Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η νέα σουίτα CS5 της Adobe δόθηκε στην κυκλοφορία ένα μήνα νωρίτερα....

Η Adobe ξεκίνησε την κυκλοφορία της νέας σουίτας Creative Suite 5 ένα μήνα νωρίτερα από ότι είχε ανακοινωθεί
Διαθέσιμη προς αγορά θα είναι σύντομα η νέα σουίτα της Adobe, Creative Suite 5, αφού η εταιρεία αποφάσισε να ξεκινήσει την κυκλοφορία της ένα μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Όπως...
ισχυρίζεται η Adobe, η τελευταία έκδοση της CS5 θα περιλαμβάνει περισσότερα από 250 νέα χαρακτηριστικά.
Μερικά από τα καινούρια χαρακτηριστικά – όπως το Roto Brush στο After Effects ή το Gap Tool και το Split Columns στο InDesign- υπόσχονται τεράστια εξοικονόμηση χρόνου. Το Content-Aware Fill του Photoshop θα προσφέρει, επίσης, ένα γρήγορο τρόπο για τη διεκπεραίωση συνηθισμένων εργασιών, ενώ τα νέα \"πινέλα\" (brushes), τα οποία μοιράζεται με το Illustrator, παράγουν με μεγάλη επιτυχία εφέ που μοιάζουν με πραγματική \"μπογιά\", κάτι που αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στην ψηφιακή τέχνη.
Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το 64-bit After Effects και το Premiere Pro, τα οποία κάνουν το animating και το editing πιο γρήγορα από πότε. Επίσης, αυτή τη φορά η 64-bit έκδοση του Photoshop θα είναι διαθέσιμη και για Mac.
Οι τιμές της νέας σουίτας της Adobe θα κυμαίνονται περίπου από €1.740 για το Premium Design, €1.650 για το CS5 Web Premium, €1.740 για το CS5 Production Premium, €1.190 για το CS5 Desing Standard και €2.660 για το Master Collection CS5.
της Φανής Καμπάση

(από PC World)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails