Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Στο ΠΑΣΟΚ της Δυτικής Ελλάδας...ποιος θα απαλαγεί από ποιόν;

Θύμιος Σώκος: Με ενδιαφέρει η Περιφέρεια
Τη Ναύπακτο επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου, ο νομάρχης Θύμιος Σώκος, προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια του 6ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου, αλλά και να κάνει μια βόλτα απ’ το έργο αποκατάστασης της χωματερής Ναυπάκτου, το οποίο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.
Σε γεύμα που ακολούθησε, σε γνωστό εστιατόριο του Γριμπόβου, και σε συνομιλία του με τους τοπικούς...
δημοσιογράφους, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την θέση του αιρετού Περιφερειάρχη. “Φυσικά και με ενδιαφέρει να διεκδικήσω την αιρετή Περιφέρεια”, ήταν τα λόγια του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η αποχώρησή του απ’ τον τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, τρεις μήνες πριν, ήταν δικιά του επιλογή, καθώς δεν θεωρούσε συμβατή αυτή του την ιδιότητα με την κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό θα υπάρξει μεγάλη ενδοπαραταξιακή μάχη για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς παρόμοιο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει εκδηλώσει και ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Ωστόσο, με το δεδομένο ότι οι τρεις νομοί της Δυτικής Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία, Αχαία, και Ηλία) είναι παραδοσιακά “πράσινοι”, πράγμα που διευκολύνει την εκλογή πράσινου υποψηφίου, δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη.
Να προωθηθεί δηλαδή κάποιο νέο πρόσωπο, απ’ τα “κεντρικά”, ώστε να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στο τοπικό ΠΑΣΟΚ....
(από nafpaktia.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails