδε ο Σώκος και τον... παραίτησε τον Στάθη. "Τον έκανα δεύτερο πολίτη του Νομού και αυτός..." ανέφερε σε στενούς του πολιτικούς φίλους ο Σώκος.
Με την παραίτηση αυτή ο Σώκος έδειξε ποιος παραμένει ο "άρχοντας των δαχτυλιδιών" στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Στάθης από την άλλη πήγε για τα πολλά και τελικά έχασε και αυτά που είχε, δηλαδή τη στήριξη του Σώκου. Τώρα έμεινε και χωρίς το προεδριλίκι και χωρίς στήριξη για χρίσμα στη Ναύπακτο.
Ποιος θα είναι ο κερδισμένος στη Ναύπακτο τελικά ο Νταουσάνης  ο Μπουλές ή ίσως ο Παπαθανάσης...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails